Top 10 Celebrity Zaken vrouw in IndiaDe "beauty with brains" gezegde is echt gerechtvaardigd als Indiase vrouwen vandaag de dag zijn op gelijke voet met mannen op alle terreinen van het leven. Deze ondernemende vrouwen hebben een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van constructieve en positieve imago van ons land over de hele wereld. Vrouwelijke ondernemers door hun toewijding en hard werk hebben vele prijzen gewonnen en nam hun bedrijf naar nieuwe hoogten.

Deze vrouwen zijn niet alleen bewonderd om hun zakelijke vaardigheden, maar ook gewaardeerd om hun schoonheid. Hieronder worden de 10 zakenvrouwen Indiase beroemdheden die een niche hebben gesneden voor zichzelf in hun respectieve gebieden.


Kiran Mazumdar Shaw:

Via pinterest

De President en CEO van Biocon, Dr. Kiran Mazumdar Shaw is een sterk verlangen dame bekend van haar ongewone keuzes. Zijn sterke vastberadenheid leidde dit kleine bedrijf tot één van de grootste biotechnologiebedrijven geworden. Het behoort ook in de lijst van de rijkste vrouwen in India.

Chanda Kocchar:

Via pinterest

Chanda Kocchar is de CEO en MD van ICICI Bank en is gerangschikt 20e op de 'lijst van' s werelds 100 machtigste vrouwen 'Forbes. Zijn harde werk heeft zijn handvol onderscheidingen zakken zoals de Rising Star Award, Zakenvrouw van het Jaar 2005, Retail Bankier van het Jaar 2004 Award en de Excellence in Retail Banking.

Shahnaz Husain:

Via pinterest

Shahnaz Husain is een toonaangevende naam op het gebied van de Indiase schoonheid. Het bedrijf cosmetica onder zijn naam aanbiedingen 'Shahnaz Husain Herbals' meer dan 400 beauty producten onder zijn banier, met een omzet van $ 100 miljoen.

Naina Lal Kidwai:

Via pinterest

Als hoofd van het land HSBC, heeft Naina Lal Kidwai een belangrijke rol in de functies en diensten van deze bank bewaking speelde zijn hele carrière. Het was de eerste vrouw die een internationale bank te leiden, eerste Indiase vrouw om af te studeren aan de Harvard Business School en ook de eerste vrouw werknemer van PWC in India.

Vinita Bali:

Via pinterest

Vinita Bali is het MD van Britannia Industries. Deze dame met haar sterke vastberadenheid heeft het bedrijf geleid tot een nieuw niveau en winst verdubbeld ten opzichte van de tijd kreeg hij de leiding.

Swati Piramal:

Via pinterest

Dr. Swati Piramal is de directeur van de wereldberoemde Piramal Healthcare. Samen met haar man, begon het bedrijf vanuit het niets en met hun gezamenlijke inspanningen is gebouwd in een grote farmaceutische reus. Swati Piramal is een arts zichzelf en graduate volksgezondheid aan de Harvard University.

Ayesha Thapar:

Via pinterest

Dochter van corporate reus Vikram Thapar, Ayesha Thapar is de opvolger van de Indiase stad Properties Ltd Dit bedrijf is de vleugel van de bekende vastgoedgroep Thapar. Ayesha Thapar heeft een diploma economie aan Wellesley College in Boston. Heeft gemarkeerd zijn aanwezigheid door het introduceren van innovatieve business ideeën en perspectieven en verschillende. Nimaya is een NGO die gestart zijn door haar werken voor de emancipatie van vrouwen.

Shikha Sharma:

Via pinterest

Shikha Sharma is de MD en CEO van Axis Bank. Zijn ervaring in het bedrijfsleven en vaardigheden hebben Axis Bank genomen om een ​​nieuwe hoogte, en onder zijn leiding. De bank is getuige geweest van 27% per kwartaal stijging elk jaar in juni 201 Hij was ooit op gelijke voet met Chanda Kochhar voor de functie van CEO in ICICI Bank. Hoewel hij verloor die positie, was ze een van de oprichters van de toonaangevende retail banking en persoonlijke financiële diensten van ICICI.

Ekta Kapoor:

Via pinterest

Beroemd bekend als de 'Television Queen', Ekta Kapoor is de oprichter en creatief directeur van het productiehuis meest populaire, Balaji Telefilms Ltd meeste van de tv-serie onder dit productiehuis wordt bijgestaan ​​door TRP administratie en veranderde het gezicht van Indiase televisie. Na zijn succesvolle stint in televisie, Ekta is nu geïnteresseerd in het produceren van niche-films onder zijn banier.

Mallika Srinivasan:

Via pinterest

Mallika Srinivasan heeft een naam gesneden voor zichzelf in een industrie gedomineerd door mannen. Zij is de president en CEO van tractoren en landbouwmachines (TAFE). Een afgestudeerde van de Wharton School, Mallika nam TAFE te behoren tot de top drie bedrijven van de trekker.

Deze vrouwelijke ondernemers hebben het groot gemaakt en zijn een bron van inspiratie voor velen in India. Ze maakten India trots en hun succes is het resultaat van hun harde werk, sterke wil en opoffering.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha