Top 10 Cosmetische diensten aan de Kaya Skin ClinicKaya is de belangrijkste keten van India's klinische zorg huid gelanceerd door Marico, een toonaangevende consumptiegoederen en diensten in India. Het merk heeft 81 klinieken in 26 steden in India, 13 klinieken in het Midden-Oosten en twee in Bangladesh. Kaya werd in 2002 gelanceerd met een enkel doel van het verstrekken van een vlekkeloze huid met de nieuwste technologie beschikbaar in de wereld. Kaya Skin Clinic diensten zijn ontworpen en begeleid door een team van meer dan 250 dermatologen en worden uitgevoerd door gecertificeerde professionals huid. Daarnaast is de door Kaya diensten zijn Amerikaanse FDA goedgekeurd, voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. Hier zijn de top 10 beautysalon Kaya Skin Clinic biedt.

Beste Kaya Skin Clinic Services

Insta huid te zuiveren:

Insta zuiveren huidbehandeling een rituele reiniging aanzien waarvan de ophoping van vuil uit de poriën van de huid extracten, die een gezonde huid en verjongend. De service elimineert toxines verborgen door afwisselend hoge-energie, waternevel zout water en frisse lucht. Dit wordt gevolgd door een toepassing van verzachtende masker algen, die dode huidcellen en bacteriën opbouw vervelend om de huid te ontgrendelen verwijdert.


Aqua Radiance:

Aqua Radiance is een huidbehandeling die revolutionaire pijnloos vitamine A, E, B5, C en hyaluronzuur doordringt in de huid. De dienst maakt gebruik van de helende eigenschappen van zuurstof en zuiver water door middel van ontspannende, supersonische jet spray, voorzichtig Slough lagen van dode huid, het onthullen van een gladde en gevoelige huid. Dit proces van diepe reiniging ontgrendelen ook punten zwarten en poriën, waardoor de huid perfect schoon en fris. Deze dienst moet idealiter elke maand worden gemaakt om de dode huidcellen te verwijderen en houdt je huid gezond en stralend.

Aqua Luxe Eerlijkheid:

Billijkheid behandeling Aqua Luxe gebruikt technologie schil en waterjet Micropatch botanische extracten Whitening masker om u direct een eigen vermogen te geven in 60 minuten. De service schilfert de huid, verwijdert dode huidcellen en zorgt kanalen diep glycolzuur infusie in de huid. Dit wordt gevolgd door extractie Comedon en een massage aloë vera om de bloedsomloop te verbeteren en te kalmeren vermoeide spieren en overwerkt. Tenslotte wordt Insta Brightening Micro Kaya masker op de huid, die breekt de melanine onmiddellijke vermogen geven.

Dark Circle Reductie:

Donkere cirkel vermindering behandeling van Kaya gaat met behulp van glycolzuur peelings, micro huidige oplossingen en thuiszorg om de donkere kringen volledig te verwijderen. Glycolzuur schil breekt de laag van dode cellen en micro stroom maakt het gebied onder de ogen sterker, om pigmentatie te verminderen en geven je ogen stralend en fris.

Huidverlichting Peel:

Behandeling van de huid lichter Peel is speciaal ontworpen om bruin te verminderen en verlichten de huid toon. De werkwijze omvat de toepassing van vetzuur schil, de uniforme regeneratie van de huid. Vervolgens wordt een speciale crème met drie huid lichter agenten op de huid aangebracht om de tan en bestaande pigmentvlekken te verwijderen en zal een duidelijkere huid en lichter te geven.

Peel Acne Pimple-Free:

Acne behandeling Pimple- schil gratis kan helpen puistjes te voorkomen, en geven u een glad en perfect. De behandeling bestaat milde reiniging van de huid, gevolgd door het aanbrengen van salicylzuur schil gel, die de talgklieren ontgrendelt en lost de olie oppervlak. Deze behandeling ontsmet de huid om de vorming van acne en verdere breakouts voorkomen. Een schil neutralisatiemiddel wordt vervolgens aangebracht op de huid om het proces te voltooien.

Laser Hair Reductie:

Kaya behandeling laser haarverwijdering werkt binnenste lagen van de huid om het haar van de wortels verminderen en verdere groei. De kliniek maakt gebruik van US-FDA goedgekeurde lasertechnologie en lasersystemen Gratis pijnloos haar om de beste service te geven.

ICU haarwortel:

Intensieve therapie haarwortel is een behandeling voor haarverlies bij mannen en vrouwen te stoppen. Door middel van de behandeling, zijn essentiële voedingsstoffen en plantenextracten toegediend in de haarwortels door middel van micro-injecties, om haaruitval te controleren en te stimuleren haargroei. De behandeling zullen positieve resultaten tonen binnen 2 tot 3 maanden na de procedure.

Juvederm XC Beautifillers:

JuvedermTM XC is een dermal filler behandeling, die kan helpen om jaren van de schade te keren en te vernieuwen uw jeugdige uitstraling. Deze service is eenvoudig, niet-chirurgische voeden de huid met hyaluronzuur, een natuurlijke stof die stevigheid hydraterende huid en volheid geeft. De dienst zal u een gladde, strakke en jonger uitziende huid in slechts 30 minuten te geven. Het resultaat zal duren tot een jaar mits goed onderhouden.

Duidelijke Verse Oil Control:

Oil Control Treatment verse transparant is speciaal ontwikkeld voor de vette huid en acne. De behandeling omvat het gebruik van botanische extracten zoals extract van bloemen Kudze, kamille en kliswortel extract aan de secretie van talg en onzuiverheden te verminderen van de huid teveel. De huid wordt voorzichtig uitgebreid om dode huidcellen te verwijderen, en wordt gevolgd door een toepassing van zuiverend masker, te scherpen poriën.

Heb je ooit geprobeerd een van deze diensten Kaya Skin Clinic? Het kan zijn dat je wilde deze diensten schoonheid nu krijgen. Deel uw opmerkingen bij ons

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha