Top 10 Bollywood Bride Looks trucBruiloften zijn een zeer speciale gelegenheid in het leven van elke vrouw, maar het is nog specialer voor de rest van ons, of het is een huwelijk van beroemdheden. De meesten van ons dromen van een grote uitbundige bruiloft en deze dromen beginnen van die mooie huwelijksfoto's en verhalen van onze favoriete actrices.

De dag van de bruiloft, zijn alle ogen op beroemdheden hele tijd en hoewel velen proberen hun bruiloften privé te houden, hebben bijna niemand gelukt.


Terwijl we allemaal willen kijken en voelen als een beroemdheid soms, we zijn niet zeker van wat goed voor ons zou kijken. Dus hier heb ik een lijst samengesteld van de beste bruids make-up ziet er uit onze eigen desi beroemdheden.

Bruids look van Aishwarya Rai:

Ja, moesten we beginnen met deze. All India hadden hun ogen op het huwelijk van Aishwarya en Abhisekh. Alle paparazzi ging tot het uiterste om inzichten van het huwelijk te krijgen, maar er waren zeer strenge regels en geen vermelding voor camera's. Dat is de reden waarom de meeste van de foto's zijn genomen met de telefoon. We vonden de beste en we wilden de mooie look Aishwarya heeft gedaan voor zijn Het Huwelijk van Smokey ogen en minimale make-up te tonen. Hij droeg een heleboel sieraden en hoofdbedekking en wilde niet veel kleur op het gezicht. Hij ging naar de truc met een dunne rode lippenstift. Deze actrice bruids make-up ziet er het beste.

K. Kapoor Wedding Uiterlijk:

De meest gesproken over Celebrity Bruiloft van 2012 was het huwelijk van Saif Ali Khan Pataudi met Kareena Kappor. Kareena droeg Sharara door haar moeder-in-law Sharmila Tagore Khan Pataudi aan haar doorgezonden. Het is gerestaureerd en werd eigentijdse gemaakt door Manish Malhotra en we verliefd op het uiterlijk van Kareena. De sieraden en Sharara Daardoor leek de ideale Begum van Pataudi. Haar make-up was eenvoudig, met een beetje 'definitie aan de ogen en de lippen waren eenvoudig gehouden.

Lara Dutta Wedding Make-up:

Lara andMahesh Bhupathi besloten te gaan voor een christelijk huwelijk. Ze droeg een mooie witte trouwjurk en die haar haar in een mooi opgestoken kapsel en weg van je gezicht. Haaraccessoires Ze droeg leek perfect voor de gelegenheid. We hielden van de truc met smokey eyes en naakt lippen.

Shilpa Shetty Bruiloft Uiterlijk:

Wanneer Shilpa trouwde Raj Kundra, droeg een prachtige rode sari met veel borduursels en steen werk. Wij houden van haar lange vlecht op de rug bedekt met witte Gajra. Ogen Shilpa's waren echt goed en zijn gezicht make-up was subtiel. Ze droeg een bruine lippenstift en hield al van de look evenwichtig genoeg om te gaan met de jurk zwaar.

Kareena Kapoor's Wedding Uiterlijk:

We hebben twee looks, want dit was zo goed dat we niet konden weerstaan. Kareena droeg een Manish Malhotra lehenga Red, die was erg mooi, met gedetailleerde werk op alle Choli als de pallu. De pallu had kleine details aan de uiteinden als 'Latkans. Zelfs voor deze, het ging om een ​​zwarte smokey eyes en naakt lippen.

Esha Deol Wedding Uiterlijk:

Esha ging voor een zeer traditionele look voor haar bruiloft. Hey truc was dun en droeg een lip kleur rood sappig en zeer subtiele oog make-up. We hielden van haar eenvoudige make-up gloeiende.

Bruids look van Karishma Kapoor:

Karishma droeg een mooie roze lehenga met gouden details en al haar make-up was te dun. Zijn ogen zijn gemaakt rekening houdend met de lehenga met roze en gouden kleuren. Haar lippen zijn gemaakt met een lip kleur bruin. Over het algemeen zien er erg klassiek en eenvoudig.

Ayesha Takia Wedding Uiterlijk:

Ayesha ziet er erg mooi in deze wit en goud lehenga. We houden ook de truc. Lijkt dauw en licht. De ogen zijn overdreven met Kohl en liners en subtiele oog make-up. De wangen hebben een vleugje kleur en lippen werden roze gehouden.

Raveena Tandon Wedding Uiterlijk:

Raveena droeg een lehenga in de traditionele rode en afgestemd haar lippen met de lehenga. Zijn ogen waren dun en gewoon uit de vorm van de ogen. Met veel traditionele sieraden, ze ziet er heel mooi in haar huwelijk look.

Vidya Balan Wedding Uiterlijk:

Vidya het dragen van een traditionele rode sari Zuid-Indiase Sabyasachi. Hij voltooide deze perfect bij sindoor en veel gouden sieraden. Wij houden van haar huwelijk Mallu kijk hier.
Dus deze waren onze bruids make-up Bollywood favoriet ziet. Wat is uw eerste keuze?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha