Top 10 groenten die je helpen gewicht te verliezen snelDit artikel zal zich richten op groenten die officieel zijn verzameld op centraal, niet alleen in gewichtsverlies, maar een goede gezondheid. Dit gaat om je geestelijk te krijgen vanwege de uitstekende voordelen en resultaten die u zal verzamelen wanneer u verbruikt deze groenten op een regelmatige basis. Veel gaat in bakwijze. Gegrilde groenten zal een veel slimmer idee in plaats van onderdompelen in boter. Op deze manier zullen we in staat zijn om minder vet en calorieën verbruiken van de olie uit de groenten. Scroll naar beneden om een ​​kijkje op deze nederige groenten die zeker zal u van dienst zijn met al het goede, onnodig om het gewichtsverlies te zeggen nemen. Ik graag noemen liefkozend groenten gewichtsverlies.

Groenten voor gewichtsverlies


Broccoli:

Foto: Shutterstock

Als u zich afvraagt ​​wat snack vandaag, dan is een salade met vetvrije dressing broccoli. Net Blancheer de broccoli toe en meng goed in de kleedkamer met de andere groenten, zodra het afkoelt. Dit zal een vermogen snack vol met carotenoïden dat eventuele problemen met betrekking tot leeftijd zal voorkomen.

Peppers:

Voor Daderot (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Deze zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren en niveaus bijsmaak, maar ook variëren voedingswaarde absorptie wordt verkregen wanneer ze te hebben. Paprika's zijn laag in calorieën en hebben een hoog gehalte aan antioxidanten en vezels. Ze hebben niet alleen helpen bij gewichtsverlies, maar het zal de immuniteit van uw lichaam te verbeteren. Rode paprika's zijn de rijkste in anti-oxidanten, vitaminen en andere voedingsstoffen.

Salade:

Foto: Shutterstock

Op zoek naar een manier om het overtollige vet effectief te snijden. Ijsbergsla en kan veel meer dan je je kunt voorstellen doen. Ze hebben niet alleen u helpen om zich aan uw systeem, maar zijn ook goed voor de gezondheid van je haar ook. Ze bevatten ongeveer 15 calorieën dus wat kan je vragen voor je. Nu aan de slag.

Komkommer:

Foto: Shutterstock

Neem een ​​hap van gegrilde komkommers en je zal uiteindelijk binging op. Langzaam omdat er te veel van iets is niet goed. Komkommers zijn één van de groenten die de minste calorieën mogelijk verschaffen en hoog watergehalte, die duidelijk is. Dus hen te dienen in een salade met een scheutje olijfolie. Het gaat om proeven scrumptiously prachtig.

Wortelen:

Foto: Shutterstock

Een snelle methode voor de levering van vezel aan het systeem tijdens het absorbeert slechts ongeveer 20-25 calorieën, wortelen helpt op vele andere manieren. Het helpt om gezichtsvermogen te verbeteren, en het is een grote bron van vitamine A. Het zal ook je ogen soepel voor een lange tijd als het is rijk aan beta-caroteen.

Spinazie:

Foto: Shutterstock

Dit is een van de groenten schuldeloos met minder calorieën (10calories) omdat het niet zetmeelrijke en een centrale met voedende mineralen zoals ijzer, mangaan, zink en vitamine E en C. Wat? We pompen ook met voldoende vezels om uw spijsvertering drukke krijgen tot je honger door een diner tijd te krijgen.

Tomaten:

Foto: Shutterstock

Deze sappige veggie smelt-in-je-mond is een must aanvulling op uw salades, omeletten en gegrild of pasta recepten. Het onderzoek stelt dat 1 kopje kerstomaten stimuleren uw lichaam met calorieën uit 25 eenheden, tot 2 gram vezels, dat is een groot probleem. Bovendien zijn ze ook rijk aan anti-kanker carotenoïden, lycopeen.

Knoflook:

Foto: Shutterstock

Deze groente verbetert niet alleen de smaak van voedsel, maar geweldig met de spijsvertering van je lichaam. Ze zijn rijk aan antioxidanten helpt aldus de strijd tegen kanker en minder calorieën.

Selderij:

Foto: Shutterstock

Deze stam als groenten zijn een geweldige manier om 1 g vezels te verdienen voor je lichaam met een calorie-inname van maximaal 5 eenheden. Kauwend een broodje pindakaas, selderij of salade en u uw wens verzadigen.

Bonen:

Voor Lucianne (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Deze groenten zijn een reservoir van eiwitten en antioxidanten, en niet te vergeten de lage hoeveelheid calorieën die je lichaam te voorzien.

Waar wacht je nog op? Omvatten deze beste groenten voor gewichtsverlies direct in uw dieet en werpen die extra kilo's van uw lichaam. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha