Top 10 Amy Winehouse Tattoo DesignsTatoeages zijn de meest populaire vorm van body art. Zijn de opkomende trend, als meer en meer mensen kiezen ervoor om hun smaak te pronken op hun huid in de vorm van offertes, tekeningen, foto's of eenvoudige. Zij worden gemaakt door het injecteren van inkt in de organische laag van de epidermis van de huid, dat zich net onder het oppervlak. Kan vervagen met de tijd, maar zijn verder permanent en hun verwijdering vereist chirurgische procedures.

Amy Winehouse Tattoo Designs:

Amy Jade Winehouse was een zanger en songwriter wiens muzikale genre, waaronder jazz, soul, R & B en reggae. Ze is bekend om haar mooie stem en haar 2006 album, Back to Black won vijf Grammy Awards 2008. Deze bond het record voor de meeste Grammy's gewonnen door een vrouwelijke stem voor een album. Dit maakte haar de eerste Britse vrouw tot vijf Grammy winnen ook. Geboren 14 september 1983, overleden 23 juli 2011 op de leeftijd van 2 was beroemd om zijn lichaam tatoeages meer.


Hier zijn tien van zijn beroemde tatoeages Amy Winehouse:

Ontwerpen Dubbele Harten Tattoo:

Via pinterest

Deze twee harten zijn gepositioneerd direct boven de oma Cynthia tatoeage. Deze harten zijn rood, met overzichten van zwarte inkt. Toen Amy kreeg haar grootmoeder op zijn arm getatoeëerd, kreeg deze paar maanden na Cynthia recht tattoo te symboliseren zijn liefde voor zijn grootmoeder.

Vader Hoefijzer Tattoo Design:

Via pinterest

Amy was altijd meisje een papa's. Worden verliefd op door zijn vader van jongs af aan, was het logisch dat zijn vader is zijn manager toen zijn carrière begon. Ter ere van deze vereniging bang, Amy heeft deze tattoo. Het toont het woord, cursieve lettertype "Papa." Hieronder is een hoefijzer, dat is blauw.

Clip nooit My Wings Ontwerp Tattoo Nightingale:

Via pinterest

Zijnde de belangrijkste vrouwelijke vocalist van zijn tijd, en de beste in zijn soort, was het logisch dat ze krijgen een nachtegaal getatoeëerd. Amy had altijd een wild kind geweest, en de muziek was zijn enige troost. Ze kreeg deze tattoo kort na haar kritieken. Het toont een blauwe nachtegaal zingen uit op een tak. Boven en rondom dit is getatoeëerd de woorden, "cut nooit de vleugels", een bewijs van zijn ontembare geest.

Native American Feather Tattoo Design:

Via pinterest

Dit was de eerste ooit tatoeage die Amy nooit kreeg. In de Indiaanse cultuur, een witte veer symbool van dapperheid en moed. Amy heeft deze tattoo in zijn onderarm. Het toonde een witte veer zacht, geschetst en schaduwrijke in zwarte inkt.

Torso Tattoo Design naakte vrouw:

Via pinterest

Dit is de meest controversiële tatoeage van Amy. Het toont de buste van een wulpse vrouw, en het bovenlichaam van de vrouw is naakt, bloot haar borsten. Toen Amy werd uitgenodigd voor de Grammy's, werd gevraagd om te "dekken" deze tattoo voor censuur. Amy weigerde, en in plaats daarvan alleen bh-bandjes op de borst van de vrouw.

"Hallo sailor" met Anker Tattoo Design:

Via pinterest

Niets sprak de geest van Amy flirterig dan dit! "Hello Sailor" tattoo. Het is in de vorm van een anker met een touw gedraaid eromheen. Heeft rond geschreven.

Het ontwerpen van Lightning Bolt Tattoo:

Via pinterest

Bliksem, Amy voelde, was een natuurramp die snel en krachtig was. Deze tattoo van Amy Winehouse laat bliksem zilver.

Blake Pocket Tattoo Design:

Via pinterest

De Bruiloft van Amy Blake was op zijn hoogtepunt toen hij. Hij "Blake" getatoeëerd op een zak. Amy probeerde te krijgen verwijderd na haar huwelijk met Blake mislukt.

Oma Cynthia Tattoo ontwerp:

Via pinterest

Amy heeft het beeld van de jongste grootmoeder van een tiener voluptueuze getatoeëerd op zijn arm, met "Cynthia" geschreven op de zijkant.

Meisje met ventilator Tattoo Design:

Imagesource

Een van de "tattoo meisje" Amy, dit toont een 'It Girl', zitten en waaieren zichzelf met een kleurrijke ventilator.

Ik hoop dat de geesten in dit artikel dat toont de verschillende tatoeages Amy Winehouse opgelucht om een ​​van deze te hebben! Voel je vrij om uw commentaar met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha