Top 10 Bear Tattoo DesignsAls afgebeeld in een tatoeage, kan beren zijn heel verschillende betekenissen. Native Americans vereerd als heilige, geloven dat een beer heeft de kracht om te genezen.

Bear tatoeages zijn een favoriete opkomende tussen beide geslachten. Terwijl mannen gaan vaak voor Grizzlies robuust om hun mannelijkheid te benadrukken, of panda beren zijn sported door vrouwen om hun zachtere kant te benadrukken.


Als u nog niet geprobeerd een tattoo, misschien een tatoeage beer zal een geweldige manier aan de slag zijn. Hier zijn een aantal unieke ontwerpen dragen tattoo om u te helpen de slag te gaan:

Top 10 Bear Tattoo

De Tattoo Grizzly hoofd:

De grizzly is een oude bekende, meestal met mannen. Algemeen bekend als de bruine beer, deze tattoo beeldt de beer snuit en gezicht. Zwaar geschermd wordt gebruikt om het hoofd eruit leven. De vacht wordt gegeven textuur met zwarte lijnen en lijkt woelde door de wind.

Polar Bear Tattoo:

Dit is een ijsbeer, de vraag die in een schreeuw hoofd, je balanceren op een stuk ijsberg. Silhouet van de ijsbeer wordt getatoeëerd terwijl de ijsberg is ingericht in facetten en de lucht gevuld met blauwe inkt. Brengt aan de milieuproblemen die in gevaar brengen van de soort geest en is een grote manier om uw liefde voor de natuur en het milieu.

Bear Claw Tattoo:

Dit is briljant in concept. Volledig geschilderd in bruin, toont het gezicht van een beer, deelverzameling in het midden van een beer klauw. De ogen, neus en oren zijn wit voor zonwering en schaduwen vertrokken. Een zeer innovatief ontwerp in de tattoo kunst.

Stammen draag Tattoo:

Dit toont ingewikkelde kunstwerk. IT-structuren torso van een beer met bewegingen van verschillende breedtes en is meestal in de tribale context. De eigenschappen worden samenhangend geborsteld en tonen het gezicht van een boze beer met haar heupen omhoog, kort voor de aanval.

Geometrische Bear Tattoo:

De mooiste tattoo beer in deze lijst toont ingewikkelde kunstwerken en is zeer kleurrijk. De omtrek beer brak in fragmenten van breking en schaduwrijke met een prisma-achtig effect te geven. De meerdere kleuren die hier gebruikt maken het aantrekkelijk en aantrekkelijk en gedetailleerde arcering geeft een mooie compositie.

Oefenen op Maple Leaf Tattoo:

Deze tattoo toont een esdoornblad verpletterd en vergeelde. Deelverzameling in het blad is het silhouet van een grizzly doorkruizen van een open plek. Het gezicht van de grizzly wordt naar beneden als Lopes en sommige bomen kunnen worden gezien in de achtergrond. Zeer uniek en rondspoken poëtisch.

Teddy Met Ballon Tattoo:

Dit is de kleinste teddybeer tatoeages in de lijst, geschikt voor de pols of enkel. Misschien wel de leukste, deze tattoo toont een bruine teddybeer op zoek naar een rode vlinder tussen zijn poten grijpen. Het is simpel, geen verlopen, en vrij gemakkelijk om te spelen.

Beerwelp Met Tattoo:

Liefde en veiligheid uitbarstingen ouders op deze tattoo laat zien hoe de beer moeder die de poot van de kleine en kijken met liefde. Schets van de beren is gegraveerd op, en de vacht wordt weergegeven in de vorm van golvende lijnen. De beer ouder ziet er enorm naast het kleine puppy.

Panda met Bamboo Tattoo:

Bedreigde soorten van het alarm. Deze familie van panda kauwen op een bamboe markeer uw liefde en zorg voor dieren in het wild, of gewoon je liefde voor vet bodem panda.

Pooh Met hartvormige ballon Tattoo:

De meest schattige en de meest bekende van de partij. Deze tattoo beeldt Pooh beer met een ballon als het wegvliegt. De ballon wordt gevormd en opgesplitst in verschillende gekleurde fragmenten die bij elkaar passen als een puzzel hart.

Hield van hen, is het niet? Nu proberen om een ​​geïnkt te krijgen en toon uw liefde voor beren!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha