TOP 10 afrodisiacum voedingsmiddelenTOP 10 afrodisiacum voedingsmiddelen

Mensen zeiden dat sommige voedingsmiddelen fungeren als een afrodisiacum voor eeuwen, dus het is allemaal slechts een mythe? Het blijkt dat een aantal van de mythen over het voedsel dat seksueel verlangen kan verhogen zijn gebaseerd op wetenschappelijk feit. Sommige voedingsmiddelen bevatten eigenlijk ingrediënten die kunnen beïnvloeden geslachtshormonen in het lichaam, terwijl anderen kunnen ontspannen, of verhoging van de bloedstroom door het lichaam. Als de stress en spanningen van het moderne leven zijn en u en u, of uw partner een beetje hulp nodig om te ontspannen en te nemen in de stemming, hier zijn we tien van het voedsel dat wordt gezegd dat afrodisiacum eigenschappen hebben.

1. Avocado

Avocado lijken traditionele eieren, dus hun associatie met vruchtbaarheid, maar er is meer achter de reputatie die de avocado is een afrodisiacum dat alleen hun vorm. De romige, gladde textuur van de avocado vlees wordt gezegd dat een erotische werking en de vrucht bevat ook vitaminen B6 en E, die helpen om het lichaam te ontspannen.


2. Truffels

Truffels verdienen hun plaats in onze lijst van afrodisiacum voedsel. De kracht van de truffels om de zintuigen van de mannen en vrouwen roer is aangetoond dat het een wetenschappelijk feit. Bij rijping, de geur van truffels is zeer vergelijkbaar met die van androstenon, een mannelijk feromoon. De ondergrondse schimmel produceert deze geur de dieren aantrekken zodat zij de sporen veranderen met hen. In een studie van een Britse universiteit, werden proefpersonen blootgesteld aan de geur van de truffel gevonden beelden van naakte lichamen van andere mensen veel aantrekkelijker.

3. Vijgen

Sommigen zeggen dat het een figuur dat Eva verleid en niet een appel op alle. Er wordt gezegd dat de rijpe, rode vruchtvlees van een vijg is een sensuele voorstelling en vijgen niet flavonoïden, polyfenolen en anti-oxidanten, die hebben bewezen te kunnen seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren bevatten.

4. De rode wijn

Rode wijn wordt door sommigen beschouwd als een van de beste afrodisiacum daar. Een beetje 'van alcohol remmingen zal iedereen lezing, maar de rode wijn in het bijzonder, het bevat ook een antioxidant genaamd resveratrol, die zijn lichaam ontspant. Resveratrol ook het verbeteren van de bloedcirculatie in het lichaam, en verhoogt dan de opwinding.

5. Amandelen

Door de geschiedenis heen, zijn amandelen gedacht aan afrodisiacum eigenschappen hebben. Zelfs in de Bijbel wordt gesproken over de geur van amandelen hebben een positief effect op de seksuele verlangen van het volk, en studies hebben aangetoond dat het een bijzonder krachtig effect op vrouwen. De moer bevat ook vitamine E en magnesium, waarbij de pomp bloed door het lichaam sneller maakt.

6. Asperges

Een van de grote afrodisiacum eten is asperges. Asperges van hoge kwaliteit wordt gezegd dat een parfum huwelijksreis en de fluweelachtige textuur van de plant, samen met zijn vorm vaag fallische, wordt gezegd om liefdevolle gedachten in de hoofden van mensen te zetten. De reputatie die asperges heeft een afrodisiacum zou ook te wijten zijn aan foliumzuur in, die geen rol spelen bij het vergroten van seksuele bevrediging heeft.

7. Bananen

De eenvoudige vorm van een banaan, heeft natuurlijk seksuele connotatie, maar bananen bevatten chemische cocktail hun afrodisiacum zou verklaren. Bananen bevatten een enzym bromelaïne, die bekend is om een ​​man langer, en zijn ook een bron van tryptofaan, die het lichaam maakt het hormoon serotonine wellness.

8. Oesters

Oesters zijn een van de meest bekende afrodisiacum voedingsmiddelen en dat gedeeltelijk tot op hun romige textuur en smaak enigszins zout. Ze bevatten ook zink, die essentieel is voor de productie van sperma en tyrosine, die het lichaam overgaat in dopamine. Je krijgt enkel de volledige effect van de afrodisiacum oesters eten ze rauw, hoewel; gefrituurde verscheidenheid zal blijkbaar niet hetzelfde effect hebben.

9. Honing

Honing is een van de grote afrodisiacum voedingsmiddelen. Er is een mineraal in honing genaamd boor, die een effect op mannen en vrouwen heeft. Boro kunt seksleven door verhoging van de niveaus van testosteron bij de man en wordt ook gebruikt in het vrouwelijk lichaam de vrouwelijke geslachtshormonen metaboliseren. Ook de kleverige aard van de zoete honing, die ergens lijkt aan zintuiglijke maken.

10. Chili

En 'in chili pepers dat geeft chilipepers hun afrodisiacum. Capsicum, dat is wat maakt chili pepers heet, irriteert de mond, waardoor milde pijn en maakt het lichaam vrijkomen pijn geven endorfines die geeft je een zeer milde hoog kan geven. De hitte van de pepers verwijdt ook de bloedvaten en maakt het hart sneller kloppen, die verder verbetert de seksuele opwinding en prestaties. In Mexico zijn pepers bekend om hun lustopwekkende eigenschappen.

Kent u andere afrodisiacum voedingsmiddelen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha