Top 10 Crash diëten om gewicht te verliezenCrash dieet helpt je gewicht verliezen snel in een korte tijd. Het doel is om uw dagelijkse calorie behoeften te verminderen. Deze werkwijze is lastig om gewicht te verliezen, maar het gewenste resultaat in een paar dagen geeft. Velen volgen dit dieet om vele redenen. Sommige van deze redenen zijn vakantie, afspraken, data, bruiloften of andere speciale evenementen.

Crash diëten wonderen doen als je gewicht wilt verliezen specifiek naar een bepaalde datum. De beperking van de calorie-inname voegt een hoop stress voor het lichaam en geest. Crash diëten zijn minder effectief voor gewichtsverlies op de lange termijn. Hieronder zijn een paar verschillende diëten om gewicht te verliezen, dat heel snel werkt. Met dit dieet is het ook belangrijk om supplementen multi-vitamine elke dag.


Crash dieet voor Weight Loss - Ken de Top 10

Hier zijn de top 10 diëten om gewicht te verliezen:

Juice Fast Crash Dieet:

Deze crash dieet is vergelijkbaar met knijpen dieet. Deze trend is beroemd geworden in de film "Vet, Sick en bijna stierf." In dit dieet, mag u alleen om fruit en groentesappen verbruikt voor 60 dagen. Dit helpt je verliest tonnen gewicht snel. Dit is een gezonde manier om gewicht te verminderen. Dit heeft geen negatieve neveneffecten zoals gewichtsverlies drugs. Dit dieet wordt aanbevolen om 1200-1800 calorieën te nemen elke dag.

De Master Cleanse :

Het vliegtuig crash dieet Master Cleanse werd in de volksmond gevolgd door vele beroemde mensen, met inbegrip van Janet Jackson, Robin Pijlenkoker, Gwyneth Paltrow en Beyonce Knowles. Master Cleanse dieet werd ontwikkeld in 1940 en kan helpen je verliest £ 20 in gewicht.

Fat Loss 4 Idiots:

Dit is ook bekend als "Idiot Proof Diet" en kan helpen je verliest £ 9 in slechts 11 dagen. Dit dieet heeft een basistheorie om calorieën te bewegen elke dag.

Koolsoep dieet :

Het dieet van de kool of koolsoep dieet is het dieet plan gevolgd voor meer drastische gewichtsverlies. Dit kan u helpen gewicht te verliezen 10 kilo in slechts een week. Dit dieet bevat alleen de consumptie van kool en kool soep. Dit reinigt het lichaam systeem, zoals kool is rijk aan vezels.

Grapefruit Dieet :

De grapefruit dieet wordt gebruikt door 1930. Enkele beroemde beroemdheden zoals Kylie Minogue en Brooke Shields volgden dit dieet om gewicht te verliezen. Grapefruits bevatten vetverbrandende enzymen die helpen gewicht te verliezen snel.

Hollywood Diet :

De Hollywood-dieet kan helpen je verliest 10 kilo in slechts 48 uur. Om dit crash dieet om gewicht te verliezen te volgen, kunt u alleen drinken een speciale sap voor 2 dagen. Deze kunnen worden gekocht bij de winkel die een bijzondere mix van vele sappen en botanische extracten heeft.

7 dagen All You Can Eat Dieet :

Dit dieet heeft geen honger helemaal. Voor zeven dagen, is het toegestaan ​​om te eten wat je wilt uit de lijst gegeven, maar in een beperkte oplage. Dit dieet kan worden eentonig, teleurstellen in termen van smaak en flauw.

Clean Program :

De Clean Program is een populaire detox dieet plan en onder beroemdheden zoals Mariska Hargitay, Gwyneth Paltrow, en Demi Moore. Dit is de voeding nog meer geschikt voor drukke mensen. Deze wordt ook gebruikt voor de behandeling van verschillende ziekten en ontgifting. Ontbijt en diner worden vervangen door vloeibare maaltijden en supplementen.

3 dagen-dieet :

Het 3 dagen dieet is erg populair, dat helpt je verliest tot 10 kilo gewicht. Je kunt alleen eten wat wordt goedgekeurd op de lijst voor drie dagen. Je kunt niet afwijken, vervangen of het dieet plan te wijzigen. Dit beperkt de calorie-inname, maar het is gemakkelijk te volgen.

Chicken Soup Diet :

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Calgary Reviews

Je moet "The Chicken Soup Diet" neem regelmatig voor zeven dagen. Dit stelt u in staat om alleen ontbijt en kippensoep hebben. Je moet eten zo veel kippensoep als je kunt en ook de manier waarop u wilt bereiden.

Al deze diëten voor gewichtsverlies zijn zeer effectief indien goed gevolgd. Wat voeding die je wilt volgen, moet u advies in te winnen van uw arts. Voel je vrij om je gedachten met ons te delen, als je toevallig een dieet te volgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha