Top 10 Fresh Flower Sieraden voor uw ontwerp MehndiEen bruiloft is een speciale gelegenheid. Alle ogen zijn gericht op de bruid. Een ding dat we allemaal aandacht besteden aan de bruids mehendi. Onlangs was ik bij een vriend mehendi ceremonie. Hier kwam ik een aantal van de mooiste ontwerpen mehendi. Een ander interessant ding was het opnemen van bloemen in het ontwerp mehendi. Mooie verse bloemen werden gebruikt om de handen en voeten van de bruid te versieren. Ze eigenlijk maakte het mehendi helderder en aantrekkelijker.

Later, toen ik op zoek was naar de foto's van het bruidspaar mehendi, zag ik hoe goed de bloemen en bloemen slingers geaccentueerd de bruids mehendi. De bloemen waren helder en fris, en de mehendi rode zag eruit als een schilderij van een tuin. Ik vond het concept uniek en speciaal. Later kreeg ik de mehendi gedaan op mijn handpalmen en versierd met bloemen aan de kant.


Bloem sieraden is zeer populair voor bruiloften en mehendi geworden. Bruiden van verschillende culturen liever meer de brede waaier van gouden armbanden of sieraden op hun bruiloft. Dat zijn verse bloemen zijn verkrijgbaar in een overvloed aan kleuren. Deze bloemen worden verder versierd met gouden kralen en zilver. Ze zien er delicaat en met mehendi, die een of andere manier lijkt mooier. Deze geleverd met de grootst mogelijke zorg bloemen te behouden hun frisheid en heldere kleuren intact. Als u bloemen bestellen op voorhand, heb je genoeg tijd hebt om sieraden bloem uniue maken voor mehendi ceremonies, waardoor het een speciale gelegenheid voor de bruid.

De sieraden bloem niet erg lang en wegkwijnen in een dag of twee duren. Echter, ze hebben goede herinneringen aan de bruiloft als de bruid en traceert de mehendi ceremonie foto's, kunt u aan de grond genageld door de schoonheid van de sieraden.

Er zijn honderden creatieve ideeën die tijdens de productie van sieraden bloem kan worden opgenomen. Als alternatief kunt u laat uw fantasie gaan en zien wat het brengt. Gewoon om je steun te geven, hier zijn de top 10 ontwerpen bloem sieraden voor een mehendi ceremonie die u kunt gebruiken voor uw ceremonie of een vriend.

Tijdens een bruiloft, een bruid meestal iets in zijn handen te houden. U kunt een juweel als pauw met verse bloemen voor de bruid te houden creëren. Zorg er ook voor armbanden delicate bloemen in hun weefsels, zoals jasmijn kan verder accentueren de handen en palmen van de bruid.

Wat dacht je van een bos bloemen? U kunt een boeket van madeliefjes en chrysanten te creëren. Het is een eenvoudige maar mooie verse bloemen juweel dat kan worden gebruikt om de bruid of zus te versieren. Kunt u laat uw fantasie en gebruik gekleurde kralen of parels aan het boeket accentueren en als een band om het boeket gehecht aan de pols te houden, net als een prom corsage.

De rozen zijn geschikt voor bruiloften. Na al die liefde symboliseren. De hete rode rozenknopjes in staat om de tinten van mehendi accentueren. U kunt gemakkelijk te transformeren delicate rozenknopjes rode ringen om de vingers van de bruid te versieren. Waarom gaan voor gouden ringen en zilver, als je die kunt doen bezig met verse roze knoppen?

Bloemen maken de mooiste armbanden. Gewoon verweven witte chrysanten met delicate knoppen van rode roos met een kralen geregen parels en paars! We hebben de meest aantrekkelijke en verbazingwekkende armbanden om de pols van de bruid en haar vrienden sieren.

Een mooi boeket van rode rozen goed verpakt kan worden gebruikt als een boeket of zelfs kan worden gevestigd op de bruid om een ​​bloemen broche uniek maken. Natuurlijk moet de bundel klein om als broche of vreemd zijn. Versier de ruiker met zilverdraad en kralen om een ​​meer glamoureuze look te geven.

gele chrysanten maken de perfecte contrast met de mooie, warme blush mehendi. U kunt de chrysanten gebruiken om een ​​tiara voor de bruid te maken en te laten sieren het hoofd. Je zal voelen en zien eruit als een prinses op haar speciale dag.

Het nemen van een kleine omweg. U kunt ook gebruik maken van de bloemen en ontwerpt bloemblaadjes in mehendi zelf. Dit kan laten lijken meer aantrekkelijk design, vooral als de bruid draagt ​​verse bloem armband of ketting.

Een bruid moet een ketting en wat is er beter dan een te worden met verse bloemen te creëren dragen. In plaats van slingers, weven bloemen in decoratieve ketting chokers en dat de bruid kan dragen voor de ceremonie mehendi. Zorg ervoor dat kleine bloemen en knoppen voor dit doel, zoals chrysanten, jasmijn en nam knoppen gebruiken. En 'beter gecombineerd om te komen met een kleurrijke ketting die past bij de bruid jurk.

gedacht hebben van het gebruik van bloemen aan het haar van de bruid te versieren? Ik Heb Niet? Dan is hier een briljant idee. Verweven gele rosebuds op een lineaire manier om het haar van de bruid sieren. Gebruik zilveren draad voor dit doel en je zult versteld staan ​​van de resultaten.

Met delicate witte roos knoppen om een ​​kroon-achtige kop jurk te maken en laat de bruid draagt. Het heeft een bohemiensfeer dat de bruid kijken prachtig en modern op deze dag zeer traditionele kan maken.

Er is iets interessante en unieke sieraden verse bloemen voor mehendi. De heldere, warme kleuren zijn ontspannend en geven ook een rijke en glamoureuze touch aan de bruid. Terwijl het controleren van de verschillende sieraden ontwerpt verse bloemen voor mehendi Ik had deze ongelooflijke drang om te trouwen, zodat ik mezelf kon versieren met dit creatieve, innovatieve en prachtige juweel bloemrijke!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha