TOP 10 essentiële oliën die je waarschijnlijk niet geprobeerd, maar moetTOP 10 essentiële oliën die je waarschijnlijk niet geprobeerd, maar moet

Heb je gehoord van aromatherapie essentiële oliën en hoe goed ze kan zijn voor uw gezondheid, lichamelijke en geestelijke gezondheid op dezelfde manier. Simpel gezegd, de essentiële oliën zijn vloeistoffen met aromatische stoffen afkomstig van planten. Ze zijn ofwel ingeademd of gemengd met basisoliën en in de huid gewreven. In sommige gevallen kan het worden genomen intern, maar alleen onder streng toezicht van professionals. Hier zijn tien essentiële oliën die je moet proberen:

1. Basil

Basilicum, zoals plant, wordt gebruikt bij de behandeling van ademhalingsproblemen en de etherische olie uit de plant heeft vergelijkbare eigenschappen als onderdeel van aromatherapiebehandeling. Het is ook effectief voor insectenbeten, lokale toepassing. Ook de basilicum olie kan energieniveaus verhogen, het helpt om vermoeidheid te overwinnen en het verbeteren van je concentratie.


2. Cinnamon

Kaneel etherische olie helpt reguleren van de bloeddruk, als het chronisch lage en helpt de symptomen van reuma en andere gewrichtsproblemen ook. Deze olie zal ook helpen bij huidirritaties, vanwege de ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

4. Ginger

Als je maag problemen hebt, zal essentiële olie van gember te helpen met hen, net als de wortel. Reguleert stoelgang en wordt bekrachtigd zelfs in het algemeen. Er is ook te zeggen dat heeft afrodisiacum eigenschappen. Niets mis controleren of dit is een feit, toch?

5. Lemon

Citroen etherische olie kan worden gebruikt om de olieproductie te verminderen in de huid en glans toe te voegen. Het is ook een goede slaap steun in het geval u problemen ontspannen en drijven af. Citroen olie heeft een kalmerend effect in het algemeen de nadruk op de geest en het lichaam, waardoor het noodzakelijk maakt als je wilt aromatherapie proberen.

6. Neroli

We blijven op het onderwerp van stress een beetje 'langer. Neroli olie, die afkomstig is van bittere sinaasappel, wordt veel gebruikt in parfum maken, maar wordt alleen aanbevolen voor massages en olie baden vanwege de kalmerende en ontspannend.

7. Geranium

Geraniumolie heeft verkwikkende kwaliteiten, waardoor het bijzonder geschikt is voor de huid zorg. Het heeft ook een effect op cellulitis. Maar de geraniumolie heeft bredere voordelen - kan je humeur te verbeteren en voelt u zich energieker.

8. Marjolein

Dit kruid produceert een geurige essentiële olie die kunnen beschermen tegen infecties en helpen genezen hen. Het is een antiseptische stof, en heeft ook pijnstillende eigenschappen die het geschikt is voor uiteenlopende voorwaarden. Ook verlaagt de bloeddruk en behandelt indigestie.

9. Peterselie

Peterselie is niet tussen de planten we meteen associëren met aromatherapie, maar het is een grote olie toch. Het is ideaal voor de behandeling van wonden en brandwonden omdat het antiseptische en antibacteriële eigenschappen, en is ook een goede behandeling voor flatulentie. Als je zwanger bent, maar blijf weg van het - peterselie olie kan een miskraam veroorzaken.

10. Zwarte peper

En 'aanwezig in elke keuken, maar het is ook de essentiële olie te gebruiken als je spierkrampen of problemen met de bloedsomloop die je bevriezen in zacht weer. Het is ook een ontgiftende middel, wat betekent dat het helpt het lichaam te spoelen van de giftige stoffen die het milieu genereert.

Heeft u een favoriete essentiële olie?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha