Top 10 effectieve home remedies voor de behandeling van keloïdenKeloids eenvoudigweg vergroot littekens die worden veroorzaakt door de abnormale groei van weefsel fibrose. Ze worden ook beschouwd als goedaardige fibreuze tumoren van de huid. Keloïden zijn onregelmatig gevormd, roze, hebben een glad en geleidelijk in omvang toenemen. Enkele van de meest voorkomende oorzaken van keloïden zijn brandwonden, snijwonden, huidletsels of insectenbeten. Keloïden zijn iets jeukende en zelfs als ze niet leiden tot veel pijn, geven een slechte uitstraling van de huid. Laser en chirurgie zijn dure behandelingen beschikbaar voor keloïden verwijderen. Maar voordat ze het proberen, kijk dan op deze eenvoudige huismiddeltjes, maar effectief voor keloïden.

Home remedies voor het verwijderen van keloïden

Appelcider azijn:

Appelazijn is de meest effectieve remedie voor keloïden als het helpt om de roodheid en de grootte van het litteken te minimaliseren. Hoewel u direct kunt toepassen appelazijn, is het raadzaam om het te verdunnen met een beetje 'van het water. Breng dit op het besmette gebied en laat gedurende 30 minuten. Voor het beste resultaat, dagelijks herhalen deze remedie voor vier of vijf weken continue.


Bakpoeder:

Baking soda is een goede remedie voor keloïden die gemakkelijk beschikbaar zijn in uw keuken. Zijn een agent schurende exfoliant en zorgt ervoor dat de huid schoon. Meng zuiveringszout en waterstofperoxide in een 1: 3 verhouding tot een homogene pasta. Breng dit katoenen bal met behulp van het getroffen gebied en laat 20 minuten staan. Herhaal dit 3-4 keer per dag voor een spoedig herstel.

Honing:

De honing een natuurlijk ingrediënt dat wordt gebruikt voor meerdere behandelingen van de huid tussen keloïden. Als het mogelijk is gebruik Tualang honing is meer effectief in het verminderen van keloid. Gelden alleen verse honing rechtstreeks op uw littekens. Massage zachtjes te vermijden dode cellen ophopen in de omgeving en ook de bloedsomloop te verbeteren. U kunt tweemaal toepassen honing per dag gedurende enkele weken effectief verminderen van de keloïde littekens.

Aloe Vera Gel:

Aloë Vera gel heeft antiseptische en antibacteriële eigenschappen die helpen bij de genezing keloïden in de vroege stadia. Het vermindert ook de pijn en ontsteking. Reinig het besmette gebied met warm water en organische Aloë Vera gel. Laat het maar voor een tijdje '. Het toepassen van Aloë Vera geneest geïnfecteerde huid en voorkomt verdere besmetting.

Citroensap:

Het zijn rijk aan vitamine C, de vers citroensap werkt als een goede anti-oxidant. Solliciteer citroensap op het besmette gebied en laat gedurende 30 minuten. Vervolgens wassen met warm water. Herhaal dit dagelijks en in een paar weken zul je belangrijke veranderingen in flexibiliteit, textuur en huidskleur te merken.

Knoflook:

Knoflook is een ander huis remedie om keloidlittekens verminderen. Bovendien voorkomt ook de proliferatie van fibroblasten dan die voornamelijk verantwoordelijk voor de verbreding van keloïde littekens. Solliciteer knoflook olie of teentjes geperste knoflook op de littekens en laat gedurende 15 minuten. Was het gebied met warm water later.

Sandelhout en Rose Water:

Sandaal, bekend om zijn structuur voor de huid regenereren en rozenwater tot een tonic te zijn, het werkt geweldig wanneer ze samen gebruikt bij de behandeling van keloïden. Maak een dikke pasta van sandelhout in rozenwater en toe te passen op het getroffen gebied voor het slapengaan. Was het de volgende ochtend met warm water.

Fuller's Earth:

Vollersaarde is een gemeenschappelijk huis remedie om keloid littekens en andere huid te verminderen. Maak een gladde pasta van gemalen zijn volle lepel, een theelepel rozenwater en citroensap elk. Breng dit aan de littekens en laat het drogen. Spoel af en herhaal dit tot na de littekens verdwijnen volledig.

Lavendel olie:

Lavendel olie is een goede kruidenolie met de huid verjongende eigenschappen die goed werken in het verminderen van keloid. Breng deze olie op het besmette gebied en zachtjes masseren. U kunt deze remedie een dag meerdere malen te herhalen voor het beste resultaat.

Aspirine:

Een gemeenschappelijke geneesmiddel voor hoofdpijn, aspirine wordt ook gebruikt in de behandeling van keloïden. Maak een gladde, dikke pasta van vier gemalen aspirine tabletten met water. Reinig de littekens, deze toe te passen en laten drogen. Wassen en dan een beetje 'tea tree olie of olijfolie toe te passen op de droge zone.

Dit zijn enkele van de beste home remedies voor de behandeling van keloid littekens natuurlijk. Dus de volgende keer als je deze littekens op de huid opmerken, probeer dan een van deze middelen effectief en zonder kosten voor keloidlittekens volledig te verwijderen.

Voel je vrij om uw opmerkingen en suggesties te delen als iemand bij ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha