Top 10 Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten voordelen en maakt gebruik van kamilleKamille is een oud kruid dat een uitgebreide lijn van voordelen voor de gezondheid biedt. Populair in Egypte, Griekenland en Rome, zijn populariteit groeide toen mensen begonnen om het te gebruiken als een remedie voor verschillende lichamelijke kwalen. Bestaat in twee vormen - thee en olie, beide bekend om geneeskrachtige waarden bieden. Dit artikel helpt u weet dat de beste 10 gezondheid en geneeskrachtige voordelen van kamille.

Huid Voordelen van kamille

Huid lichter en vermindering van donkere kringen onder de ogen:

Kamille kan helpen verminderen huidskleur en beleef vermoeidheid van de ogen en donkere kringen rond de ogen (1). Breng twee liter water aan de kook en voeg een beetje 'kamille aan. Of neem een ​​stoomboot met water of een bad nemen met het water wanneer het afkoelt om de huid lichter te maken. Een alternatieve oplossing is om kamille theezakjes weken in warm water en verwijder ze na 5 minuten. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en dan zet ze op de ogen als een kompres.


Acne en puistjes:

Kamille essentiële olie wordt vaak gebruikt om puistjes en acne te behandelen. Gewoon schar wat op een watje en breng het aan de getroffen gebieden. De rustgevende kamille ook jeuk te verminderen als gevolg van verbranding door de zon of warmte-uitslag (2).

Voordelen van de Gezondheid van kamille

Maagkrampen en helpt de spijsvertering:

Kamille heeft sterke anti-krampachtige en anti-inflammatoire geneesmiddelen, die effectief zijn bij de behandeling van maagkrampen of darmkrampen zijn. De bloem vermindert ook andere pijn in de darmen en helpt zorgen voor verlichting van gas en een opgeblazen gevoel (3).

Drinken kamille tweemaal dagelijkse behandeling van problemen zoals prikkelbare darm syndroom, gastro-enteritis, misselijkheid, krampen en maag griep.

Slapeloosheid:

Kamille is een uitstekende remedie voor slaapstoornissen of slapeloosheid. De milde kalmerende eigenschappen zal u helpen beter en sneller te slapen. Breng een paar druppels kamille olie op het kussen en achter de oorlellen alvorens naar het bed (4).

Migraine en ontspannen:

Kamille is gebleken bij de behandeling van migraine en hoofdpijn zijn. Zodra je de symptomen opmerkt, neem een ​​kop warme kamillethee.

Kamille olie wanneer toegevoegd aan het bad helpt rust benadrukte zenuwen en fungeert als een relaxerend om de dagelijkse stress (5) te verlichten.

PMS en menstruatiepijn:

Kamille is een prachtige remedie voor de behandeling van PMS en menstruatiepijn. Brengt pijnlijke spierkrampen en helpt om de spieren van de baarmoeder (6) ontspannen.

Brandwonden en krassen:

Kamilleolie is nuttig bij het behandelen van slechte brandwonden en krassen. Net wrijf sommige 'olie op het verbrande gebied. Kamille is doordrenkt met genezende eigenschappen die de behandeling van brandwonden en krassen (7) te versnellen.

Koud:

Voor verkoudheid, enkele druppels kamille olie, wanneer toegevoegd aan water om stoom te maken kan worden gebruikt voor de inhalatie van damp. Dit zal onmiddellijke hulp te bieden door het opruimen van congestie en herstel van het (8) sneller.

Tandvleesproblemen en aandoeningen van het oog:

Kamilleolie gemengd met kruidnagelolie een uitstekende mondwater alle soorten tandvleesontsteking (9) verlichten. Kamilleolie druppels kunnen worden toegevoegd aan water en bewaard in een ijs dienblad in de vriezer. Leg ze in vermoeide ogen als compressor om ze te kalmeren. Het is ook een geweldige manier om je ogen besmet met conjunctivitis te behandelen (10)

Diabetes:

Drinken kamille thee regelmatig helpt glucose in het bloed en zo helpt bij het beheersen van de symptomen van diabetes mellitus (10).

Heb je nagedacht over het proberen kamille of kamille olie? Wij zijn ervan overtuigd dat de hierboven genoemde voordelen zullen u overtuigen deze kruidenthee toe te voegen in je dagelijkse routine. Laat je gedachten niet achter in de reacties hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha