Toon van de huidHet is een hete zomermiddag. Je komt thuis na een lange reis. En wordt u gevraagd het water niet te drinken. Hoe zou jij je voelen? U zal worden overgelaten dorst; dat klopt? Nu gelden deze zelfde logica van het systeem clean-toning-hydraterende.

Het maakt niet uit hoeveel we benadrukken over schoonmaak-toning-hydraterende (CTM) systeem, de toner wordt voortgezet in de meeste gevallen (lees elke dag). Het probleem hier is niet alleen luiheid (geef het toe, we zijn allemaal lui als het gaat om huidverzorging), maar het gebrek aan kennis ook. Dat het drinken van water voor u na een lange reis is precies wat maakt de toner op de huid na het reinigen het. Het is zeer essentieel om de pH evenwicht te herstellen. Het biedt de achterkant van vocht aan de huid (als het droog is geworden) of eenvoudig elimineert de sporen van producten in crème.


Onderschat niet het belang van de toner alleen maar omdat je niet de resultaten die 's nachts niet te merken. Niemand doet. Toner te verfijnen en verminderen de grootte van onze poriën als en slechts als regelmatig gebruikt.

Soorten toner

Veel van deze resultaten afhangen van het type toner? Ja, er zijn verschillende soorten en deze soorten zijn goede en slechte ook.

Toner in wezen zijn er in drie varianten

  • Zonder alcohol (bevat 0% alcohol en bevat glycerine)
  • Tonics huid (die bevat 20% alcohol) en
  • Astringents (bevattende tot 60% alcohol).
  • Afgezien van de naam 'toner' deze zijn verkrijgbaar als "parfumeurs ',' huid tonic 'en samentrekkende, respectievelijk, ook.

Toner die het beste is voor mij?

Vraagt ​​u zich af welke te kiezen? Geen probleem, hebben we de verschillende toner verdeeld voor verschillende huidtypes.

  • Voor onze schoonheid droge huid, toner zonder alcohol zijn de beste. Zijn niet te hard op de huid; noch hebben ze drogen de huid uit. Ze doen alleen wat ze geacht worden te - handhaven van de pH-balans van de huid.
  • Voor al het moois met andere soorten van de huid, de huid tonics het beste werken. Deze verwijdert alle sporen van olie uit het gezicht. Helpen om uw gezicht perfect schoon.

Maar omdat er een rave op toner zonder alcohol?

Toner drankjes zijn de mildste en meest geschikt voor mensen met een droge huid. Maar ze hebben het nadeel als het gaat om andere soorten huid. Ze kan niet doorgaan zonder olie-huid. In werkelijkheid injecteren opnieuw het vocht dat verloren is gegaan. Overwegende dat alcohol gevonden in de huid tonics en reinigers, verwijder alle olie uit het oppervlak van uw huid en evenwicht zijn vettigheid.

Dus zijn toner met alcohol goed of slecht?

Het antwoord zou 'slecht' zijn! Waarom? Nou, als je alle olie uit het oppervlak van de huid te verwijderen, wordt de huid misleid in het denken die droog ging. Nu, om deze droogte evenwicht beginnen we overtollige olie te produceren - waardoor vette huid. Ook alcohol een droogmiddel; kon geven je het gevoel van zonder olie voor bepaalde tijd. Maar in werkelijkheid zou het allemaal van de natuurlijke vochtbalans van de huid scheuren en uiteindelijk leiden tot vroegtijdige veroudering.

Dus het is best te houden aan toner zonder alcohol of die met kleine hoeveelheden alcohol. Het is beter om vettigheid te vechten in plaats van rond te gaan met rimpels en de huid die meer dood dan levend ziet!

Maar 'ieder zijn eigen' is de mantra hier. We zijn allemaal verschillend van elkaar. Dus het beste zou zijn om uw dermatoloog te raadplegen en ga naar zijn/haar aanbeveling.

Een snelle advies

Waarom de toner niet overdragen zonder alcohol in een spray fles en gebruik het als een verfrissend drankje op warme dagen of warme droge winters? Gewoon een spritz of twee en je bent goed om weer te gaan!

Welke toner die u zweren bij? Terwijl hij hielp de toner? Deel je ervaringen van het gebruik van de huid toners regelmatig en laat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha