Top 10 calorierijke u moet weten |CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Roxanna Salceda

Het spreekwoord zegt: "Goed eten smaakt slecht en slecht eten smaakt goed"

Hoewel we weten allemaal dat gezegd zijnde, we nog steeds uiteindelijk consumeren veel slechte voedsel. Deze junkfood zijn over het algemeen zeer hoog in calorieën en zijn niet goed voor de gezondheid op alle.


Om te voorkomen dat deze fouten, het is van cruciaal belang voor ons om te weten welke voedingsmiddelen zeer hoog aantal calorieën hebben. Deze high-calorie voedsel hieronder vermeld mag niet worden verbruikt of geheel of moet in zeer kleine hoeveelheden worden geconsumeerd.

Ook de consumptie van deze voedingsmiddelen kan leiden tot cholesterol, hartaanval, obesitas, hoge bloeddruk, en veel meer ziekten, maar tegelijkertijd een adequate hoeveelheid die vereist zijn door het lichaam juiste werking.

Laten we snel de eerste 10 calorierijke:

Dierlijke vetten (reuzel, talg, visolie):

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Adam

Deze zijn rijk aan verzadigd vet en cholesterol. Daarnaast, is het niet essentiële voedingsstoffen. Dus ze moeten altijd worden vermeden. Reuzel, talg en visolie zijn de hoogste calorie voedsel die gevonden kunnen worden.

Plantaardige oliën (soja, pinda, Palm, Olive):

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Cotton Oil

Plantaardige vetten gezuiverd soja, pinda, palm, en olijven bevatten het grootste aantal calorieën als vet dieren. Verbruiken oliën zoals koolzaadolie en olijfolie die niet gehydrogeneerd. Ze hebben geen schadelijke transvetten bevatten.

Noten en zaden (sesam en macadamia):

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door RJP

Deze zitten vol vitaminen, vezels, mineralen en vele andere voedingsstoffen samen calorieën. Zij maken grote snack. Probeer te begrijpen wanneer ze droog zijn en niet zout. Noten en zaden zijn hogere calorie voedsel.

Saladedressings:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door stu_spivack

Sladressing is vol van vetten en oliën. Dit maakt het nog vol calorieën. Vermijd het gebruik van deze, wanneer dieet en het proberen om gewicht te verliezen door alleen het eten van salades. De calorieën in salade dressings afhankelijk van de hoeveelheid olie en suiker. Specerijen gemaakt met azijn en kruiden hebben de calorieën lager. Saladedressings Fransen hebben het hoogste aantal calorieën.

Pindakaas:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Heather

Ontbijt en lunch verspreiding op grote schaal gebruikt heeft 588 calorieën per 100 gram. Net voorkomen dat ten koste van alles, wanneer op een dieet.

Junk food (snacks en snoep):

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Eliazar Parra Cardenas

Junk food is inclusief snacks en snoep. Zijn lekker en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van vormen, maten en kleuren. Maar zij hebben veel calorieën en moeten worden vermeden.

7. Dark Chocolate:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door John Loo

Donkere chocolade is vol van multi-voedingsstoffen en antioxidanten. Zij moeten worden geconsumeerd in matige hoeveelheden, omdat zij zich hoog in calorieën.

Gebakken voedsel:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Stu Baker

Gebakken voedsel zijn de voorkeur van iedereen. Hoe worden bereid met grote hoeveelheden olie, zijn schadelijk voor de gezondheid. Fastfood gebraden kip heeft het hoogste calorieën uit deze voedingsmiddelen. Andere junkfood die rijk zijn aan calorieën zijn uienringen en frietjes.

Kaas:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door pacificbro

Dit is de belangrijkste bron van plantaardige eiwitten en calcium. Kaas toegevoegd aan elk gerecht kan de smaak te verbeteren. De Noorse brunost Gjetost en bevat de hoogste hoeveelheid calorieën.

Verwerkt vlees (worst en paté):

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door David Pursehouse

Ze bevatten grote hoeveelheden dierlijke vetten en andere vitaminen in hun interne organen. Deze vleessoorten zijn ook hoog in calorieën. Foie gras, gemaakt van ganzenlever, heeft de meeste calorieën.

Hoewel sommige van deze voedingsmiddelen moeten worden vermeden, sommige zijn essentieel omdat ze ook rijk aan vitaminen en andere voedingsstoffen. Dus kies zorgvuldig bij snacks.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha