Top 10 effectieve home remedies om zich te ontdoen van heat shock tussen de benenDossi warmte tussen de benen is heel gebruikelijk tijdens de zomers wanneer de temperatuur stijgt tot uitersten. Tijdens de hete, vochtige zomers, de kiemen gemakkelijk het lichaam binnendringen via de zweetklieren. Dit kan leiden tot folliculaire ontsteking en infectie. Wanneer deze klieren geblokkeerd, begint het zweet accumuleren onder de huid en uiteindelijk resulteert in hitteschok. Dossi hitte zijn ook bekend als miliaria of warmte-uitslag en kan voorkomen op de borst, onder de armen, rug, en meestal tussen de benen. Deze hobbels hitte zijn ontstoken, jeukende en rode in verschijning.

Hoe zich te ontdoen van hobbels warmte tussen haar benen?

Neem een ​​kijkje op deze effectieve oplossingen en preventieve maatregelen die u zullen helpen zich te ontdoen van warmte-uitslag hobbels op de benen:


Koude douche:

De beste manier om heat shock te voorkomen is om een ​​bad met koud water neemt af tijdens de zomers. Koude douches niet alleen het optreden van heat shock te minimaliseren, ze ook helpen om uw huid schoon van zweet en vuil te maken.

Loszittende kleding:

Tijdens de zomer is het het beste om katoenen broek of baggy bodems dragen. Natuurlijke stoffen of katoen kan gemakkelijk absorberen de overmatig zweten dat, losse kleding je droog en geventileerd zal houden. Vermijd het dragen van nylon of synthetische kleding als het de ophoping van zweet tussen haar dijen kan veroorzaken en de kans vergroten van warmte-uitslag.

Ice:

Solliciteer pak ijs op het getroffen gebied is de beste huis remedie om heat shock genezen. Neem een ​​plastic zak en voeg 3-4 ijsblokjes en verzegelen behoren. Nu wikkel een doek rond de zak en plaats het op hobbels warmte tussen zijn benen gedurende 10 minuten en verwijder. Herhaal dit proces met een interval van vier uur en de roodheid verdwijnt.

Aloe Vera Gel:

Aloë vera gel heeft ook helende eigenschappen die helpen bij het verminderen van de hobbels hitte. Het verlicht niet alleen jeuk en zwelling van de huid, maar geeft ook een rustgevende en koeling. Breng vers aloe vera gel tussen de benen van ten minste drie of vier keer per dag roodheid en begint het genezingsproces. Het is niet goed om aloë vera gel commercieel te gebruiken, omdat ze chemische stoffen die de poriën verstoppen en verergeren de toestand bevatten.

Havermout Bath:

Havermout bad helpt ook tegen schokken warmte tussen haar benen. Voeg 1 kopje havermout met het badwater warm en roer tot het oplost. Weken in water om de aandoening te verlichten.

Maïzena of zuiveringszout:

Maïzena of zuiveringszout helpt ook om zich te ontdoen van heat shock op de benen. Solliciteer maïzena of zuiveringszout tussen je benen na een koude douche. Dit absorbeert een teveel aan water op de huid die heat shock intensiveert.

Calamine lotion:

Het toepassen van Calamine lotion op de geïrriteerde huid tussen de benen heeft ook een rustgevend effect op de hobbels. Herhaald gebruik vermindert de roodheid en volledig genezen van de hobbels.

Sandelhout Poeder:

Sandelhout poeder heeft een eigenschap van huidverjonging die effectief zijn in het behandelen van huidirritatie en huiduitslag is en rozenwater is een natuurlijke tonic. Maak een gladde pasta van sandelhout poeder en rozenwater en direct toe te passen op de hobbels. Nadat het is opgedroogd, wassen met koud water. Deze remedie heeft een kalmerend effect en vermindert ook de jeuk.

Neem of margosa Paste:

Neem olie of Neem is een natuurlijke plantaardige gewoonlijk gebruikt voor de behandeling van huidziekten. Maal een paar neem bladeren en meng met rozenwater tot een dikke pasta. Breng dit op de aangedane huid en laat gedurende 30 minuten. Afspoelen met water en dep ze droog huid.

Levertraan of Vitamine E Crème:

Heat shock tussen de poten kan worden uitgehard door toepassing van een mengsel van levertraan en vitamine E crème rechtstreeks op de huid. Met behulp van olijfolie op de aangetaste huid vermindert roodheid en geeft een kalmerend effect.

Dit zijn enkele effectieve maatregelen voor de behandeling van zonnesteek tussen de benen. Zoals hierboven transpiratie is de belangrijkste oorzaak van deze hobbels, is het het beste om de zon te vermijden of gebruik paraplu's voor het uitgaan tijdens de zomers. Drink veel vocht en houd je lichaam goed gehydrateerd is de natuurlijke manier om heat shock op de benen te verminderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha