Top 10 glutamine Rich Foods je moet toevoegen aan uw dieetDie lijden aan het prikkelbare darmsyndroom (IBS)? Veel mensen die lijden aan IBS ook de neiging om frequente verkoudheid en koorts te krijgen. Er is geen limiet aan het lijden wanneer een persoon wordt getroffen met beide problemen tegelijkertijd. Wist u dat voedingsmiddelen rijk aan glutamine wordt gezegd dat de symptomen van IBS verlichten?

Wat is glutamine?


Glutamine is een aminozuur dat van nature wordt geproduceerd door het lichaam. Net als alle andere aminozuren, functioneert als een bouwsteen voor spieren. Glutamine heeft het voordeel dat een van de weinige aminozuren die strijd de bloed-hersenbarrière, als het kan worden geabsorbeerd door de hersenen.

Voordelen van glutamine:

Er zijn veel voordelen voor de gezondheid aan het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan glutamine. Hier zijn een aantal van hen:

 1. Bevordert de spijsvertering gezondheid door het reguleren van de celdeling van de darmwand
 2. Het helpt het lichaam produceren glutathion, een krachtige antioxidant
 3. Behoudt de optimale balans van zuur-base in het lichaam
 4. Helpt bij het behoud van de spiermassa
 5. Het helpt bij het ontgiften cellulaire en systemische
 6. Levert energie aan de endotheelcellen die de bloedvaten
 7. Bevordert een gezonde neurologische functie en verbetert ook het geheugen, de concentratie en de stemming
 8. Levert energie aan neuronen wanneer suiker in het bloed laag zijn. Dit kenmerk van glutamine wordt gezegd dat het verlangen naar suiker en alcohol te beteugelen.

Er is ook onderzoek dat glutamine kan direct en indirect van invloed gewichtsverlies suggereren. Het nemen van glutamine voor en na de training, zult u uw stofwisseling te verhogen in rust en helpen verbranden lichaamsvet sneller.

Wie moet voedingsmiddelen rijk aan glutamine verbruiken?

Terwijl er geen beperking op die voedingsmiddelen rijk aan glutamine moet consumeren, maar je moet deze voedingsmiddelen in uw dagelijkse voeding, als je onder andere:

 • Lijdt aan ernstige brandwonden
 • Voeren high-intensity training
 • Laat frequente aanvallen van verkoudheid en griep
 • Lijdt aan coeliakie, IBS, de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa
 • Hebben een lage spiermassa

Top 10 voedingsmiddelen rijk aan glutamine:

Hier zijn de top 10 voedingsmiddelen rijk aan glutamine dat je moet nadenken over het opzetten van uw dagelijkse voeding.

Vlees en gevogelte:

gras rundvlees, varkensvlees en kip en hun producten zijn enkele van de beste bronnen van glutamine.

Zeevruchten:

glutamine is een vorm van eiwit dat wordt gevonden in overvloed in alle soorten vissen.

Orgaanvlees:

Alle soorten vlees organen, met name de lever, zijn goede bronnen van glutamine.

Zuivel:

Kijk voor voeg melk, yoghurt en kaas in uw dagelijkse voeding te zorgen dat uw lichaam krijgt de benodigde hoeveelheid glutamine. Als u houdt van kaas, probeer de ricotta consumeren, want het heeft veel glutamine.

Eieren:

Scharreleieren zijn te verkiezen als u op zoek bent om te genieten van het krijgen van glutamine door de consumptie van eieren.

Kool:

Rode kool staat bekend om veel glutamine bevatten. U kunt uw immuniteit en algehele gezondheid op te bouwen door het consumeren in salades. Koken rode kool vernietigen glutamine daarin. U kunt ook kijken naar de mogelijkheden van sappen of vergisting.

Noten:

Noten bevatten een behoorlijke hoeveelheid glutamine. Terwijl je niet moet kijken kauwend pinda's tijdens de dag, snacken op hen tussen de maaltijden zullen ervoor zorgen dat je genoeg glutamine krijgen.

Bonen en peulvruchten:

Alle soorten bonen en peulvruchten zijn uitstekende bronnen van glutamine. Als je veganistisch zijn, ze op te nemen in uw dieet om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid eiwit in de voeding door middel van uw voedsel.

Rode biet, spinazie en peterselie:

U kunt een heerlijke salade met deze groenten te maken en te genieten van de voordelen van glutamine. Zorg ervoor dat u niet over deze groenten te koken.

Energy Drink:

Er zijn veel energiedranken die zijn verrijkt met glutamine en kan blijken te zijn een uitstekende bron van aminozuren. Als u een atleet, altijd op reis of genieten van de zware inspanning, moet u denken van dit soort dranken.
Als je een veganistisch, kiest bonen, peulvruchten en rode kool als je bronnen van glutamine. U zult versteld staan ​​hoe uw immuniteit verbetert zijn.

Glutamine zeer onderschat in de wereld van de gezondheid. Maar de lijst geeft een algemeen idee van hoe en waarom glutamine geïnteresseerd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha