Top 10 Bijwerkingen van zoethoutwortel extract

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 14, 2015 Admin Schoonheid 0 645


Je weet dat het extract van zoethoutwortel is niet alleen een smaakstof? Heeft een aantal voordelen voor de gezondheid en gebruikt in een aantal therapieën ook. Een groot aantal huismiddeltjes worden geassocieerd met extract van de zoethoutwortel. Echter, moet u weten de bijwerkingen en gevolgen van het wonder kruid om veilig te gebruiken!

Laten we eens een kijkje nemen op de bijwerkingen van zoethoutextract:

Natuurgenezers en kruidendokters kan het extract van de zoethoutwortel aanbevelen aan diverse kwalen te behandelen. Echter extract van zoethoutwortel bekende ernstige bijwerkingen veroorzaken. Zoethoutwortel bevat een verbinding genoemd glycyrrhizinezuur, die verantwoordelijk is voor de vele bijwerkingen. Sommige bijwerkingen drop zijn:


Hormonale onbalans:

Extract van zoethoutwortel is verantwoordelijk voor het lage testosteron bij mannen. Zoethout heeft ook invloed op vrouwen, het verhogen van het niveau van oestrogeen en prolactine. Dit kan invloed hebben op de voortplantingsorganen of invloed op seksueel verlangen bij sommige individuen.

Allergische reacties:

Sommige mensen zijn allergisch voor het extract van de zoethoutwortel en kan bijwerkingen veroorzaken. Degenen die allergisch zijn voor bonen of erwten moet strikt vermijden het gebruik van drop.

Interfereert met Vision:

Visie problemen worden waargenomen bij patiënten met extract van de zoethoutwortel. Het kan wazig zicht of verlies van het gezichtsvermogen veroorzaken in sommige gevallen. Dus moet je kijken naar deze bijwerking zoethout.

Gewicht Wijzigingen:

Extract van zoethoutwortel is verantwoordelijk voor zowel de gewichtstoename en gewichtsverlies. Het is mogelijk dat drop beïnvloedt hormonen gerelateerd aan stofwisseling en eetlust tonen verschillende tekens in verschillende individuen.

Veroorzaakt chemische en elektrolyten onbalans in het lichaam:

Zoethoutwortel extract interfereert met de chemicaliën en hormonen in het lichaam en het evenwicht verstoren. Dit leidt tot elektrolytverstoringen onderbreken evenwicht natrium en kalium in het lichaam.

Drug interactie:

Zoethoutwortel extract wisselwerking met medicijnen voor de bloeddruk, insuline, diuretica en steroïde medicijnen.

Interfereert met de zwangerschap:

Extract van zoethoutwortel moet strikt worden vermeden door zwangere vrouwen en vrouwen die proberen zwanger te worden.

Invloed op de vruchtbaarheid:

Extract van zoethoutwortel serieus invloed op de hormonen. Negatieve invloed op de vruchtbaarheid en schadelijk is voor zowel de moeder als het kind.

Invloed op de bloeddruk niveau:

Extract van zoethoutwortel negatieve invloed op de hoogte van de bloeddruk. Dus het moet strikt worden vermeden door mensen die lijden aan hoge bloeddruk.

Andere bijwerkingen:

Dit wonder kruid kan ook leiden tot spierkrampen en hartproblemen. Als u al een hartprobleem hebt, vermijd drop!

Sommige kruiden-producten bevatten zoethout fit deglycyrrhizinated. Dit vermindert de kans op ernstige bijwerkingen. De etikettering van deze producten toont de initialen "DGL" op het etiket. Dit geeft aan dat het product gebruikt zoethoutextract deglycyrrhizinated. Deze producten zijn veilig te gebruiken beschouwd. Deze producten mogen niet zelf worden toegediend. Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van alle soorten kruiden-producten die zoethout extract bevatten.

Gebruik van zoethoutwortel extract:

Maar niet alles is slecht met drop! Onderzoek toont aan dat het extract van de zoethoutwortel deglycyrrhizinated stimuleert en helpt het behoud van een gezonde darmflora en maagslijmvlies. Drop is een rol spelen bij de behandeling van maagzweren. Zoethoutwortel extract wordt gebruikt voor verschillende kwalen en aandoeningen. Kalmeert de hoest, vermindert de ontsteking van de maag en geneest wonden. Drop is een krachtig antiviraal middel dat kan worden gebruikt voor de behandeling van verkoudheid en griep. Drop heeft zoveel toepassingen die wordt gebruikt in verschillende therapieën en behandelingen.

  • Anti-inflammatoire: extract van de zoethoutwortel heeft anti-inflammatoire en gebruikt voor de behandeling van chronische virale hepatitis.
  • Behandeling van infecties van de ademhalingswegen: extract van zoethoutwortel kan worden gebruikt om hoest, bronchitis, zere keel en andere infecties van de luchtwegen.
  • Het behandelen van de maag: extract van de zoethoutwortel wordt gebruikt om maagzweren, brandend maagzuur, chronische gastritis, koliek en andere voorwaarden met betrekking tot de spijsvertering behandelen.
  • Vruchtbaarheidsbehandeling: extract van zoethout wordt gebruikt in combinatie met andere kruiden om vruchtbaarheid bij vrouwen te verhogen met polycysteus ovariumsyndroom.
  • Herbal Treatment: In combinatie met andere kruiden, zoethoutwortel extract wordt ook gebruikt voor de behandeling van prostaatkanker en eczeem.
  • Voor bijnieren: extract van zoethout wordt gebruikt met bepaalde andere kruiden om de functie van de bijnier verbeteren.
  • Andere ziekten: extract van zoethoutwortel wordt ook gebruikt voor de behandeling van leveraandoeningen, osteoartritis, tuberculose, malaria, systemische lupus erythematosus, chronische vermoeidheid syndroom en voedselvergiftiging.

Dus blijf genieten van de goedheid van zoethout extract, maar met zorg! Bellen en veilig te blijven!

Kent u andere bijwerkingen van drop? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha