Top 10 geneesmiddelen om roos te kunnen controlerenRoos is een van de meest voorkomende problemen van haar en hoofdhuid. Hoewel roos wordt zelden ernstig, is een belangrijke oorzaak van de hoofdhuid jeuk en ongemak. Op hetzelfde moment, de oorzaak van roos te groot verlegenheid. U zult niet in staat zijn om uw favoriete zwarte jurk dragen uit angst voor die vieze witte vlokken zichtbaar op de schouder. Als de winter is niet ver weg, nam een ​​aantal van de beste anti-roos producten beschikbaar in India.

Geneeskunde voor roos in India: Top 10

Matrix Biolage Scalp Therapy Anti-Roos Shampoo:

Een populair product van Matrix, heeft de Biolage Scalp Therapy een sensatie gemaakt sinds de lancering op de markt. Zinkpyrithion en Bio Cushion Complex zijn de belangrijkste onderdelen van deze shampoo. Het product is goed genoeg om roos van de wortel te verwijderen. Deze hoge kwaliteit shampoo niet je haar sprankelende of ondoorzichtig te maken.


Product prijs is Rs.190 voor 200 ml.

Nizoral:

Een vette huid, net als vette huid, is de broedplaats van verschillende schimmel- of gistinfecties. Voor de vette hoofdhuid, Nizoral is het beste medicijn voor roos. Nizoral bevat een speciale anti-schimmel middel genaamd ketoconasol, die helpt de groei van roos op de hoofdhuid. Geen wonder, dit is een ander goed product te voorkomen en effectief te behandelen roos.

Cipla 8X Anti-Roos Shampoo:

Cipla is een populair merk met medicijnen. Als u een dermatoloog voor roos problemen te raadplegen, kan hij deze anti-roos shampoo voorschrijven. Het helpt om de hardnekkige roos van de hoofdhuid met succes te reinigen. Heel betaalbaar, Cipla 8X bevat aloë vera, dan cicloprix en zinkpyrithion.

The Body Shop Ginger Shampoo:

Wereldwijd een populair merk, heeft The Body Shop onlangs haar anti-roos. Hoewel de shampoo is goedkoop, het zegt is het ook nuttig op dandruffs koppig. Het product is ook verstandig tegengif voor het probleem van chronische roos.

Pantene Pro-V Anti-Roos Shampoo:

Een van de meest populaire producten in heel India is Pantene Pro-V Anti-roos shampoo. Het product is betaalbaar, en je kunt de shampoo te gebruiken op een regelmatige basis. Voor het beste resultaat, gelden Pantene Pro-V conditioner na het wassen van je haar.

Avon Natural Tea Tree en tijm Anti-Roos Shampoo:

Tea tree en tijm, beide afkoelingseffecten, zoals menthol op de hoofdhuid. Componenten zoals SLS en siliconen in dit product zijn zeer effectief in de strijd tegen roos. Het product is een grote opluchting van de jeuk en irritatie van de hoofdhuid.

VLCC Rosemary Anti-Roos Shampoo:

Anti-roos shampoo van VLCC is een natuurlijke gave voor anti-roos. E 'geschikt voor alle huidtypes. Regelmatig gebruik het product verbetert de conditie van de hoofdhuid in een paar dagen. Enkele van de items die in shampoos zijn rozemarijn, tea tree, Indiase kruisbes, hibiscus bloemen, en neem. Een pakket van 200 ml van deze kosten shampoo rond Rs. 160.

Duidelijke Nourishing Scalp Care Anti-Roos Shampoo:

Nutrium 10 is het van vitaal belang agent van Clear Scalp Nourishing Care anti-roos shampoo. Niet alleen helpt het verwijderen dandruffs, maar verbetert ook de toestand van de hoofdhuid grotendeels. Het product is betaalbaar genoeg voor een prijs van ongeveer Rs. 224-400 ml.

Head & Shoulder Anti Roos Shampoo:

Head & Shoulders is waarschijnlijk de oudste roos shampoo in India. Het is zeer populair en is beschikbaar op lokaal niveau in het hele land. Gebruik van de shampoo helpt bij het verwijderen vlokken zichtbaar.

L'Oreal Elvive:


L'Oreal Elvive is een uitstekend product dat niet droog of te ruwen het haar na het wassen. De shampoo voorzichtig spoel de vlokken van de hoofdhuid, en voorkomt het opnieuw verschijnen.

En nu weet je waarom we geroepen tot deze lijst als de compilatie van drugs roos! Heb je geprobeerd een van hen? Of in de verleiding om een ​​van hen te proberen? Geen reactie geplaatst en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha