Top 10 Artiesten Mehndi In BangaloreMet de opkomst van de informatietechnologie in Bangalore, deze stad is geëvolueerd van slechts een Indiase stad om een ​​groter en beter. High Flying IT-managers in Bangalore verdienen de hemel hoge lonen in ruil voor hun expertise en met de toename van het besteedbaar inkomen komen de neiging om te genieten van alles wat trendy en modieus. Niemand kan stellen met het feit dat mehndi kunst is een verklaring van trendy mode en Bangalorians geen genoeg van krijgen. Populair bij bruiloften en religieuze feesten, mehndi in Bangalore heeft ook aangenomen de moderne vorm van henna tatoeages, een comfortabele tijdelijke vervanger om permanent voor het leven getekend tatoeage standaard Bangalorians actief te genieten van allerlei kunstvormen henna. Hier volgt een overzicht van een aantal van de kunstenaars het maken van golven in de scène mehndi henna kunst Bangalore.

Top Tien Mehndi Artist in Bangalore

Pushpa Mehndi Arts:

Pushpa is een professionele freelance kunstenaar mehndi in Bangalore stad bekend om haar veelzijdigheid en expertise in moderne en traditionele henna kunst. Populair bij bruiloften en andere traditionele feesten, Pushpa loopt ook effectief vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en verjaardagsfeestjes.


Sakina Mehndi Arts:

Sakina Mehndi Arts hebben een stap voorwaarts om uit te blinken in verschillende vormen van kunst, zoals Rajasthan hennamehndi, mehndi Pakistaanse, Indiase mehndi, mehndi Minakari en Glitter genomen. Dus als u op zoek bent naar een experimentele henna tattoo dan Sakina is zeker genoeg te zijn.

Narcissen Studio:

Mehndi kunstenaars bij Studio Narcissen zijn er zeker van om al te imponeren. En 'expert in diverse vormen van kunst henna. Narcissen kan ervaring in technieken mehndi uit verschillende regio's, zoals Rajasthan mehndi, mehndi Arabische, Pakistaanse en Marwari mehndi bogen.

Kadambari naar Kadambari Arts:

Met vijftien jaar ervaring in de kunsten mehndi, Kadambari is een veteraan op dit gebied. Ga via zijn website voor een gedetailleerde blik op zijn portfolio voor ontwerpen en bruids partij en als je nog moet meer garanties te controleren recensies van klanten.

5 . Seema Mehndi Artiesten:

Naast de verschillende vormen van kunst bruids mehndi, mehndi kunstenaars Seema zijn populair vanwege hun innovatieve henna tatoeages en zijn actief betrokken bij zakelijke evenementen, bruiloft modeshows en verjaardagsfeestjes.

Adres: 80 Feet Road, KHB Colony, 5e Block, Koramangala, Bangalore 560095

Afsha Kohetur Mehndi:

Goed beoordeeld door eerdere klanten en langdurige, mehndi kunst Afsha heeft een sterke invloed traditionele Indiase en Arabische. Voor wie houdt van kunst mehndi de oude manier, Afsha is de perfecte match.

Adres: No 10/3, Ramakrishna Mutt Road, Ulsoor, Bangalore 560008

Prem Mehndi ontwerper:

Prem is een kracht om rekening houden met de oude school vorm van Zardosi Mehndi kunst. Ingewikkelde ontwerpen en delicate Prem beroep op één en al. Heel betaalbaar en genialiteit nog puur, Prem is well worth a try en stelde niet teleur.

Adres: Total Mall, Old Airport Road, Bangalore 560017

Raj Mehndi Artist:

Gespecialiseerd in Zardosi mehndi, kunst Raj heeft een sterke Arabische invloed en Mughal. Raj heeft een goed oog voor detail en dat is duidelijk zichtbaar in de kleine maar prachtige terrein die een integrerend deel van zijn gevoel voor design zijn. Raj is het genie van kunst in het klein scene mehndi kunstenaar in Bangalore.

Adres: No: 1, 5 Main Road, Ganganagar, Bangalore 560032

Nikhil Mehndi Artist:

Met een smaak voor fusie van traditionele technieken met hedendaagse ontwerpen zardosi, Nikhil is de oude en de nieuwe manier van henna kunst met immense ervaring.

Adres: 10 Kruis, Malleswaram, Bangalore 560003

Haripriya Sushmitha:

Een geloofwaardige mehndi artiest aan die lijst uit te brengen, Zardosi ingewikkelde mehndi kunst Haripriya is vergelijkbaar met de beste in de industrie. Zeker het proberen waard als het is uw bruiloft, een groot festival of een private partij.

Adres: No: 012, 8th Main, 4e Cross, 4de T Block Jayanagar, Bangalore 560041

Dit zijn de beste ontwerpers mehendi in Bangalore! Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit artikel. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha