Top 10 Gezicht en borstels Eye For BeginnersAls je net begint de reis truc, helpen heb je nodig! We deden alles! Het aanbrengen van make-up is een kunst en net als elke andere vorm van kunst. Ze moeten ook om te oefenen en geduld. Het moet instrumenten van de handel!

Naast de voor de hand liggende make-up producten, dingen die je nodig hebt t krijgen van de juiste make-up is een goede verzameling van Penselen- zowel voor gezicht en ogen. En nee, hoeft u niet om een ​​fortuin ofwel uitgeven voor hen!


10 Beste gezicht en ogen Borstels Lijst Voor Beginners:

Hier zijn de beste borstels gezicht en ogen beschikbaar op de markt vandaag. Zij zullen perfect voor de beginnende make-up en zal goed passen in uw budget. Check ze uit!

Lakme Absolute Foundation Brush:

Het belangrijkste instrument is het gezicht make-up foundation kwast. Als je de basis van de juiste make-up, zal alles op zijn plaats valt. Deze make-up borstel werd onlangs gelanceerd door Lakmé. Het werkt efficiënt en maakt de toepassing en het mengen van de stichting vrij eenvoudig. Geeft een natuurlijke afwerking met bijna geen strip met zijn synthetische haren. De borstel is verkrijgbaar in een glanzend zwart lichaam. En 'medium met dichte synthetische haren, ze voelen zacht op de huid. Het kan worden gebruikt om zowel vloeibare foundation of poeder toegepast.

Prijs: Rs. 475

Vega Regelmatige Powder Brush:

Brush Powder helpt bij toepassing van producten in poedervorm. Het helpt bij de oprichting van de stichting of een crème product gemakkelijk. Als je een goede borstel het stof in je make-up kit, die zal dienen als een grote multi-purpose tool. Het helpt bij de toepassing van poeder, highlighter en mengt ook alle producten door het verwijderen van harde randen. Deze Vega Powder Brush is volledig handgemaakt met 100% natuurlijke haren. De borstelharen zijn dicht verpakt om de uniforme verdeling van formules losse poeder en compact. De borstel heeft een lichaam met glanzend gebeeldhouwde kop, die nauwkeurige en precieze positionering van het product in specifieke gebieden wanneer nodig maakt.

Prijs: Rs. 180

Gezichten Canada Blush Brush:

Blozen borstel helpt bij eenvoudige toepassing van blos op de appels van de wang. Het merk Faces Canada lanceerde onlangs hun lijn van professionele make-up kwasten. Het blozen borstel is ontworpen met fijn materiaal om een ​​perfecte make-up afwerking kant te bereiken. De borstel is gemaakt met zachte haren en is echt zacht voor de huid. De borstel is ontworpen om effectief te werken bij de toepassing van losse blush en compact voor een afwerking nog airbrush. Het blozen borstel heeft haren die effectief werken in het zetten van het product op de rechterwang gebied hoek. Dit werkt voor zowel single borstel blush en bronzer toepassing.

Prijs: Rs. 349

Oriflame Fan Brush:

Een borstel ventilator helpt om aanpassing poeder vegen, waardoor val outs van meer dan oogschaduw, plaatsing van producten met precisie en ook het mengen make-up voor een perfecte afwerking. De Oriflame Fan Brush heeft fijne haren ventilator. Het is ontworpen voor soepele, zuivere toepassing van kleur en ook borstel het overtollige poeder. De borstelharen zijn van geitenhaar. De verpakking van de borstel lichaam is elegant en bestaat uit aluminium.

Prijs: Rs. 198

Gezichten Canada Eyeshadow Brush:

Die oogschaduw vereist oefening en een goede oogschaduw borstel. Een god oogschaduw borstel werkt het best in strelen het product op zijn plaats met betrekking tot de applicator tip spons. De gezichten Canada Eyeshadow Brush is gemaakt met zachte nylon borstelharen, die helpen bij het gemakkelijk aanbrengen van oogschaduw. Het werkt op deposito kleur, definitie, mixen en zelfs de contouren van het ooglid gebied. De borstel lichaam is zwart met bruin en zwart varkenshaar. De borstelharen zijn plat en compact genoeg voor een uniforme toepassing.

Prijs: Rs.95

Vega Professional Eye Brush PB 14:

Een vouw borstel helpt bij het nauwkeurig en eenvoudig te oogschaduw toe te passen op de vouw gebied. De borstel Eye Vega professionele PB 14 is verkrijgbaar in een glanzend zwart lichaam met natuurlijke haren bruin en zwart. De borstelharen zijn dichtbevolkt en heeft een afgerond einde koepelvorm. Het helpt bij het gemakkelijk aanbrengen en mengen zachte oogschaduw.

Prijs: Rs.135

Colorbar Blending Eye Brush:

De combinatie van borstel helpt geven een zachte en natuurlijke uitstraling aan de schaduwen. Combineert harde lijnen. Borstel mengen Colorbar is in een eenvoudige witte plastic body met oranje gekleurde haren. De borstelharen zijn zacht genoeg en hulp in het gemak van het gieten schaduwen.

Prijs: Rs. 250

Vega hoekige Blender Brush:

Schuine oog borstel helpt gemakkelijk betrekking hebben op uw ogen. De Vega hoekige Blender Brush komt een houten lichaam met gele bruine synthetische haren. De borstelharen zijn hoek om te helpen bij eenvoudige toepassing van eyeliner. Als u de toepassing van coatings in gel wilt, dan is deze borstel is een goede keuze. Het ontwerp van de borstel past de ogen perfect en helpt bij de binnenkant van de bovenste en onderste wimperlijn gemakkelijk.

Prijs: Rs. 120

Vega Eye Smudger Kwast:

Borstels vlekken hulp vlekken eyeliner en Kohl. Ze verwijderen harde lijnen en geven een zachte uitstraling aan de oog make-up. De Vega Eye Smudger Brush is voorzien van een tip einde van schuimrubber. Het voelt zacht op de huid. De borstel helpt verzachten de harde lijnen eyeliner en biedt zachte randen en glad.

Prijs: Rs.120

Gezichten Canada Eyeliner Brush:

Een goede eyeliner kwast is een must voor elke vrouw. De gezichten Canada Eyeliner penseel geleverd in een glanzende zwarte body met een zeer fijne haren om te helpen in de ordelijke en nauwkeurige toepassing van eyeliner. Als je niet een vaste hand in het gebruik van brushes geneigd om je ogen af ​​te stemmen hebben, kan deze borstel goede hulp te dienen!

Prijs: Rs. 299

Dus, de balans op je arsenaal en zijn klaar om een ​​professionele make-up te worden! Het bezit komen van deze borstels en bij elkaar te krijgen, ga naar een mooier, is klasse.

Heeft u zelf een van deze make-up kwasten? We hebben gemist enige? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha