Top 10 diëten die echt werkenDus het is weer de feestelijke seizoen en is op zoek naar manieren om die koppige extra kilo's te verliezen snel. Volgens het onderzoek, 72% van de mensen beginnen het nieuwe jaar ongelukkig met hun gewicht.

Je hebt misschien geprobeerd een veel gewicht verliezen, maar voelde niet tevreden of tevreden met de resultaten. Maar alle hoop is nog niet verloren, want er zijn een aantal diëten die echt werken. U kunt kiezen voor één van deze, dat je denkt dat voor u geschikt is.


Hier is de lijst van de top 10 diëten die werken:

De 8 Hour Diet:

Dit dieet is een zeer eenvoudige, effectieve en spannend. Hier heb je te snel voor acht uur drie keer per week. Bijvoorbeeld, als je ontbijt op 10, dan moet je om te eten uit deze acht uur, is niet toegestaan ​​om iets te eten. Herhaal dit drie keer per week. Als je eet uur, kunt u alles wat je wilt eten, maar eet gezond voedsel en low-carb effectiever zal zijn, terwijl u een dieet.

Pap Dieet op dinsdag:

Pap op dinsdag is een perfecte voeding voor drukke vrouwen. E 'volledig op maat volgens uw eetgewoonten en dagindeling. Keer in een week op dinsdag, moet u alleen pap hebben. Dit is een perfecte manier om slank lange termijn te blijven, in plaats van het afstoten pond tijdelijk opnieuw en opnieuw accumuleren.

Sweet Poison Dieet:

Een zoetekauw? Dan is voor u dit dieet !! Het leert je hoe je de suiker uit je dieet kan voorkomen, terwijl het geven u een aantal echt prachtige resultaten. De onderzoekers zeggen dat te veel suiker is de wortel van vetophoping en gewichtstoename. Als je de suiker gesneden uit het eten, zal je zeker getuige zijn geweldige resultaten. Het zou een dieet moeilijk zijn als je moet wegblijven van suiker aan de kilo's die je wilt verliezen, maar als het is zeer efficiënt, het is de moeite waard om het een schot.

Change Your Brain Dieet:

Dit dieet is meer hersenen en minder voor je lichaam. De onderzoekers zeggen dat als je dat soort eter je bent te vinden, kunt u werken aan verandering en veranderen van uw eetgewoonten. Er zijn vier typen eters:

  • Eaters- dwangmatig eten 's nachts en niet slecht voelen
  • Indulgers- Emotioneel eten naar geluk
  • Bingers- impulsief beginnen de dag met een goed dieet, maar dan verveling maakt het allemaal gaan zo verkeerd
  • Gorgers- Angstige die meer eten als ze nerveus.

Dus, je hoeft alleen maar om uit te vinden welk type eter je bent en de controle van uw geest in de tegenovergestelde richting. Dit zal helpen voorkomen dat over het eten en u in staat om gewicht te verliezen zal zijn.

De 500 Calorie Dieet:

500 calorie dieet is eenvoudig. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je slechts 500 calorieën per dag te nemen. Dit is inclusief alle maaltijden. Wij raden u aan dit dieet om de andere dag te oefenen. Probeer de maaltijd in kleine secties verdelen, zodat je hongergevoel kan verlichten gedurende de dag. Vergeet niet om veel water te drinken.

Het 3 dagen dieet:

Dit dieet is zeer eenvoudig en effectief. Je moet eten beperkt eten en calorie maximaal drie dagen. U kunt slechts tot 1000 calorieën in een dag. De eerste dag, moet je eet alleen voedsel met groenten en rauw. De andere twee dagen kunt u vlees, kaas, vis, ijs, enz. Te eten

De voeding van het DNA:

Dit dieet vereist enige investering geld. Om deel te nemen aan dit dieet, moet u eerst uw diëtist of arts te bezoeken. De arts zal het analyseren van de structuur van het DNA volgens welke je krijgt een juiste plan van dieet vier weken. Dit moet volgens uw lichaamsbouw en de interne structuur en moeten worden gecontroleerd door een voedingsdeskundige. U kunt ook het huren van een personal trainer om je te werken op de gegeven voeding in een zeer effectieve manier.

Soupa Juice Diet:

Soupa sap dieet is een gloednieuwe vorm van voeding die iedereen past. U moet Soupa sap voor het ontbijt, diner of avondmaal te hebben. Na twee keer per dag is ook zeer effectief. Het reinigt alle giftige stoffen uit het lichaam en biedt alle essentiële voedingsstoffen en vetzuren voor je lichaam. Sommigen beweren dat zij £ 8 hebben verloren in vijf dagen, als ze op dit dieet.

Box Balance Dieet:

In dit dieet, moet u slechts 1200 calorieën verbruikt in een dag. Maar verbruikt slechts drie maaltijden per dag nodig is. Geen snacks of zonder extra voedsel is toegestaan. De maaltijd moet worden gemaakt met behulp van de gezonde en lage calorie voedsel. Kan hebben geroosterde muesli vissen, kip curry, pastasalade Middellandse Zee, spinazie soep etc.

Drop Zone Dieet:

Drop Zone dieet is een dieet dat heeft de voorkeur van de meeste van de beroemdheden. Velen van hen hebben beweerd tot 14 kilo te verliezen in 14 dagen. Het is een zeer streng dieet dat bestaat uit vruchtensappen, soepen, rauwe groente en vlees. Alcohol, koffie of thee wordt niet strikt toegestaan ​​terwijl u op dit dieet. En 'heel moeilijk om dit dieet te ondergaan, maar het is zeker effectief en het proberen waard.

Dus dit is ons antwoord op uw vraag wat diëten echt werken! Er is nog tijd voor het nieuwe jaar en hier zijn enkele diëten die gemakkelijk kan u helpen uw gewenste gewicht te bereiken in minder tijd. Zorg ervoor dat je de regels volgen en blijven goed gehydrateerd gedurende. Ook in het geval u enig ongemak of zwakte ervaart, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Ook contact op met uw arts als u een behandeling volgt of lijdt aan een ziekte bekend.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha