Top 10 effectieve home remedies voor shin splintsErvaart u brandende pijn als je de baan geraakt? Pijn is zo ondraaglijk dat je niet kan bewegen? Als uw antwoord is een volmondig ja, kunt u lijdt aan dit syndroom. Maar maak je geen zorgen, want we kijken voor een eenvoudige remedies die zijn er zeker om te helpen zijn!

Shin splints zijn mensen voelen pijn langs het scheenbeen. Sporten, vrouwen en sporters last van dit syndroom als gevolg van hun strenge fysieke training. Hoewel dit niet een ernstige medische aandoening, kan shin splints pijn en ongemak veroorzaken en voorkomen om te concurreren in sportevenementen. Shin splints is een ontsteking van het spierweefsel of in correspondentie van het voorste deel van het been en lagere resultaten uit een continue druk op de tibia. Hieronder volgt een overzicht van tien remedies voor dit syndroom, dat kan helpen verlichten van de pijn geassocieerd met het. Als de symptomen aanhouden, moet u onmiddellijk een arts te raadplegen.


Remedies voor shin splints

Ice:

Pas een pak ijs kan lopen zetten een paar ijsblokjes in een plastic zak, het verpakken van de tas in een handdoek en zet het tegen zijn scheenbeen. Houd het ijs in de plaats voor ongeveer twintig minuten. Dit moet snel pijn te verlichten en kunt u weer comfortabel te lopen.

Hoogte:

Ga op je rug, til het been, zodat het scheenbeen pijn boven de borst wordt verhoogd. Deze methode verlicht snel pijn veroorzaakt door shin splints verminderen zwelling en afvoer van vocht uit het gewonde gebied van het been.

Deegroller:

Een remedie onconventionele shin splint, maar effectief toch! Druk op een deegroller voorzichtig langs de kuit. Breng een beetje 'meer druk op gebieden waar je een knobbeltje of hardheid, zal dit helpen spieren los te maken en de pijn te verlichten van dit syndroom.

Warme handdoeken:

Heat packs helpen snel de pijn veroorzaakt door dit syndroom te verminderen. Breng een warme handdoek op het getroffen gebied en laat in de plaats voor ongeveer twintig minuten. Een warme handdoek gedrenkt in een mengsel van water en Epsom zout werkt goed om pijn en ongemak veroorzaakt door dit syndroom te verlichten.

Bandage:

Breng een ace bandage of tape met een neopreen hoes rond het gebied van het scheenbeen. Dit werkt als een goede huis remedie voor dit syndroom, aangezien de band drukt de spieren, waardoor de beweging van spieren beperking, versnelt het genezingsproces.

Ijs alternatief en warmte:

Als je pijn in je been, shin splints zijn de meest waarschijnlijke oorzaak. Gebruik een warme en koude behandeling eenvoudig, afwisselend aan scheenbeen pijn te verlichten. Breng een pak ijs voor een minuut, gevolgd door een warme handdoek of verwarming pad naar de volgende minuut. Herhaal 5-6 keer om de pijn te verminderen in de schenen.

Zak van diepvriesgroenten:

Een goed huis remedie voor dit syndroom is om een ​​zak van diepvriesgroenten van toepassing op het scheenbeen voor minstens twintig minuten. De koude remt de bloedtoevoer naar het gebied, het verminderen van vochtophoping in de schenen. Breng de behandeling drie keer per dag om hulp optimaal krijgen.

Ginger Root:

Gemberwortel kompres is een goede behandeling voor shin splints. Dit wordt meestal gebruikt door atleten deelnemen sportevenementen de pijn van dit syndroom snel verlichten. Steile een centimeter verse gemberwortel in ongeveer vier kopjes water. Zorg ervoor dat het mengsel niet koken, giet het en zet het terug in de pot. Dompel een schone handdoek in de oplossing, uitwringen de handdoek en zachtjes wikkel rond het scheenbeen. Houd de handdoek in de plaats voor ongeveer tien minuten tot hij is afgekoeld en de behandeling herhalen ongeveer vier keer.

Rest:

Als u pijn in het scheenbeen, de beste manier om te herstellen is om uw benen rusten. Liggen zo veel mogelijk en probeer te voorkomen dat het lopen te snel of draaien totdat het scheenbeen volledig is genezen. Het drinken van veel water zal het herstel te versnellen als het voorkomt uitdroging. Zodra de pijn wordt verminderd, langzaam lopen voor een korte periode van tijd totdat je sterk genoeg om door te gaan wanneer je sport te voelen.

Verander je routine oefening:

Shin splints zijn vaak het gevolg van een onjuiste trainingsschema. Dit zorgt ervoor dat de spieren worden benadrukt, zonder een goede oefening regime van rekken en ontspannen. Je zou meer spieren ontspannen oefeningen of warming-up routine in uw dagelijkse lichaamsbeweging te nemen aan fitness routines evenwicht krachtige versoepeling oefeningen zodat het scheenbeen niet wordt gespannen. U zou het oppervlak waaraan u werkt te veranderen, en bewegen op een zachte ondergrond zoals gras, vuil en synthetische rijstroken betonoppervlak hard. Zorg ervoor dat u warming-up en cooling-down oefeningen te doen na elke sessie om te voorkomen dat dit syndroom optreden.

Hardlopen kan een opwindende gevoel voor professionals en amateurs zijn! Dus, laat een spalk scheenbeen je weg te houden van de vreugde van de rit. Met deze eenvoudige remedies shin splint, wordt u opstaan ​​in een mum van tijd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha