Top 10 basisvoeding plannen die je kunt proberenMet de toenemende bewustwording van de voordelen van het hebben van een gezond lichaam en vrij van flab afgezwakt, is het aantal gezondheidsbewuste mensen steeg met sprongen. Er is een toename van het aantal onovertroffen fitnessruimte gangers vandaag. Echter, de nieuwste rage die het meest heeft gehouden met mensen van alle leeftijden over de hele wereld is hun toevlucht nemen tot een gezonde en evenwichtige voeding. Sommige dieet programma's die hebben geholpen mensen te ontdoen effectief hun extra kilo's zijn:

Dukan dieet:

Dit is een dieet vier fasen op basis van het beginsel van eiwit en weinig koolhydraten maaltijden. Fase 1 is de inname van magere eiwitten en eiwit-rijk voedsel met weinig vet, terwijl het vermijden van voedingsmiddelen met een hoog koolhydraten en groenten. De volgende drie fasen omvat een geleidelijke invoering van fruit, groenten, koolhydraten en voedingsmiddelen uiteindelijk passen. Indien correct gevolgd, kan dit dieet helpen verliezen tot 2 pond per week en zorgen voor een geleidelijke maar gestage gewichtsverlies.


Atkins dieet:

Het is een programma eiwitrijk dieet met weinig koolhydraten, bestaande uit een lage inname van koolhydraten in de beginfase van een snel gewichtsverlies bevorderen. Deze fase van de twee weken kan het gebruik van eiwit, vet en een dieet zeer laag in koolhydraten met vlees, eieren, vis, sla, komkommer, enz. In tegenstelling tot de Dukan dieet, het Atkins-dieet toegestaan ​​vetconsumptie en onbeperkt groenten in de 1e fase. De volgende drie stappen omvatten de consumptie van meer koolhydraten, fruit en groenten met een regelmatige lichaamsbeweging om geleidelijk gewichtsverlies te bevorderen. U kunt maximaal verliezen tot 15 kilo in twee weken langs de 1e fase.

Cambridge dieet:

Maaltijdvervangende producten staan ​​garant voor een snelle gewichtsverlies en dit is precies wat het programma is alles over gewichtsbeheersing Cambridge. Dit gewichtsverlies programma bestaat uit zes diëten variërend van 415 kcal tot 1500 kcal per dag, afhankelijk van de beoogde gewichtsverlies. Het dieet van Cambridge is de inname van een evenwichtige voeding gaat bars, shakes, pap etc. met regelmatige maaltijden en oefeningen.

South Beach dieet:

Dit dieet lage glycemische index, oorspronkelijk ontwikkeld voor hartpatiënten in de Verenigde Staten, noch berekent calorieën of delen. Dieters worden aangemoedigd om drie maaltijden en twee snacks per dag in dit plan hebben. De eerste fase duurt twee weken met zijn snelle gewichtsverlies regime, stimuleert het eten van magere eiwitten zoals vlees en gevogelte groenten met een lage glycemische index en onverzadigde vetten. Deze helpen dieters gewicht verliezen langzaam maar de levensduur van het gewichtsverlies groter.

Slimming World Dieet:

Dit gewichtsverlies programma stimuleert de uitwisseling van voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet voedsel met weinig vet regelmatige maaltijden, die het dieet voldoet. Een lijst met laag vetgehalte voedsel, de zogenaamde vrije voedingsmiddelen, met opties zoals pasta, aardappelen, mager vlees, rijst etc is beschikbaar voor lijners om uit te kiezen. U kunt maximaal verliezen tot 2 pond per week, zonder het tellen van calorieën of occasionele traktaties verbieden.

Slim Fast Diet:

Dit is een plan caloriearme maaltijdvervanger, ontworpen voor mensen met een BMI van 25 en ouder. Het plan bestaat uit drie snacks, twee maaltijdvervangende shakes en een gewone maaltijd per dag. Dieters moet een bereik van Slim Fast producten en recepten van dit dieet te selecteren als chips, bars, chocolade etc. Je kunt ongeveer twee kilo per week verliezen en blijven het programma tot de gewenste. Zodra het doel gewichtsverlies is bereikt, met 1 maaltijdvervangende shake per dag wordt nog steeds aanbevolen.

Lichter Leven Dieet:

Dit gewichtsverlies programma bestaat uit een dieet met weinig calorieën maaltijdvervanger met wekelijkse begeleiding en beoordeling van het dieet plan. Mensen met een BMI van 30 of meer wordt aanbevolen een dieet pakket bestaat uit vier bars, soepen, smoothies, mousses in plaats van hun normale dieet. Personen met een BMI variërend 25-30 diëten 3 pack met een gewone maaltijd per dag. Dit dieet kan worden voortgezet tot het beoogde gewichtsverlies.

Weightwatchers Dieet:

Dit dieet calorie controle steunt op de pro punten van voedingsmiddelen en dranken volgens hun voedingswaarde toewijst. U kunt eten wat je wilt, terwijl het vasthouden aan hun bonuspunt per dagelijkse persoonlijk. Wekelijkse gewichtsverlies van ongeveer £ 2 realiseerbaar is met dit dieet.

Rosemary Conley Diet:

Plannen Rosemary Conley dieet en fitness combineren regelmatige lichaamsbeweging met een lage GI-dieet en weinig vet. Het eten van voedsel met 5% of minder vet helpt om flab redelijke binnen zeven weken verliezen. Speciale recepten lage calorie Conley in combinatie met zijn caloriearm maaltijden en snacks klaar hulp lijners te houden tellen van calorieën, terwijl genieten van hun maaltijden.

Jenny Craig dieet:

Er zijn drie belangrijke onderdelen van dit dieet. Ten eerste, een gepersonaliseerde wekelijks telefonisch consult. Vervolgens wordt een maaltijd bezorgdienst die een doos verpakt deel van maaltijden en snacks biedt, aan te passen grafiek gewichtsverlies dieet. Laatste is een specifieke oefening plan op maat van elk dieet. Dit programma zorgt gewichtsverlies tot 2 pond per week kunnen worden om de gewenste gewichtsverlies te verkrijgen.

Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha