TOP 10 DINGEN TE DOEN IN NEW YORKTOP 10 DINGEN TE DOEN IN NEW YORK

New York is absoluut enorm en er zijn duizenden dingen die je zou kunnen doen op een bezoek aan de Big Apple. Er zijn zo veel dingen te doen die kan moeilijk zijn om een ​​lijst van plaatsen prioriteit te zien in een korte reis naar de stad. Dit is een onderdeel van wat maakt New York zo spannend. Maakt niet uit hoe vaak je bent geweest, zal er altijd iets nieuws te zien, dus wacht niet tot je er om uw dag te plannen, doe het op voorhand. Als u van plan bent een reis naar New York, dan ben ik hier een aantal van de vele mogelijkheden die je zou willen in de lijst van de top 10 dingen om te doen in New York City op te nemen.

1. Vrijheidsbeeld

Geen reis naar New York zou niet compleet zijn zonder een blik op de wereld beroemde Vrijheidsbeeld. De koperen beeld is 151 voet hoog en ligt op slechts ogen zijn breed ongeveer drie voet, dus het is de moeite waard een kijkje op deze geweldige standbeeld. Het standbeeld was een geschenk aan het Amerikaanse volk, door het volk van Frankrijk in 1876, ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de Verenigde Staten en is een van de meest iconische van New York City.


2. Probeer een New York Pizza

Elke New Yorker lijkt een advies over waar de beste pizza's aangekomen in de stad, en je kon bijna leeft de pizza in New York, als je echt wilde. Je moet echt ten minste één van de vele klassieke restaurants van New York Pizza al bezoeken. Iedereen lijkt te zijn specialiteit hebben, door speciale geheime sauzen, specerijen ongelooflijke en heerlijke korsten.

3. Maak een wandeling in Central Park

Onze lijst van de top 10 dingen om te doen in New York zou niet compleet zijn zonder vermelding van het Central Park zijn. Het is een vreemde oase van rust, gelegen in het midden van een van de meest hectische en levendige in de wereld. U kunt genieten van de bezienswaardigheden van het park te paard, fietsen of als New Yorkers doen en joggen.

4. Raadpleeg de beroemde skyline van New York vanuit de lucht

Een geweldige manier om echt komen te pakken met de grootte van New York is een prachtige helikopter boven de stad. Een helikopter vlucht over de stad zal vijftien minuten in alle belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Vrijheidsbeeld, Central Park, het Chrysler Building en het Empire State Building. Het is een adembenemend en ongelooflijk goede prijs-kwaliteitverhouding, met helikoptervluchten boven New York kost ongeveer $ 100 per persoon.

5. Grand Central Terminal

Een van de architectonische juwelen van New York Grand Central Terminal. U moet gezien hebben in films en tv, maar als je het van dichtbij te zien, is nog indrukwekkender. Driekwart miljoen mensen passeren Grand Central elke dag, en naar het werk, dus de beste tijd om te bezoeken is rond het middaguur, zodat je verliest het verpletteren van de spits.

6. Times Square

Bezoek Times Square is een andere één van de top 10 dingen om te doen in New York, hoewel veel New Yorkers zichzelf proberen te vermijden. Neon verlichting, veel drukte, en een naakte cowboy, zingen om u bezig te houden ook. Het is de moeite waard op uw lijst en bezoek ten minste eenmaal, al was het maar voor de ervaring.

7. De Brooklyn Bridge

U kunt een prachtig uitzicht op de skyline van New York te krijgen, van de Brooklyn Bridge. De brug, die verbindt Manhattan naar Brooklyn, werd ingehuldigd in 1883 en is een van de oudste bruggen van dit type in de Verenigde Staten. U hoeft geen zorgen te maken over het verkeer op de brug; Er is een wandelpad dat er sinds de brug werd geopend is geweest.

8. 9/11 Memorial

Gelegen in de voetafdruk van wat ooit de Twin Towers van het World Trade Center, het is de 9/11 Memorial and Museum. De reflecterende zwembaden, met de namen van alle mensen die hun leven in 2001 opgenomen in hen verloren in de tragedie, is een ontroerend eerbetoon aan de doden en ook een teken van moed van de bevolking van de stad New York. Het is een heel ontroerend om te zien, maar wat veel mensen denken dat ze moeten bezoeken.

9. Metropolitan Museum of Art

Een van de top 10 dingen om te doen in New York City, met name op een regenachtige dag, is het Metropolitan Museum of Art in New York, dat is een van de beste musea in de wereld te bezoeken. Er is voor ieder wat wils, van de Griekse en Romeinse beelden, om een ​​hele Egyptische tempel. Dit is een leuke plek om te bezoeken, als je een regenachtige dag in New York.

10. De High Line

De High Line is, letterlijk, een park in de lucht. De High Line gebouwd op de top van een halve mijl strook van verlaten verhoogde spoorlijn, biedt een indrukwekkende reeks van tuinen, openbare kunst en waterpartijen, en dit alles is 30 voet boven de drukke straten beneden. Het is een bijzondere plek om een ​​wandeling te maken in een hete zomers 's avonds, toen de stad is verlicht.

Welke andere dingen zou je opnemen in de lijst van de top 10 dingen om te doen in New York?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha