Top 10 Cupcake Tattoo DesignsCupcake tatoeages zijn onweerstaanbaar als het deeg in de oven. Cupcake redenen zijn prominent aanwezig in de tattoo kunst, misschien omdat het eten is een integraal onderdeel van kunst en literatuur. Kook de perfecte cupcake wordt beschouwd als culinaire kunsten. Ook het creëren van levendige en trendy cupcake tatoeages is geen kinderspel. Deze eerste tien cupcake tatoeages zijn kleurrijk, eigenzinnig en uniek, en ook inspireren kinderlijke vreugde, in sommige gevallen. Lees ook voldoende in de verleiding om uw weg naar de dichtstbijzijnde tattoo shop of een snoepwinkel!

Top Tien Cupcake Tattoo Designs:

Miniatuur Cupcake Tattoo:

via pinterest


Leuk en uitbundige, vaak maken grote cupcake tatoeages body art in het klein. Deze miniatuur cupcake tattoo is een verfraaiing modieuze vinger. Hoewel dit gerepliceerd door een deskundige tatoeëerder, voel je vrij om te experimenteren met uw keuze van kleuren.

Cupcake met Kers Topping Tattoo:

via pinterest

Het is onmogelijk om de levendige contrast van de kleuren in dit kunstwerk te negeren. Merk op hoe de rode sensuele basis cupcake en kersen topping die perfect met hun gitzwarte achtergrond. Deze tattoo is beter gerepliceerde op je huid, zoals aangegeven, voor een maximale impact.

Zombie Cupcake Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is een verwrongen versie van de conventioneel licht en vrolijk cupcake reden. Kennelijk geïnspireerd zombie rage, wordt deze cupcake tattoo versierd met oog, tand en zelfs een spin. Als u op zoek bent om uw collega's te shockeren met een excentrieke stuk van body art, dit is perfect voor u om te ontdekken.

Cupcake met Skull Tattoo:

via pinterest

Een andere tattoo die afwijkt van het traditionele patroon cupcake, wordt cupcake tattoo deze versierd met de 'Day of the Dead' schedelmotief. Dag van de doden is een Latijns-Amerikaanse festival, vergelijkbaar met de katholieke Dag van de Doden. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel van de invloed die het heeft op de kunst van het tatoeëren.

Bloemen Cupcake Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo heeft een vrouwelijke charme die is onovertroffen. Deze innovatieve afbeelding van een bloem die eruit ziet als een cupcake is gebonden populair onder jongere vrouwen te zijn. Trouw te blijven aan deze briljante idee, hoewel het gerepliceerd op je huid.

Diamond Cupcake Tattoo:

via pinterest

Een diamant fonkelende blauwe en een rode strik op een cupcake is het perfecte recept voor een tatoeage van een meisje. Deze tattoo is alles over pronken seks en trots in uw vrouwelijke charme. Roze, blauw, geel, zwart en rood, deze tattoo heeft de perfecte combinatie van kleuren ook.

Dunne zwarte Cupcake Tattoo:

via pinterest

Bent u op zoek naar een cupcake tattoo dun, verminderd met de over-the-top weergave van kleuren? Dus deze tattoo is de perfecte vinden voor u. Merk op hoe deze tattoo is gemaakt met slechts één kleur midnight black hoogtepunten effectief dit kunststuk. Wie zei dat de tatoeages van cupcakes zijn allemaal over heldere, over-the-top kleuren?

Achter het oor Cupcake Tattoo:

via pinterest

Positioneren achter het oor tatoeages worden vandaag trending; Daarom was het noodzakelijk om deze miniatuur cupcake tattoo toe te voegen aan onze lijst. Echter, bent u vrij om deze tattoo geïnkt op andere delen van het lichaam, zoals de polsen, nek of enkels hebben.

Cupcake Back Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is vooral een voorbeeld van hoe je de reden cupcake kunt gebruiken om je rug liggen met de kunst van het tatoeëren sieren. Houd de sterren terwijl het hebben van deze gerepliceerd op je huid, als een ster betekent vitaliteit, uitbundigheid en glamour.

Heavenly Cupcake Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo onderscheidt zich door zijn levendige kleuren display. Het thema gestreepte blauw en wit voor deze cupcake tattoo is zeker om een ​​deel van de Griekse nationale vlag herinneren. Blik op de boete alleen op de top van de cupcake die de hemelse smaak van deze eigenschappen geeft.

Ik hoop dat u vond deze tattoo ontwerpen. Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha