Top 10 Goedkope Maar gezonde voedingsmiddelen die u moet opnemen in uw dieet
Met de stijgende voedselprijzen, heeft een beetje 'moeilijk worden om voedingsmiddelen die essentiële voedingsstoffen te kopen. Het is niet langer te branden een gat in je zak als je gaat voor uw boodschappen.

Kiezen voor slimme keuzes en zoeken voedsel vervangers die goedkoper zijn en voeding. Gewoon omdat voedingsmiddelen zijn toegankelijk of zak vriendelijke betekent niet dat ze niet in goede gezondheid. Hier is een lijst van de top tien goede gezonde voeding voedingsmiddelen die gezond en gemakkelijk op de zakken zijn.


De Top 10 Goedkope voedsel gezond voedsel keuzes zijn als volgt:

Bruine Rijst:

Bruine rijst is beschikbaar op de markt. Ze zijn ideaal voor rijst salades, soepen, gebakken rijst, stoofschotels en stoofschotels. ¼ kopje droge rijst is een perfecte portie. Het bevat vezels 2g, 4 g eiwit en 170 calorieën.

Meergranen Pasta:

Pasta zijn altijd heerlijk. Ze zijn ideaal voor alle pastagerechten warm en koud. 2 gram droge pasta is een perfecte portie. Het bevat ongeveer 7g eiwitten, 6g vezels en 200 calorieën.

Volkorenbrood:

100% volkoren brood is zeer gezonde optie. Het is geweldig voor broodpudding, warme en koude broodjes, brood vulling en ontbijt. 2 sneetjes dit brood wordt beschouwd als een perfecte service. Het bevat ongeveer 3 g vezels, 6g eiwitten en 120 calorieën.

Non-Fat Greek Yoghurt:

Yoghurt is bekend om zijn verschillende voordelen voor de gezondheid die ermee verbonden zijn. Het vormt zo een snelle snack. Het is ook zeer geschikt voor smoothies en bevroren desserts gemaakt met muesli en fruit. 6 tot 8 gram yoghurt wordt beschouwd als een perfecte portie. Het bevat 14g eiwit, 150 calorieën zonder vezels helemaal.

Avena:

Haver is gezond en goedkoop. Ze zijn geweldig voor warme of koude ontbijtgranen, muffins, kruimel topping voor gebak en muesli. ½ kopje droge haver wordt beschouwd als een perfecte service. Bevat 5g proteïne, 4g vezels en 150 calorieën.

Diepvriesgroenten:

Diepvriesgroenten zijn ongetwijfeld gezond en goedkoop. U kunt een zak van 12 tot 24 gram van diepvriesgroenten gemakkelijk gemakkelijk van de nabijgelegen supermarkt. Meestal zijn de zak van diepvriesgroenten bevatten organische groene bonen, erwten en gehakte spinazie. 1 kopje portie van bevroren gemengde groenten biedt eiwit 4g, 6g vezels en 82 calorieën.

Bonen:

Bonen zijn goed voor het hart. De bonen zijn perfect voor soepen, salades en bijgerechten. 1 kopje bonen (252g) bevatten eiwitten 183g, 136g voedingsvezels en 237 calorieën.

Eieren:

Eieren zijn verrassend beschouwd als een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Zijn gemakkelijk overal verkrijgbaar en zijn vriendelijk zak. Eieren zijn rijk aan eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen die goed zijn voor je gezondheid zijn. Het bevat 68 calorieën, 6g vet en 45g eiwit.

Tonijn in blik:

Tonijn in blik is een zeer goede, goedkope en gezonde optie voor vleesliefhebbers. Ze zijn geweldig voor club sandwiches, salades, ovenschotels, enz. 3 gram dit wordt beschouwd als een perfecte portie. Het bevat 60 calorieën, 13g eiwit en 500 mg omega-3.

Gedroogde linzen:

Linzen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Ze zijn ideaal voor salades, stoofschotels, soepen, stoofschotels en nog veel meer. ¼ kopje gedroogde linzen wordt beschouwd als een perfecte service. Bevat 10g eiwit, 11g vezels per 120 calorieën.

De in deze lijst genoemde voedsel zijn zeer vaak en gemakkelijk beschikbaar zijn. Een gezonde voeding is geen mysterie. Vaak hebben we de neiging om de fundamentele feiten in verband met het voedsel dat beschikbaar is om ons heen is te negeren. Ik ben er zeker van dat veel van de genoemde levensmiddelen een deel van uw dagelijkse voeding zou moeten zijn.

Laat ons weten welke voedingsmiddelen van alles is uw favoriet. Ons ook laten weten dat de goedkope gezonde voedingsmiddelen die u wilt in deze lijst op te nemen? Schiet je antwoorden via de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha