Top 10 Compass Tattoo DesignsAhoy daar, lezers! Wat in je opkomt als je het woord kompas horen? Ja, het is een soort van verwarrend, is het niet? Maar, kun je de betekenis van de tekening kompas tattoo begrijpen. Het huidige ontwerp is een kompas tattoo maritieme populair, dat je meestal zeer lange geschiedenis weerspiegelt. Ze omvatten ook verwant tattoo ontwerpen en ook zeilers, en is vergelijkbaar met de ster in de maritieme symboliek.

Toch hebben veel kunstenaars geprobeerd om hun stijl te maken van hun opvallende patronen te markeren. Deze tatoeages kompas zijn nu beschikbaar in brede rassen en modellen. Terwijl sommigen van hen dragen uit de mode, anderen trekken tatoeages welke oorzaak of speciale doeleinden te duiden. Ongeacht de reden te dragen, tatoeages zijn de beste vorm van body art vandaag.


Top 10 Kompas Tattoos:

In tegenstelling tot hun vormen, kompas tatoeages zijn verkrijgbaar in vele maten ronde. Vanaf eenvoudige afbeeldingen, kunt u kiezen uit een breed scala van modellen kompas tattoo. Bekijk enkele van de coolste modellen ooit kompas.

Russian Doll Tattoo Kompas:

Hier kompas is een ander element ingebed in de Russische pop. Gelegen aan het buikvet pop, het kompas geeft de tijd zweven. Kleurrijk in looks, de Russische pop mouw tattoo is een klein meisje, dat ziet er geweldig uit op de bovenarmen.

Kompas Dij:

Naam van dit patroon suggereert de plaats van de tatoeage. Een zeer elegante model kompas, het model is perfect voor diegenen die een korte broek meestal dragen. Hoewel de grootte is klein, brengt een groot beeld dat de persoonlijkheid van de drager brengt.

Eenvoudige Compass Tattoo:

Onder de verschillende ontwerpen van de mouw tatoeages, eenvoudige kompas is de meest schattige. U kunt dit model overal in het lichaam te dragen. Het model is in het algemeen klein en één of twee kleuren toepassen maximaal. Perfect voor zowel mannen als vrouwen, zijn eenvoudige kompas voorkeur van veel mensen die niet graag de ontwerpen sterk.

Kompas en Olive Leaves Tattoo:

Kompas en de olijfolie bladeren tatoeages zijn tatoeages die nostalgische beeld van de bladeren samen met het kompas. Kleurrijke uiterlijk, dit model is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. U kunt dit model te kiezen met vertrouwen, als je verliefd op de passerende tijd.

Kompas en touw Tattoo:

Kompas en touw tattoo is een populair model van kompas tattoo. Dit is ook een soort van tattoo zeilers, dat is een ander populair model. De beste plaats om deze tattoo te dragen is op de bovenste armen of onderrug. U kunt het model van de buik te dragen, als je buikspieren worden afgezwakt.

Element Tattoo Kompas:

Het belangrijkste kenmerk van dit soort tattoo is het onderwerp van het beeld. Ze zijn meestal tatoeages significant brengen een aantal speciale betekenis. Deze implicatie, hebben vele beroemdheden uit de hele wereld dit model als hun keuze gemaakt. Element kompas tattoo is beschikbaar in beide modellen tijdelijke als permanente.

Scripts Kompas Tattoo:

Tatoeages naam zal nooit uit de mode. Bijna alle tattoos ontwerpen hebben iets geschreven. Kompas tatoeages zijn niet de uitzondering op dit patroon. U kunt alles wat het kompas omarmt schrijven. In dit model van tattoo, kompas blijft het belangrijkste doel van de afbeeldingen.

Sailors 'Kompas Tattoo:

Perfect voor zowel de zeilers en de andere, het kompas met de kaart weer en is zeer geliefd bij mensen. Het model werd aangepast als het kompas tatoeages tijd om de mode is gekomen.

Old School Tattoo Kompas:

De oude school kompas tatoeages zijn groot en geïllustreerd. Ze tonen een ronde vorm eenvoudig kompas die zijn gekleurd. Het model is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

Masonic Kompas 19e eeuw Tattoo:

Dit model toont het beeld van het kompas handleiding over het algemeen gebruik in de meetkunde. In principe mannen, het is een perfecte tatoeage voor die in de techniek.

Als u op zoek bent naar inspiratie en onderscheidende kunstwerk ingeschreven op je lichaam, dan is deze soort is wat je zou moeten kiezen! Welke van deze ontwerpen tattoo sleeve is uw favoriet? Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha