Top 10 Dingen om te doen in ParijsTop 10 Dingen om te doen in Parijs

Angela Carter eenmaal in Parijs getoond als een vrouw. Het werd ook genoemd als de stad van de liefde, terwijl de beroemde schrijver Victor Hugo zei dat er niets meer is subliem en prachtig dat de Franse hoofdstad.

Dus in wezen, je hebt

verkregen

ga daar.


En nu dat u hebt besloten dat u gaat doen gaan er een paar interessante dingen te doen heb je nodig!

Gelukkig, Beauty & Tips is beschikbaar om u alle informatie over de top 10 dingen om te doen in Parijs te geven. Laten we eens kijken.

Catch A Flick On gratis openluchtbioscoop

De Fransen weten een ding of twee over films. Immers, dit is het land waar het hippe Franse New Wave, ook een ontroerende film die in wezen verandert de manier waarop films werden gemaakt.

Vandaag de dag, de Franse filmindustrie verder uit te breiden, met inventieve geesten zoals Michel Gondry gemarkeerd voor Frankrijk in de theaters. Om hun erfenis film te vieren, Parc de la Villette heeft een volledig gratis openluchtbioscoop in de zomer die u toelaat om een ​​aantal indrukwekkende film te zien in juli en augustus. Of u kunt op het gras zitten of huur een ligstoel.

Ga naar de kathedraal van Notre-Dame de Paris te zien

Volgende op onze lijst van de top 10 dingen om te doen in Parijs is natuurlijk de beroemde Notre-Dame de Paris.

U kunt in principe niet naar Parijs

niet

zie een van de meest populaire attracties van de stad. Niet alleen is de kathedraal van Notre-Dame de Paris immense populariteit bij toeristen, het is ook een architectonisch tour-de-force die moet worden gezien om het te geloven. Grote, historische en dominant, het beste is dat het bezoek is volledig

gratis

!

De kathedraal trekt ook een aantal straatartiesten verse omliggende straten en bruggen, die helpt bij het creëren van een vrolijke, levendige en kosmopolitische. Ook vindt u hier beelden van de mens en de live muziek full-on. Die zei dat de kathedralen waren saai ?!

Picknicken Night At The Square du Vert-Galant

Dit is weer een van de top 10 dingen om te doen in Parijs. Als u de recente Woody Allen film Midnight In Parijs heb gezien, ben je waarschijnlijk al sterven om een ​​picknick in de stad 's nachts hebben.

Als dat zo is, Plein du Vert-Galant biedt u de beste plek om te genieten van een feest fijnproever met een fles wijn als de zon ondergaat en duisternis begint om je te dekken. Hier vindt u een gemakkelijke, vriendelijke bohemien sfeer waar iedereen met een bal.

Als je hier in de zomer, kan de dingen een beetje 'druk, maar wat kan het jou schelen? Je hebt je wijn en kaas! U had ook een prachtig uitzicht op de rivier, als het licht van de maan werpt zijn krijtwit blik op de rimpelingen.

Ga bezoek het Louvre Museum

Oke, dus het Louvre is vol kunst die praktisch de prehistorie, maar zelfs als je niet echt tot kunst die veel en niet weet wat uw Manet van Monet, zult u nog steeds in staat zijn om iets van het Louvre Museum. Hier vindt u een aantal van de mooiste kunstwerken ooit gemaakt door mannen vinden, en gewoon het bewonderen van Da Vinci en Botticelli kan iedereen veranderen in een cultuur gier.

Of als kunst echt verzenden om te slapen, zou je dingen een beetje ', in een poging om het record van 6 minuten sloeg te lopen door het Louvre, ligt een Amerikaan in 1950.

.

Loop door de Palais Royal Gardens

Als u zin ​​in een koude dag, zonder enig ongemak, kon je weg te komen van alles tijdens een wandeling door de tuinen van het koninklijk paleis met de enige echte.

Deze tuinen zijn verborgen achter de muren van een nogal verrassende en luxueuze paleis van de 17e eeuw, en zijn eigenlijk een van de best bewaarde geheimen van de stad.

Rustig, vredig en absoluut prachtig, deze tuinen zijn uw ideale terugtrekken uit de drukte van de drukke stad.

Zie een cabaret

Zie een cabaret is weer een van de top 10 dingen om te doen in Parijs. Parijs is beroemd om de Moulin Rouge, waarvan het origineel heeft geleid tot can-can dance tijdens de hoogtijdagen van de late negentiende eeuw wereld gegeven.

Deze dagen zijn er veel ervaringen om van te genieten cabaret in Parijs. Maak uw keuze uit de Moulin Rouge, de Crazy Horse, de Lido, en nog veel meer.

Bezoek een aantal beroemde koffie

Parijs is de onbetwiste koning als het gaat om stijl, mode - en koffie.

Vele beroemde culturele iconen hebben geleefd in Parijs door de jaren heen, met inbegrip van de bovengenoemde Angela Carter, Oscar Wilde, Ernest Hemingway en Picasso. Dus wat beters te doen, na in hun wijn gegoten en genieten van een cocktail in de zitting, waar een cocktail ?!

We raden Les Deux Magots, Harry's New York Bar en Café de Flore, die allemaal waren de favoriete verblijfplaatsen van enkele coolste van de wereld en de grootste schrijvers en kunstenaars.

Ritje op de Bateau Mouche

Onze lijst van de top 10 dingen om te doen in Parijs zou niet compleet zijn zonder vermelding van de beroemde boottocht zijn. Als je ooit een beetje 'verveeld te drinken uit een glas wijn of een wandeling lui door enkele tuinen, waarom niet leven in de brouwerij door het nemen van een ritje op de Bateau Mouche? Deze boten vooruitgang over de rivier de Seine, biedt een spectaculair uitzicht om mee te gaan met uw gastronomische maaltijd. U kunt kiezen tussen een boottocht 2 uur of 4 uur een, en u kunt een kick ook terug met een glas champagne krijgen. Het zou beter zijn ?! leven

Gaan zien L'Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe is echt gemakkelijk te vinden, want het ligt trots in het centrum van Place de L'Etoile. Hier vindt u 12 grote lanen kiemen in verschillende richtingen, waaronder de beroemde Champs Elysees vinden.

Maar de Arc de Triomphe is veel meer dan een mooie boog om naar te kijken; U kunt ook klimmen naar de top en kijk naar beneden het panoramisch uitzicht biedt. Hier zul je in staat om te kijken naar de verschillende hoeken en hoek van de stad, en je kan zelfs je moeder, die is verloren te vinden. Hello Mom!

Bezoek de Shakespeare and Company Bookstore

Als je van een boekenwurm, moet u zeker een bezoek aan de Shakespeare and Company Bookstore, een tweedehands boek winkel die Ernest Hemingway in zijn memoires, A Moveable Feast.

Het opende voor de Tweede Wereldoorlog, voor het sluiten, en vervolgens heropend in 1951. Binnen is een schat aan tweedehands boeken die kunnen houden u surfen voor uren. Mmm, gewoon ademen in die bemoste geur van de boeken!

Wat is uw favoriete Top 10 dingen om te doen in Parijs?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha