Top 10 French Tip Nail Art DesignsHebben perfect gemanicuurde nagels is eenvoudig, zolang je goed verzorgd en gezond. Niets kan een schone, heldere manicure verslaan !! Ben je het eens? Wanneer we praten over manicure, French manicure raakt het hoofd. French manicure zijn een zeer populaire keuze voor manicure. Ze zien er zeer elegant en behoren tot de eerste keuzes voor de meerderheid van de werkende vrouwen, die nagel kunst funky aan het werk niet kan dragen.

Maar na verloop van tijd de Franse tenen een radicale verandering hebben ondergaan en zijn niet langer saai of eenvoudig wit als voorheen zijn.


Hier zijn onze top 10 ontwerpen Nail Art Franse tip. Kijk eens!

Top 10 French Tip Nail Art Designs

Creatieve Tips pailletten Frans:

Bron afbeelding

French manicure kan worden gedaan op verschillende manieren. Enkele nieuwe trends van de klasse creatieve Franse manicure worden meer en meer gezien. U kunt de tips in het Frans blauw trekt na een basislaag en follow-up van de mooie patronen van varens met wit. Werk af met zilveren pailletten. Zet een top coat om het ontwerp te behouden. Probeer het!

Air geborsteld Tips Frans:

Bron afbeelding

U kunt proberen de Franse air brush spijker die eigenlijk lang genoeg duren voor een goede nagelsalon. Met air brush technieken en sjablonen beschikbaar elk ontwerp kan eenvoudig en zeer effectief creatief zijn. Wilt u hop in een nagelsalon airbrush voor uw bruiloft?

Water Decal Designer Tips Frans:

Bron afbeelding

Frans Tips zijn meestal met een witte tip, maar u kunt uw eigen versie toevoegen door veranderende kleuren. Gebruik een zwarte tip voor de verandering met een zwart email. Zet wat water decals sterren en geef hem een ​​rockster look. French tips zijn niet langer saai, toch? Dus zal je zoiets proberen?

Duo gekleurd Frans Tips:

Bron afbeelding

Net als het vorige ontwerp tip Frans, kunt u proberen een ontwerp met twee kleuren. Gebruik een kleur afwerking of afwerking regenboog schaduwen en voeg een zwarte Franse tip om het. Dit zal zeer modieus. Als je niet kunt krijgen een afwerking nagellak tinten probeer dan sponzen 2 kleuren voor dit soort look. Gebruik een paarse en groene spons en maak de top en zwarte tot finish te gebruiken.

Frans Tips markeren:

Bron afbeelding

Stempelen is een eenvoudige manier om tekeningen te maken. Teken je suggesties Fransen in normaal licht roze huid en wit. Nu, voor een enkele vinger uit te roeien een bloemdessin met witte emaille Speciale stempelen gieten. Cover ontwerpen gemaakt met een top coat zo mooi.

Tips French in Leopard Print:

Bron afbeelding

U kunt proberen dit soort van een funky Franse ontwerp tip met een tip af te schaduwen in zwart en zilver cirkels en onregelmatig te maken de look is Frans. Probeer dit uit. Het is eigenlijk heel eenvoudig om te doen.

Glinsterende Tips Frans:

Bron afbeelding

U kunt uw tip sectie Frans te verfijnen in een French manicure met een lijn van glitter. Gebruik een lijn van transparante glazuur met een borstel nail art en dan klopje glitters los op het met een borstel ventilator. U kunt ook gebruik maken van een glitter striper om dit soort van de Franse kunst nagel tip trekken.

Freehand Frans Tips:

bron Imaca

Als je goed met de vrije hand tekening zijn, dan kunt u een beetje Franse ontwerper met acrylverf te trekken. Gebruik wat steentjes die ervoor zorgt dat de gehele kijken in leven, maar zonder dat het te overdreven. U kunt deze ook uit te proberen voor een feest bruidsmeisje.

Airbrush Nail Tips voor Franse Nails:

Bron afbeelding

Zoals hierboven vermeld, kunt u nagel kunst krijgt mooie machines met airbrush. Deze zijn over het algemeen niet beschikbaar voor de detailhandel. Echter, als een goede nail art salon is met behulp van stencils geschikte machines en air brush dan kan je mooie nagels als deze gemakkelijk in kleur. Geen advies Franse witter.

Tips over het Franse Matte Nagellak:

Bron afbeelding

Matte nagellakken zijn een nieuwe trend. U kunt proberen iets als dit. Probeer een mat zwart of glanzend zwart email normaal gebruik, maar bovenal is het een transparante jas mat effect gebruiken om het glazuur te zetten ondoorzichtig. Dit zijn speciale mat glanzend transparant. Gebruik nu een gewone zwart email met glans aan de bovenkant voor de tips. Gebruik geen een top coat.

Ik hoop dat je ons artikel hield op de top 10 art designs tip nihil Frans. Wat is uw keuze? Laat uw antwoorden in de reacties hieronder.

Hier is een grote collectie van de gemeenschap gedeelde ideeën nail art applicatie voor je Android-telefoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha