Top 10 Energy Drink is beschikbaar in IndiaMensen vandaag de dag leiden een leven in de fast lane. Alles moet worden gedaan op tijd, zijn deadlines altijd dreigende groot. Of het nu werk, school, of thuis, we proberen te halen met het leven van vandaag. Dus het komt steeds vaker voor dat mensen een beetje te nemen 'iets extra's in plaats van hun coca rond half dag om ze te laten voelen re-energie. Deze dranken proeven en iets als generieke frisdranken bevatten, maar met een fatsoenlijk bedrag van cafeïne of taurine, B-vitaminen, Ginseng, L-carnitine of suiker aan de broodnodige boost van energie voor de drinker te geven.

10 Beste Energy Drink:

Als u op zoek bent naar een blikje energy drink voor de dagelijkse inname van vloeistoffen toe te voegen, kunt u een keuze uit de volgende energie drinken mee te nemen:


Rode Stier:

Red Bull is de beste energiedrank verkocht over de hele wereld, de verkoop van 387.000.000.000 blikjes in het jaar van 201 Zijn handelsmerk slogan is "Red Bull geeft je vleugels". Het heeft ongeveer 8 varianten op de originele, geen suiker, cola, totaal nul, editie rood, blauw editie, silver edition en editie f1. De inhoud van cafeïne 32 mg/100 ml, gelijk aan de cafeïne in een kopje koffie.

Monster:

Monster is misschien wel de tweede meest populaire energy drink in de wereld. Zijn internationale logo van een blikje met een zwarte M Green, die lijkt te zijn gemaakt met een klauw, is zijn handtekening look. Er zijn meer dan 34 variaties in de lijn van het monster, van Cuba naar Lima vanillesmaak. Haar cafeïnegehalte is 381 mg/100 ml.

Mountain Dew:

Mountain Dew is een andere energy drink veel voor in de commerciële markt. Zijn heldere neon kleuren en verpakking, samen met zijn aroma's van citrus is zijn handtekening. Het is verkrijgbaar in 30 variaties van smaken, maar sommige zijn gebroken en sommige zijn zelfs specifieke regio. Deze smaken omvatten alles, van Original Mountain Dew Baja Blast.

Tzinga:

Dit is een recente favoriet onder de Indianen, want het is een Indiaas bedrijf en kost veel minder dan gewone energie drankjes. Het komt in smaken die zijn 3varied citroen mint, aardbei en mango tropische reis. Het is een prijs van Rs. 20 tot 200ml.

Crunk:

Crunk is een energie drank die werd gelanceerd in 200 Bevat granaatappelsap met glucosestroop, vitamine B en sommige mengsel van kruiden zoals Epimedium, Skullcap, guarana en ginseng.

Cloud 9:

Cloud 9 is een energie drank die wordt verkregen door Goldwin Healthcare Pvt. Ltd .. Group Bevat cafeïne, taurine, vitamine C, vitamine B-groepen en appelsap opgelost. De originele drank is een fruitsmaak gemengd. Het nieuwe ras, Wildberry bevat een smaak die alle smaken van aardbeien, bramen, frambozen, zwarte bessen, bosbessen, kersen, bosbessen, zwarte bessen en vlierbessen combineert.

Café Cuba:

Lanceerde net een jaar geleden, Café Cuba is de eerste in zijn soort in India, een koolzuurhoudende drank koffie. Dit is de beste energie-drankje in de wereld zoals hij de energie van een schot van espresso kan geven.

Xtra Power Energy Drink:

Xtra-energie-energie drank wordt geproduceerd buiten de VAE Universal Group FZ LLC. Deze energie drank werd gelanceerd in 2012 en bevat aminozuren, cafeïne, taurine, suiker, mineralen en vitamine B6 en B1

B'lue:

B'lue is een verfrissend drankje verfrissende water gebaseerd. En 'geproduceerd door de gezamenlijke inspanning van Danone, een Frans bedrijf gevestigd in Mumbai en Narang Company. Het bevat vier vitaminen, zoals B3, B6, B9 en B12 en 3 mineralen, zoals K, Na, Mg. Het bevat cafeïne en niet-koolzuurhoudende en bevat geen kleur toegevoegd conserveermiddel. De mineralen en vitamines werken samen om nieuwe energie op met een focus op de gezondheid.

Burn:

Burn is eigendom van de Coca Cola Company en heeft de slogan "brandstof voor uw vuur." Het is verkrijgbaar in zeven smaken varieert, van Berry to Burn Burn Energy Mocha, dat is smaak koffie en niet-koolzuurhoudende. Haar cafeïnegehalte is 32mg/100ml.

Dus, wat is uw mening over energiedranken? Heeft u een favoriet?

Stuur ons een mailtje en laat het ons weten als we gemist op uw energie drankje naar keuze.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha