Top 10 Bollywood Beauty Secrets u moet weten en te volgenHeb je nog ooit ontmoet een van die prachtige Bollywood actrices? Ik, en ik verzeker u dat u nog beter in het echt uitzien. Ziet er goed uit is een kunst, en natuurlijk niet te handelen. En er is geen noodzaak om een ​​groot actrice geschoten om te kijken prachtig. Het kan een paar pagina's van de dagboeken schoonheid van deze pretties nemen en ze gebruiken om je uiterlijk te verbeteren.

Bollywood Beauties:


Heb je de schoonheid van de sterren van Bollywood 'te schrappen, als het werk van tientallen beauty professionals goed getraind? Nou, zou je verbaasd zijn om te weten dat de meeste van de sterren hebben een paar beauty geheimen uit de mouwen. Het is niet altijd over haar en make-up. Omdat je moet toonbaar kijken naar alle tijden, moeten ze extra zorg te dragen voor hun looks. Dit betekent dat zelfs regelmatig ze moeten bepaalde procedures hun schoonheid te verbeteren volgen. Over het algemeen gaat om beauty tips voor het huis dat de sterren kunnen zijn met behulp van nog voordat hun beroemdheid. Dit betekent dat u kunt ook proberen hen.

10 Bollywood Beauty Secrets u moet weten:

Als je staat te popelen om de geheimen van schoonheid Bollywood actrices te leren, lees dan verder:

Hydratatie:

We moeten allemaal ongeveer 2 liter water per dag om gezond te blijven. Maar voor missverkiezingen, het water is niet louter een noodzaak, maar een stap op weg naar schoonheid. Drink veel water, maar overdrijf het niet, zorgt ervoor dat de huid blijft zacht. Hoe meer water je drinkt, hoe meer giftige stoffen uitgewassen uit je lichaam. Dit is de reden waarom de acteurs en actrices zorg te blijven gehydrateerd te allen tijde.

Hydrateren:

Drink grote hoeveelheden water kan niet voldoende om de huid te garanderen elastisch zijn. Je nodig hebt om je gezicht en je lichaam gehydrateerd te allen tijde te houden. Actrices zoals Nargis Fakhri, leren over de voordelen van het gebruik van een moisturizer. Gebruik moisturizers die je huid past. Gebruik dagcrèmes tijdens de dag en nacht crèmes tijdens de nacht. Ken uw huidtype. Dit is essentieel als je wilt om een ​​glad en elastisch te hebben.

Kokosnoot:

Coconut is een spaarder van schoonheid voor de meeste acteurs en actrices. Naast het vet vlees kunnen coconut water en kokosolie een helpen. Kokoswater is een zeer goede anti-oxidant. U kunt alle giftige stoffen te wassen van uw lichaam. Kokosolie kan uitstekend voor huid en haar.

Andere oliën:

Er zijn verschillende soorten olie gebruikt Bollywoodsterren hun huid en vooral hun haar te verbeteren. De meeste van deze oliën zijn gemakkelijk op de markt, zoals extracten van amla olie, amandelolie, ricinusolie en Reetha.

Kurkuma:

Kurkuma, in zijn ruwe vorm, kan een hoop goed te doen om ons lichaam. Rauwe kurkuma is een goed ontsmettingsmiddel, dan is de inname kan helpen om gezond te blijven. Op hetzelfde moment, voordat kurkuma kan uw loyaliteit en huid gloeien bieden. Dus, kun je melk op te nemen of wrijf het op je huid direct.

Citroen, honing en warm water:

Degenen die proberen om gewicht te verliezen zal zich bewust zijn van het drinkwater van honing-citroen-hot. Het mengsel helpt werpen overtollige flab. De drank moet worden genomen op een lege maag om de beste resultaten te garanderen.

Melk en yoghurt:

Zowel melk en yoghurt kan de helderheid te verhogen. Men kan de melk en yoghurt, of ze kunnen worden aangebracht op de huid om het gewenste resultaat te verkrijgen. Dit is een van de prachtige schoonheid geheimen van Bollywood actrices.

Verdi:

Een gezonde maag kan een gezond lichaam. Het nemen van veel groenten zorgt voor een juiste inname van ruwvoer. Dit betekent dat uw lichaam zal worden vrijgemaakt van alle giftige stoffen met de hulp van de green. Dus, het hebben van een dieet groen om fit en mooi als de sterren blijven.

Vis:

Vis toe te voegen aan uw dieet is een goede manier om je lichaam de voedingsstoffen die zo nodig te geven. Vis levert antioxidanten die je lichaam nodig heeft. Vis levert ook voedingsstoffen die een anti aging op je huid hebben.

Reinigen:

Het houden van de huid schoon kan de beste manier om te beginnen op zoek mooi zijn. Als je niet schoon uw huid poriën zal verstopt raken en dan zal uw huid er stralender uitzien.

Ik denk dat nu het duidelijk is dat schoonheid een kwestie van routine en nurture in plaats van iets begiftigd door de natuur. Zo uitzien als een ster door het absorberen van een aantal van deze geheimen van Bollywood schoonheden schoonheid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha