TOP 10 Essentials ZOMER sporttasTOP 10 Essentials ZOMER sporttas

Wat doe je in je sporttas wordt nog belangrijker in de zomer, vooral als je wilt rechtdoor van het kantoor naar de sportschool, dus hier zijn tien essentiële elementen sporttas dat je gehydrateerd, gevoed en klaar voor de baan, evenals een aantal zal blijven dat ze goed zijn voor het hele jaar:

1. herbruikbare waterfles

Het is altijd belangrijk om gehydrateerd te blijven, en zelfs nog meer in de zomer, maar niet iedereen wil drinken uit een fontein; dus één essentieel voor veel mensen is een container van het water betrouwbaar, bij voorkeur een glazen fles, geen plastic; op die manier kun je je drankje of smoothie met jou.


2. Bericht workout snack

Pak een aantal snacks voor na de training ook aan te vullen een deel van die energie is uitgewerkt. Houd het koel, houd het simpel; noten en vruchten maken grote hapjes en eenvoudig na de training, of natuurlijke, additief vrije energie bar.

3. Een sneldrogende handdoek

Je zou denken dat een handdoek is gewoon een handdoek, maar je zou verkeerd zijn! Probeer het gebruik van quick-droge handdoeken om te gebruiken na een fitnessruimte. Ze zijn veel beter te ontdoen van vocht uit het lichaam en wordt niet opvulmateriaal een handdoek gedrenkt terug in sporttas.

4. 2-in-1 douchegel

Proberen om de rommel in je sporttas te houden tot een minimum beperkt door het gebruik van een combinatie van producten, zoals een twee in een douchegel. Afkoelen en shampoo je haar met een uniek product, dat een beetje 'ruimte en een beetje' van dat gewicht van het grootste belang zal redden.

5. Neem de juiste schoenen

De schoenen zijn niet alleen een fashion statement, dus zorg ervoor dat het juiste type te kopen voor uw training. Het type schoen zal anders zijn, afhankelijk van de aard van de training, dus niet alleen gaan voor de mooiste paar, contact op met uw lokale sportwinkel om de beste geschikt is voor uw stijl van de opleiding te vinden.

6. Sports Bra

Afhankelijk van de hoeveelheid van de ondersteuning die u nodig hebt, kan een investering in een goede sportbeha kwaliteit de moeite waard zijn. Als u van plan bent om naar de sportschool elke dag, dan is de aanschaf van ten minste twee zou een goed idee zijn, zodat u kunt wassen en drogen, terwijl het dragen van de ander.

7. Iets te lezen

Het lopen van de loopband kan saai krijgen, dan een boek, een tijdschrift of een e-reader kan helpen om de verveling te breken. Niet iedereen is een fan van de kanalen die worden weergegeven in de meeste sportscholen en, in ieder geval, dat u de kans om de achterstand op een goed boek ook zal geven.

8. Neem je muziek

Vergeet niet uw apparaat om muziek en hoofdtelefoon streamen. Muziek kan erg belangrijk zijn, vooral in een rustige sportschool waar je niet weet dat veel mensen. Het geeft je meer motivatie om door te gaan met uw training meer geven. Als u niet uw favoriete playlist gewoon nog niet, ga dan naar YouTube en typ in veertig onderzoek: 'afspeellijst betere training' of 'workout playlist motivatie', en geniet van de sport, het ontdekken van nieuwe funky nummers.

Hartslagmeter 9.

Je kunt veel meer uit je training krijgen om een ​​hartslagmeter dragen. Bij het gebruik van een monitor, kunt u volgen met precisie, wanneer u een hartslag voldoende voor gewichtsverlies en cardiovasculaire voordelen hebben bereikt. U kunt ook zien, als je te hard werken.

10. toilettas hangen

Hang zakken wc kan een echte bonus in je sporttas zijn. U kunt vol reis-en kleinbedrijf containers van shampoo en douchegel producten te verpakken, ze hebben veel zakken en geen zorgen te maken over het zetten ze op een bankje, kunt u ze hangen in de douche of in je kluisje.

Wat zijn de dingen die je sporttas zomer?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha