Tools voor het zandstralen van het glas

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 0


Zandstralen is het graveren, snijden of frosting glas door het gebruik van twee verschillende processen. De twee processen zijn sifon stralen en zandstralen druk. Er zijn echter een aantal andere hulpmiddelen die voor deze processen maakt en de gewenste resultaten op het glas. U ontvangt een kledingkast, een stofafscheider, een schuurmiddel en een compressor nodig.

Siphon stralen

In sifon stralen, een container voor het straalmiddel. Een pistool laptop die een buis wordt aan de container bevestigd. Aangezien de pistoolgreep wordt geperst, wordt perslucht losgelaten en een vacuüm wordt gecreëerd. Dit vacuüm zuigt het zand in de buis en mengt met de perslucht. Een mengsel van de twee wordt aangezet om het glas te etsen, gesneden of geëtst. Deze methode is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te reinigen. Het is echter niet erg krachtig wanneer gebruikt voor diepe inkepingen in glas.

straaldruk

Zandstralen druk met een gesloten houder die onder druk. Het zand en de lucht wordt gemengd in de houder en naar de hopper. Eenmaal in de hopper en het pistool wordt geperst, wordt het mengsel van zand en de lucht vrijgelaten. Een stralen systeemdruk is zeer krachtig en diepe insnijdingen in het glas kan snel en efficiënt worden uitgevoerd. Zodra het systeem is gestart, zal het doorgaan totdat het werd uitgebracht het zand en lucht. Ook wordt gemakkelijk verstopt en heeft behoefte aan meer regulering.


Kabinet

Kasten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Ze beschermen het gebied buiten de kast minimaliseren van lekkage van buitenaf schurende kast. De kast is goed verlicht en geventileerd en moeten gemakkelijke toegang in en uit de kast op het werk te hebben. De grootte van de kast en de omvang van de deuren aan de kast zal bepalen hoe groot een stuk glas kan gezandstraald.

Compressor

Een luchtcompressor aan de schuurmachine bevestigd en beheert de lucht die nodig is om de schuurmachine te bedienen. Bij gebruik voor het stralen, moet een luchtcompressor worden op basis van overheidsinformatie en niet pk. PSI kubieke voet per minuut tot pounds per square inch. Aldus moet een luchtcompressor 90 PSI, bijvoorbeeld. De luchtcompressor moet worden afgestemd op de eisen Sanders.

Dust Collector

Stofafscheider wordt gebruikt om stof en materialen die vrijkomen bij het stralen te verzamelen. De collector schemering wordt aan de kast bevestigd, en er is negatieve druk gecreëerd voor het opzuigen van vuil uit de kast. Er is een vent op de stofafscheider die moet worden buiten de kast stralen; Echter, kan een filter worden toegepast indien dit niet mogelijk.

schurende

Is het gebruikt voor gritstralen glas materiaal. De twee soorten stralen zijn beschikbaar voor aluminiumoxide of siliciumcarbide. Het aluminiumoxide is minder duur dan siliciumcarbide; het zal echter niet zolang siliciumcarbide zal duren. De aluminium oxide breekt sneller en zal tot stof vergaan. Bovendien, het aluminiumoxide ontstaat statische elektriciteit, en terwijl zandstralen, kan de gebruiker kleine schok. Siliciumcarbide is zeer hard en gritstralen werken aan een project; werkt bijzonder goed op glas sculpturen diep.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha