Top 10 Artiesten Mehndi In HyderabadHyderabad is een stad waar de oude en de nieuwe, beide strijden om uw aandacht, een van de laatste vorstendommen onder Britse heerschappij, Hyderabad is nu de spil van Information Technology Andhra Pradesh. Dus, de nieuwe trends en oude tradities, in het bezit is van even groot belang hier. De culinaire scene en kunst in Hyderabad heeft een sterke invloed Mughal en de meeste keren zelfs eigentijdse ideeën mengen met de oude tradities.

Trouwen in Hyderabad, als ergens anders in India worden gevierd met ijver zakelijke weelderige ongebonden en extase en, net als elke andere stad in India, henna werk is van essentieel belang voor de bruid en haar bruidsmeisjes Hyderabadi. Dus als je een bruid die binnenkort zal worden in de stad Hyderabad ofwel liefde verfraaien uw handen en voeten met henna kunst voor feesten en andere gelegenheden, lees onze lijst van de beste mehndi kunstenaars in Hyderabad stad naar het beste weten de zakelijke henna art.


Top 10 Artiesten Mehndi in Hyderabad:

Manoj Mehndi Arts:

Deze groep kunstenaars mehndi is populair rond Hyderabad voor hun eigentijdse en traditionele ontwerpen. Gespecialiseerd in bruids mehndi stijl Bombay, Gujarati mehndi, mehndi Arabisch, Zilveren en Gouden mehndi, mehndi kunstenaars Manoj zijn het overwegen waard voor uw bruiloft en andere vieringen ook.

Adres: Geen 1.11.16/5/A Flat Nee: 1 & 2, Srinivasa Towers, Moosaram Bagh, Malakpet Colony Hyderabad - 500 03

Kudumula Kavitha:

Met zeven tot acht jaar ervaring op het gebied van kunst mehndi, Kudumula Kavitha is een veteraan met een breed portfolio dat u zeker tevreden zijn met.

Adres: No: 4-1-584/3, RM Complex, Street No: 8, Hindustan Lane, Jawar Lal Nehru Road, Troop Bazaar, Hyderabad.

Khaneetah naar Heavenly Designs:

Met een sterke basis in beide modellen, Indiase en Arabische Mehndi, Khaneetah is een betaalbare en getalenteerde kunstenaar mehndi in Hyderabad. Zijn ingewikkelde patronen en ontwerpen zijn zowel subtiel en elegant.

Sushma Mehndi Designs:

Het hoofdkantoor is gevestigd in Ramanthapur Hyderabad, is Sushma bekend om de traditionele en moderne kunst mehndi. Mehndi ontwerpen gedetailleerd Sushma soms levendige tinten worden getrokken kunstwerk, en zijn zeker de moeite waard.

Fatima Ajani:

Fatima Ajani is een ontwerper mehndi bekend schoonheidsspecialiste en zeer gewild in heel Hyderabad. Met meerdere jaren ervaring op te scheppen, kan Fatima eigenlijk trekken uit elke stijl van mehndi ontwerp naar uw wens. Nog een andere ontwerper beschouwd als de beste mehndi kunstenaar in Hyderabad!

Adres: FLAT No: 303, Gulshan Plaza, Mubarak Bazaar, Abids, Hyderabad

Kusum Sharma:

Kusum is multi-getalenteerd als ze is het runnen van een naaischool en een gewilde mehndi bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hyderabad, is Kusum bekend in Hyderabad en is open te blijven reizen door Hyderabad naar haar afspraken mehndi applicatie te houden.

Saba om Fs Mehndi ontwerp:

Met tien jaar ervaring in het ontwerpen van mehndi, Saba Fs Design is een professionele kunstenaar die gespecialiseerd is in het Arabisch, Indisch, traditionele en hedendaagse henna kunst voor alle gelegenheden.

Adres : 3-406, New Hafeezpet, Hitech City, Hyderabad 500 049

Anil Mehndi Art:

Het hoofdkantoor is gevestigd in Banjara Hills, Anil is een veteraan met een jarenlange ervaring in de henna kunst. Met uitgebreide ervaring in het werken met veel klanten in Hyderabad, Anil heeft artistieke vaardigheden en know-how te bieden net wat je wilt in termen van mehndi kunst.

Adres : Bikanerwala, Road No: 1, Bajara Hills, Hyderabad.

Miskeen Jahan:

Gespecialiseerd in oude school traditionele vormen van mehndi kunst, miskeen Jahan biedt ook bruids haar en make-up. Zijn mehndi ontwerpen zijn trouw aan de traditionele Hyderabadi culturele wortels en zullen naar verwachting leiden tot een gevoel van heimwee naar de oude dagen.

Adres: 2-349/A, Sainagar, Oude Hafeezpet, Miyapur, Hyderabad 500 049

Ashraj Mehndi Designers:

Ashraj Mehndi ontwerpers zijn zeker de moeite van een kandidaat in deze lijst de moeite waard. Echte professionals, deze mensen bieden ontwerpen die elke rupee u betaalt de moeite waard zijn.

Adres: Legend Residency, Plot No: 08.07.90/1, Flat No: 202 3e verdieping, Kalyani Theater, Tirumala Kolonie, Bowenpally, Hyderabad 500.011

Dus dit zijn de 10 bekende artiesten mehndi in Hyderabad. Laat ze niet te benaderen om de functies te rocken doen. Schiet ons geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha