TOP 10 gezondste voedingsmiddelen OP AARDETOP 10 gezondste voedingsmiddelen OP AARDE

De beste manier om je lichaam in goede conditie te houden is om een ​​gezonde voeding te eten en voldoende lichaamsbeweging. Natuur niet van plan voor ons om te eten verwerkt en fast food vet belasting, biedt alles wat we nodig hebben om gezond voedsel vers en natuurlijk blijven. Doe je lichaam een ​​plezier en delen een aantal 'van die convenience food voor heerlijke, verse ingrediënten. Probeer het toevoegen van deze top 10 gezondste voedsel in de wereld om je dieet en je zult het verschil het maakt voelen.

1. Amandelen

Amandelen zijn een beetje 'concentratie van voedingsstoffen en goedheid, en dat zeker verdient een plek op onze lijst van de 10 gezondste voedingsmiddelen. Ze hebben zeer rijk aan vezels en bevat een goed aanbod van vitaminen en mineralen, zoals magnesium, calcium en vitamine E. Amandelen zijn ook goed voor het verminderen van de eetlust ook, zodat ze kunnen helpen gewicht te verliezen ook.


2. Bluefish

Vette vis, zoals zalm, forel en makreel, helpen handhaven van het zenuwstelsel en het hart in goede conditie, vanwege hun hoge gehalte aan omega-3 vetzuren. Het eten van vette vis kan ook helpen verminderen ontstekingen en kan het risico op het ontwikkelen van reumatoïde artritis te verminderen tot 50%

3. Appels

Eten Volgende op onze lijst van de top 10 gezondste voedingsmiddelen op aarde is een bescheiden appel. Appels zijn een uitstekende bron van antioxidanten, evenals een grote bron van vezels en voedingsstoffen. Antioxidanten helpen bij het bestrijden van kanker veroorzaken van vrije radicalen en ook helpen vertragen de tekenen van veroudering. Het eten van een appel per dag zal ook bijdragen tot het verminderen van cholesterol. In een studie aan de Florida State University, de onderzoekers gevonden dat vrouwen die een dag eet een appel van de niveaus van slechte cholesterol kunnen verlagen met meer dan 20%.

4. Broccoli

Broccoli is een van de echte super voedingsmiddelen van de natuur. En "rijk aan foliumzuur, kalium en calcium, en is ook een grote bron van fytonutriënten, die verbindingen die is aangetoond dat het risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten te verminderen. Wat meer is, broccoli bevat ook bèta-caroteen en vitamine C.

5. Havermout

Recente studies hebben aangetoond dat als een kom havermout per dag eet, de oplosbare vezels die hoge bevat drastisch verminderen van de niveaus van cholesterol in het bloed. Havermout is ook een grote energieleverancier, dankzij de complexe koolhydraten en biedt B-vitaminen, foliumzuur en kalium.

6. Honing

Honing verdient zijn plaats op onze lijst van de top 10 gezondste voedingsmiddelen. Pure, ruwe honing maakt het een waardevolle aanvulling op dieet iedereen gezond. Het is leuk om te gebruiken als zoetstof, omdat het niet ertoe leiden dat de uiteinden van de bloedsuikerspiegel die geraffineerde suiker; Honing is ook rijk aan antioxidanten, en heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen.

7. Waterkers

Waterkers maakt op onze top 10 gezondste voedsel in de wereld ook. Het is een grote bron van ijzer, zelfs meer dan spinazie, en is ook een ander voedsel dat antioxidanten bevat onbetaalbaar. Een ander groot voordeel is dat meestal waterkers wordt geteeld zonder het gebruik van chemische meststoffen en pesticiden heel weinig.

8. Bosbessen

Bosbessen zijn een rijke bron van antioxidanten, vezels en fytonutriënten, en is zeker een van de top 10 gezondste voedingsmiddelen op aarde. Een studie uitgevoerd door de Harvard Medical School bleek dat mensen die regelmatig aten bosbessen, hadden minder kans op het ontwikkelen van dementie en andere cognitieve problemen op oudere leeftijd. Bosbessen zijn ook nuttig zijn in het verlagen van de bloeddruk en het eten van hen het risico op het ontwikkelen van hoge bloeddruk met 10% vermindert. E 'verkiezen organische bosbessen kopen, echter, omdat, vaker wel dan niet, worden ze zwaar bespoten.

9. Kelp

Kelp is een vorm van eetbare zeewier verzameld uit de zee. Het is een rijke bron van jodium, magnesium, kalium en andere mineralen en bevat ook omega-3. Kelp toe te voegen aan uw dieet en zal u voorzien van de hoogste concentraties van deze mineralen en voedingsstoffen, dat het grootste deel van de landbouwgrond groenten zal doen.

10. Zoete aardappelen

Zoete aardappel is ook opgenomen in onze lijst van de top 10 gezondste voedingsmiddelen. Het Centrum voor Wetenschap in het Openbare Belang vond dat zoete aardappelen besteld als de nummer één leverancier van bepaalde vitaminen en mineralen, zoals calcium, ijzer, complexe koolhydraten en vitamine A, C en B-6. Ze zijn ook een goede bron van beta-caroteen en voedingsvezels.

Wat is uw favoriete voedsel gezonder?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha