Top 10 Artiesten Mehndi In DelhiDelhi is een stad van weelde en voor een goede reden, want het is de hoofdstad van India, waar alle mensen die er toe in ons land vormden de basis. Bruiloften Delhi zoals alles in Delhi is veel pracht en laten zien en kunnen vaak gaan veel over de top. Mehndi ceremonie is een van de beste kansen voor iedereen de extravagantie van het huwelijk van een bruid-to-be Indian.

Een grote bruiloft in Delhi is ongeveer de meest populaire sites, gasten die tellen, de meest gewilde bruiloft designer wear en bruids haar en Mehndi kunstenaars. Er zijn echter geen bruiloft is compleet zonder een echte Indiase bruids mehndi of henna kunstkenner nederige nog onmisbaar. Dus hier is een blik op de top tien kunstenaars mehndi in Delhi als u bent de volgende weelderige Delhi bruid.


Top 10 Artiesten Mehndi in Delhi:

A. Shriniwasan:

A. Shriniwasan is een mehndi kunstenaar vastgesteld voor de laatste 20 jaar en heeft gewerkt met filmsterren en andere high-profile bruiden. Door jaren van toegewijde werk henna kunst, Shriniwasan verworven vaardigheden en kennis op dit gebied, dat is moeilijk te verslaan en heeft de meeste klanten betoverd.

Jay Prakash JP Mehndi Art:

Jay Prakash is een mehndi kunstenaar die zeker kan bogen op een grote veelzijdigheid, gebruik tandenstokers, breien en borstels ook verschillende tinten en eigenschappen die nodig zijn om de waarnemer van zijn kunst gebiologeerd te laten maken. Jay garandeert een rijke kleur van slechts 3 uur als je zijn kandidatuur advies van deskundigen na te volgen.

Raju Raju Mehndi Art:

In het beroep sinds 1992, Raju heeft vele jaren ervaring in de fijne kunst van mehndi bruid onder zijn riem. Raju staat bekend om zijn veelzijdigheid en is gespecialiseerd in mehndi technieken uit alle hoeken van het land, met inbegrip van Rajasthan mehndi, traditie en eigentijdse stijl Jaipuri Bombay.

Manoj Mehndi Artiesten:

Deze groep kunstenaars Mehndi opereren onder dezelfde vlag is een evenement populair bij bruiloften en modeshows bruid. Henna met diverse talenten van hedendaagse en traditionele, hoeft leveren effectieve mehndi kunst voor de veeleisende bruid.

Prakash Prakash Mehndi Art:

Een specialist op het gebied van henna, Prakash heeft tien jaar ervaring en een schat aan kennis op te scheppen. Gespecialiseerd in de traditionele bruids mehndi kunst, Prakash maakt gebruik van natuurlijke henna en andere kruiden additieven om verbazingwekkende kunst te maken voor de bruid op haar grote dag.

Usha en Ekta Shah:

Deze moeder en dochter duo het beste van oude en nieuwe technieken in de henna kunst op de tafel. Usha terwijl de moeder is bekend om zijn traditionele kunstwerk, Ekta blinkt uit in hedendaags design. Moeder en dochter hebben gewerkt met filmsterren en andere prominente persoonlijkheden.

Prasad Naval:

In het beroep sinds 1998, Prasad Navale is een bekende naam in het veld mehndi kunst. Met een grote portefeuille, Prasad legt echter meer nadruk op spontaniteit en toont een uniek ontwerp op de plek. In zekere zin is de kunstenaar Prasad is perfect voor mensen op zoek naar een een van een soort kunstwerk henna.

Kundan Kundan Mehndi Art:

Kundan is een populaire kunstenaar Delhi mehndi basis met tien jaar van de uitgebreide kennis en verbazingwekkende artistieke vaardigheden. Kundan gespecialiseerd in bruids mehndi en heeft een grote portefeuille van keuze.

Tiwari Mehndi Artist:

De heer Tiwari is een professionele mehndi kunstenaar in de afgelopen tien jaar en heeft zijn eigen unieke merk van creativiteit die hem in staat stelt om nieuwe ontwerpen te henna kunstscène mehndi bruid vaak genoeg te introduceren. Op basis van verdienste en ervaring, de heer Tiwari is een veelgevraagd mehndi kunstenaar in Delhi.

Anuj Anuj naar Mehandi kunst:

Anuj is een kunstenaar gevestigd in Delhi mehandi populair met meer dan 18 jaar ervaring. Heeft goed combineert de artistieke elementen van Arabische en Indiase mehandi ontwerpen om unieke en spectaculaire ontwerpen te maken. Zijn beïnvloed door de kunst en architectuur van de Perzische en Mughal rijken.

Dus dit zijn de top 10 kunstenaars mehndi in Delhi. Om mehndi ontwerpen uniek en elegant, waardoor ze dichter bij uw speciale dag nog specialer te maken. Blijf stijlvol, zijn geweldig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha