Top 10 Artiesten Mehndi in ChennaiMet grote nadruk op de praktijken en traditionele kunsten, is het moeilijk om het cultureel rijke stad Chennai weglaten uit het niets te maken met de traditionele kunsten, waaronder mehndi kunstwerk. De mensen van Chennai ritueel respect voor hun rijke erfgoed en cultuur die het in hun voedsel of fashion. Mehndi is een integraal onderdeel van bruiloften, klassieke liederen en dans recitals in Chennai en er is geen tekort aan getalenteerde henna kunstenaars in deze stad. Als u in Chennai en lang om handen en voeten versierd met ingewikkelde mehndi kunst hebben, het lezen over een aantal van de meesters van de oude kunst van het toepassen van mehndi in deze geweldige stad.

Top Tien Lijst: Mehendi ontwerper in Chennai

Manisha Modi:

Met 20 jaar ervaring onder zijn riem kunst mehndi, mehndi kunstenaar Manisha is een veteraan. Met uitgebreide kennis op dit beeldende kunst, Manisha is een expert in verschillende stijlen, waaronder Bombay, Jaipuri, Rajasthan, Arabisch, en stijlen Hiramoti Gharchola. Neem een ​​kijkje in zijn portemonnee op uw site en u bent zeker onder de indruk te zijn.


Priya Priya Mehndi Arts:

Gelegen in Ambattur Chennai, Priya Shrinivasan met zes jaar ervaring Mehndi kunst is een expert in de toepassing technieken mehndi uit de hele wereld, waaronder Arabisch, Indische traditionele stijl mehndi Pakistani en Afrikanen. Priya levert haar diensten voor alle gelegenheden, zoals bruiloften, dans overwegingen, bedrijfsfeesten en verjaardag. Ze is een klasse apart van alle ontwerpers mehendi in Chennai

Shingar Mehndi Arts:

Shingar Mehndi Arts staat bekend om zijn unieke design en klassiek, met een scala aan arrangementen om uw budget. Arts mehndi Shingar gespecialiseerd in bruids mehndi apart dat ook lenen hun expertise op verjaardagsfeestjes, Karwachauth, Teej, Diwali en andere speciale gelegenheden.

Shrinivas Mehndi Arts:

Arts Shrinivas Mehndi gevestigd in Mylapore Chennai is beroemd om zijn expertise en ervaring in de kunst henna. Veelzijdig en efficiënt in verschillende technieken, zoals Rajasthan mehndi mehndi, mehndi Noord-Indiase, Arabische en Pakistaanse mehndi stijlen, Shrinivas je geld waard. Je moet hem opzoeken, als je kijkt naar de beste ontwerper mehndi in Chennai!

Adres: No: 2, TP Koil Street, Triplicane Chennai, TN 600.005

Anitha Mehndi Arts:

Het hoofdkantoor is gevestigd in Chennai Sowcarpet, Anitha is een andere naam om rekening houden in de kunsten industrie mehndi. Anitha gespecialiseerd in verschillende vormen van toepassing en zijn ingewikkelde mehndi henna kunst is populair rond Chennai.

Adres: 120 9/18 Ibrahim Street, Sowcarpet, Chennai 600 079 TN

Subha Mangala:

Deze wedding planners hebben grote mehndi kunstenaars die onder hun vlag varen, met verschillende portefeuilles om uit te kiezen, Subha Mangala is een goede optie als u op zoek bent naar een goed geleid bedrijf aanpak.

Rajeswari:

Met meer dan tien jaar ervaring in de henna kunst, Rajeswari is een van de beste mehndi kunstenaars dat geld je kunt krijgen in Chennai. Gespecialiseerd in bruids mehndi, Rajeswari staat open voor alle afspraken in dagen.

Adres: No: 4, Praveen Apartments B/8, Gandhi Street, Chitlapakkam, Chennai 600 064 TN

Sneha Jain:

Een jonge kunstenaar mehndi, Sneha brengt nieuwe ideeën en innovatie om de tafel, een expert in hedendaags design, Sneha is ook blij met de traditionele kunst mehndi doen wat ze blinkt uit in zowel.

Ayisha Mehndi ontwerper:

Een andere veteraan in de kunst van Mehndi ontwerp op deze lijst, geeft Ayisha ook tekenlessen mehndi. Draai naar Ayisha voor mehndi bruiloft en zal zeker goed besteed geld.

Maria een unieke touch:

Last but not least op de lijst, Maria een unieke touch is een handige mehndi kunstenaar en expert. Gespecialiseerd in bruids mehndi, Maria doet ook verjaardagen en andere feesten en festiviteiten.

Adres: No: 1083, Thiruvallur Nagar, Thiruvanmiyur, Chennai TN 600.041

Dus dit zijn de eerste 10 veteranen mehndi kunstenaars in Chennai. Laat ze niet te benaderen om de functies te rocken doen. Schiet ons geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha