Top 10 games Voeding voor kinderenEen evenwichtige voeding is de sleutel tot een goede gezondheid. Alles van de zuigeling aan een bejaarde, vereist de juiste hoeveelheid voeding voor een goede gezondheid. Het is een triest feit dat velen van ons falen om gezond te eten. Dit falen wordt toegeschreven aan onze hectische werkschema, of onze gebrekkige kennis van wat neerkomt op goede voeding.

Als het gaat om kinderen, hen te voeden is een taak, omwille van hun grillen. De kleintjes in onze gezinnen hebben hun eigen ideeën over wat lekker is. Voedzaam voedsel is over het algemeen niet over de smaak en het aroma dat kinderen te zoeken in hun voedsel. Dit creëert een grote leegte in hun voedingsinname. Voeding Dit is waar games komen in. Deze spellen houden de kinderen geïnteresseerd in wat hen wordt aangeboden als voedsel en hen daadwerkelijk aan te moedigen om te eten wat ze nodig hebben, zonder gedoe.


Games van voeding voor kinderen zijn een nieuw idee. Hebben bewezen in de afgelopen tijd zeer succesvol. Deze spellen hebben vele voordelen. Kinderen leren om goede eetgewoonten ze genieten van de games van voeding te ontwikkelen. Veel van deze games zijn zo spannend voeding die een belang in voedzaam voedsel bij kinderen te creëren gemakkelijk. Een volwassene kan ook een deel van deze games. De meeste van de voeding online games zijn interactief van aard. Hier zijn enkele van de meest populaire games die je kunt proberen thuis.

Top 10 Voeding Kinderen

Rate Your Plate:

Rate Your Plate is een interactief spel dat aangeeft of u de juiste soort voeding. Deze eenvoudige en makkelijk spel wordt gespeeld in een vraag en antwoord-formaat. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op een aantal vragen die zich richten op je dagelijkse eetgewoonten. Dit spel past bij mensen van alle leeftijden.

Fad Diet Timeline:

Wilt u weten wat een rage dieet was tweehonderd jaar geleden? Het spel Fad dieet Timeline is perfect om dit uit te leggen op een leuke manier. Je bladert u door de ladder van het leren modegril eetgewoonten hebben veranderd in de tijd. Dit is een uitstekende voeding spel geschikt voor alle leeftijden.

Food-A-Pedia:

Belijden; velen van ons hebben geen idee van de voedingswaarde van wat we eten. Dit interessante spel onderwijst over eten calorieën en voedsel groepen. U kunt verschillende levensmiddelen en de voedingswaarde voordelen eenvoudig vergelijken tijdens het spel.

Mijn bord Super Tracker:

Zijn al uw voedsel zo voedzaam? Speel dit spel om te weten. Het spel lichten over de voedingswaarde niveaus van de verschillende gezonde voeding. U kunt de aankoop aangepaste dagelijkse voedingsplan spelen van dit spel. U kunt uw kind aan te moedigen om dit spel te spelen en maken haar/zijn normale dieet grafiek.

Ontbijt Detective:

Geweldig, we weten allemaal dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is een schande dat velen van ons doen overslaan deze maaltijd bij gebrek aan tijd of interesse. Het online spel, 'Ontbijt Detective', zeker verbeteren van uw interesse in wat je eventueel zou kunnen hebben voor het ontbijt.

Mixer Voeding:

Dit is een leuke manier om te leren over voeding en u. Het enige wat je hoeft te doen is toe te voegen en meng alle voedsel in uw vaste tafel eten van een uitgebalanceerd dieet te creëren. De game Mixer Nutrition zal helpen opvoeden van uw kind over hoe het voedsel goed elke dag te verzamelen.

Sandwich Art:

U wilt dat uw kind om hun ontbijt te doen? Moedig hem/haar naar de 'sandwich Art', een potje koken spelen. De voorwaarde is dat de sandwich moet alleen worden gedaan met voedzame voedingsmiddelen zoals volkoren brood, olijven, tomaten, komkommer, magere kaas en mager vlees. Het zal lijken een hoagie broodje vaststelling grappig.

Solusville:

Solusville is een zeer populaire spel online, vooral bij kinderen. Er zijn meer dan een paar games onder Solusville groepen, en ze zijn allemaal even leuk en leerzaam.

Sami Tea Restaurant:

Sami Tea Restaurant is een leuk online spel waar je speelt als een restauranthouder. Je nodig hebt om klanten te bedienen met kopjes warme rokerige koffie. Dit spel is zeker om het belang van het kind in de keuken te vergroten.

Cake Decorating:

Wat kan interessanter dan het koken van uw verjaardagstaart zijn? 'Versieren Cake' is een live spel grappig dat je opleidt over hoe om te bakken en decoreren van uw verjaardagstaart op een aansprekende manier.

Games voeding Kinderen zijn hier om te blijven, en hoe onze voeding evolueren, zo ook de games. Maar elke nieuwe ouder en kind op het blok is veilig zullen hun deel van plezier, dat is een spel van voeding hebben.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha