Top 10 gezonde vette voedingsmiddelen die u moet opnemen in uw dieetGrafiek uw dieet programma en weten niet dat 'no-fault' vet te kiezen? Lees verder om te weten over gezonde vetten die u kunt opnemen in uw dieet veilig zonder zorgen te maken over het gewicht.

We de schuld meestal 'vet' voor al onze kwalen levensstijl. Ik ben het eens dat het vet maakt ons niet in gewicht en een bijdrage leveren aan een aantal chronische ziekten. Maar, zult u worden verrast om te weten dat sommige vetten zijn goed voor onze gezondheid. Ze helpen om onze goede cholesterol en HDL-cholesterol verhogen en de neiging om het risico van hart- en vaatziekten verlagen.


In dit artikel zal ik delen de top 10 voedingsmiddelen gezonde vetten. Ze zijn goed voor je en je kunt eten zonder schuldgevoel. De top 10 voedingsmiddelen gezonde vetten zijn:

Avocado:

Avocado's zijn een goede bron van gezonde vetten. Het grootste deel van het vet in avocado's is hart-gezonde mono-onverzadigde en de natuur. Het helpt om het niveau van slechte cholesterol. Het suggereert eten avocado's met mate. U kunt de helft avocado hebben of vervangen mayonaise met avocado plakjes sandwich.

Eieren:

Eieren zijn een gemakkelijke bron van eiwitten. Ze zijn goedkoop en gezond karakter. Weinig weten dat de eidooier vet bevat samen met enkele essentiële voedingsstoffen. Dit maakt het ei gezonder voor ons lichaam. Het regelt niet alleen onze hersenen en het zenuwstelsel, maar ook de neiging om gezondheid van het hart te verbeteren.

Olijfolie:

Olijfolie wordt voornamelijk gebruikt in alle mediterrane recepten. Mediterrane keuken wordt beschouwd als een van de beste gezonde voeding over de continenten. Vermindert het risico van bloeddruk, hart-en vaatziekten en sommige vormen van kanker. Een eetlepel olijfolie bevat 100 calorieën, dus het is aangeraden om te consumeren met mate, vooral als je op je gewicht letten.

Noten:

Eters noten worden meestal gezien dun en minder vatbaar voor hartziekten. Amandelen, pistachenoten en walnoten zijn goed voor uw algehele gezondheid. Ze een rijke bron van verschillende voedingsstoffen zoals vitamine E, omega-3 vetzuren en carotenoïden. U helpen fit te blijven en goed.

Nut Butter:

Moer boter is een andere bron van gezonde vetten. Van alle, pindakaas is het beste. Maar je kunt ook gaan voor de boter of amandel boter cashewnoten als je wilt een beetje 'moer boter proberen. Deze boter heeft de neiging om de inname van vezels en eiwitten, dat is goed voor onze gezondheid te verhogen.

Vette vis:

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn vette vis verrijkt met goede vetten. Zalm, makreel, tonijn en forel zijn enkele van de vis vetten die goed zijn voor de gezondheid zijn. Helpen om gezondheid van het hart, gezichtsvermogen te verbeteren en verlagen van het niveau van slechte cholesterol.

Kokosnoot:

Kent u een ounce van de kokosnoot bevat meer verzadigd vet dan boter? Gezondheid deskundigen wijzen erop dat het consumeren van kokosnoot in matige hoeveelheden. Omdat de overmaat ervan de bloedvaten kan verstoppen. Het helpt bij de bescherming van het hart tegen vele ernstige ziekten. Het heeft ook de neiging om uw niveau van goede cholesterol verhogen. Dit maakt het een gezonde vetten, maar alleen als met mate geconsumeerd.

Beef:

Alle liefhebbers van vlees zijn zich terdege bewust dat het hoog in verzadigd vet nog steeds goed voor de gezondheid. En 'hart-gezonde in de natuur die helpt om het risico op hart-en vaatziekten te verminderen. Het verlaagt ook het niveau van slechte cholesterol en verhoogt het niveau van goede cholesterol.

Varkensvlees:

Varkensvlees is een ander wit vlees, dat is gezond in de natuur als met mate geconsumeerd. Het bevat minder vet dan kipfilet. Het vet in varkensvlees is de reden achter zijn smaak lekker. Niet alle varkensvlees is gezond in de natuur, maar het spek is een onder alle opties die je kunt vertrouwen en varkensvlees gegeten zonder schuldgevoel.

Zure Room:

Via pinterest

U heeft verteld om zure room te vermijden, als je wilt om in vorm te blijven. Hoewel er geen ontkennen dat zure room bevat veel vet, heeft een helderder kant. Normale portie zure room 2 eetlepels. Dit levert 52 calorieën die de helft van de hoeveelheid vet in 1 eetlepel mayonaise. Bovendien is dan de hoeveelheid verzadigd vet, dat wordt verkregen uit 12 gram magere melk. Een belangrijk ding om in gedachten te houden is, zure room is een gezonde en natuurlijke dierlijk vet verschil gevaarlijke trans-vetten die schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom, zure room is gezond in de natuur, indien genomen met mate.

Ze zeggen: 'Maat is de sleutel tot een gezond en gelukkig leven'. Ik ben het volledig met hem eens. Te veel van alles wat slecht is. Alle vermelde voedingsmiddelen zijn gezond voor ons lichaam, als we ze consumeren met mate. Wat is uw mening over dit? Niet deel je mening met de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha