Top 10 carrosserie lipsticks beschikbaar in IndiaWie wil er niet een lipstick die de hele dag duurt, geven je lippen een felle kleur en glans voor lange uren? Hun prestatie is helemaal niet moeilijk, met de toepassing van de Body Shop tinten lippenstift alleen gemaakt voor mooie vrouwen die er zijn.

Dit merk staat bekend om de productie van cosmetica en beauty producten met natuurlijke ingrediënten zijn geldige stemmen. Ken de 10 Body Shop lipsticks hieronder vermeld.


Top 10 Body Shop Rossetti

The Body Shop Lip Colour Colourglide - 29 bronze-4g:

Een klassieke lipstick kleur geeft langdurige hydratatie met een vleugje sprankje toegevoegd. De natuurlijke essentie blijft in een toestand van glit edge vertrek indruk op de lippen zacht. Dus elke vrouw krijgt gezeurd door zijn droge lippen saai moet altijd gaan voor deze tint aan je lippen geeft de essentie die elke vrouw wil.

The Body Shop Colourglide Lip Color - Plum 11:

Een van de meest beminnelijke toon van dit product met meer dan gemiddelde beoordelingen als de pigmentatie van deze kleur heeft een gedempte toon van mauve roze geven een vrij sterke lippen aantrekkelijk. De margarine achtige structuur lijkt zonder inspanning die duurt voor een periode langer.

The Body Shop Lip Colour Colourglide - 55 Pure Blush:

Pink is een veel voorkomende kleur, die is altijd ideaal voor dagelijks gebruik met een flatterende effect dat gaat met elke outfit eenvoudig. Colourglide zoals de naam is precies wat het zegt, dat glijdt op perfect en gemakkelijk een gladde afwerking en elegante geven.

De lipsticks Crush Body Shop Color - 101 Red Siren (mat):

Dit prachtige, ontzag inspirerende, elegant mooie gekleurde lippenstift geeft indrukwekkende vleugje rood is vol subtiele roze en vol vocht. Het hebben van een gewaagde kleur en als een hydraterend effect is een unieke combinatie die is moeilijk te vinden. Vrouwen zijn vaak bang om te experimenteren met nieuwe tinten, want voor de meeste vrouwen een goede lipstick zal grotendeels afhangen van de juiste formule, dat zal in dit product.

De lipsticks Crush Body Shop Color - 240 Damson in Nood (ondoorzichtig):

Damastpruim in Nood ziet paars wanneer het in de buis, maar heeft een roze tint prachtig donker, maar dominant, wanneer toegepast. Versnelt de schoonheid van de lippen geven van een fel roze tint die ziet er mooi uit.

De lipsticks Crush Body Shop Color - 310 verpletteren Caramel (mat):

Een dame met een gedurfde karakter Whiffle niet dit verfijnde naakt tinten gelden donker wanneer ze uit in een dag. Het ziet er helder en gaat heel goed met elegante kleding, dik en sterk als pigmentatie geven van een essentie crème altijd een dame met een gevoel gedurfde mode ziet er elegant mooi.

The Body Shop Colourglide Shine Lip Color - 03 Roze Flash:

Een aantrekkelijke kleur met een elegante emaille geeft een glans aan de lippen dauw. Die bijdraagt ​​aan de schoonheid is zijn structuur, is zacht als zijde en geeft een zachte afwerking en pure lippen.

The Body Shop Delipscious Sheer Lip Colour - Granaatappel 09:

De ingrediënten zijn natuurlijk zaad olie, granaatappel en blauwe bessen met een fruitige smaak die blijft op de lippen is nog niet zo lang geeft, maar het heeft een pure kleur, dat het meer veeleisende maakt. Het grote voordeel van dit product is dat bij toepassing doesnt hebben dit gevoel gloopy en oneffen.

The Body Shop Delipscious Sheer Lip Colour - 03 Watermeloen:

Fruitige smaak die een hydraterende werking op de lippen heeft en heeft een iets glazig en dun. Nemen om het hart van de pigmentatie van deze lipstick is zuiver genoeg dat vrouwen maakt zo veel als ze doen bij het gebruik van donkere lippenstift geen zorgen te maken.

The Body Shop Delipscious Sheer Lip Colour - 01 Sheer Lychee:

De vrouw die niet graag sterke geur te brengen, zou het perfect zijn als ze naar deze schaduw geven een zeer lichte geur, maar een fruitige smaak, die een smaak voorkeur van de meeste vrouwen geeft. Heeft een consistentie vissen naakt in zijn glimmende gouden kleur, vooral voor vrouwen die een lichte huid teint.

Ik hoop dat je dit artikel op lipsticks Body Shop heel interessant gevonden. Deel uw mening met ons op als een.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha