Toilet Paper Craft ParrotToiletrollen zijn een geweldige bron voor het maken van transacties, en meer dan waarschijnlijk, kunt u een paar verzamelen rond uw huis. In plaats van ze te gooien in de prullenbak, hergebruiken toiletrollen en voeg wat nieuwe wc-papier om deze ambachten te maken creatieve papegaai. Leer kinderen om de waarde van hergebruik en recycling van materialen en laat ze bietsen rond het huis voor leveringen aan restjes gebruiken. Elk van deze ontwerpen Parrot maakt veel creatieve input en de persoonlijke smaak van het individu, waardoor elke toiletpapier papegaai een unieke creatie.

wc-papier rollen Parrot

Voor een eenvoudige ambachtelijke papegaai, start het schilderen van de lege rol wc-papier groen. Groene verf middelgrote bal piepschuim, en de lijm aan één van de openingen van de rol wc-papier. Dit zal het hoofd van de papegaai zijn. Gebruik ambachtelijke lijm aan twee googly ogen te sluiten op het hoofd. Fashion een snavel met behulp van vilt of de bouw van papier en plak de snavel op het hoofd. Ook in dit geval, met vilt of karton twee voeten maken, en plakt deze aan de onderkant van de rol toiletpapier. Gebruik lijm om de veren of stroken van wc-papier, die fungeert als de veren om de hele rol wc-papier te versieren, als u wilt koppelen.

papieren bord Toiletpapier Parrot

Een andere mogelijke ambachtelijke project voorziet in een papieren bord en wc-papier. Schilder een rode papieren bord met behulp van een soort van rode verf en penseel. Laat de verf droog. Snijd een driehoekige gele snavel geel vilt en bevestig deze aan de papieren bord met behulp van ambachtelijke lijm. Snijd een paar veren uit groene bouw papier om aan te sluiten op uw tv, altijd met ambachtelijke lijm. Neem een ​​klein deel van toiletpapier en wad het op in een kleine bal. Herhaal dit tot je ongeveer 40 ballen, 20 voor elk oog papegaai. 10 zwarte ballen van verf. Dit zijn de centra van de twee ogen. Plak vijf in een cirkel voor een diafragma, en de andere vijf voor de andere iris. Plak de rest van de witte proppen wc-papier rond de centra van de zwarte iris om uw ogen en uw papegaai te voltooien.


Parrot Perch Craft

Dit ambacht maakt gebruik van een rol wc-papier op een swingende zitstok voor uw papegaai te creëren. Neem twee strengen van pijpenrager en draai de twee uiteinden aan elkaar, de vorming van een lang stuk pijpenrager extra. Rond de buis schoner en bevestig met een ambachtelijke lijm aan elk uiteinde van een rol wc-papier. Lijm samen twee grote rode pompom lichaam papegaai. Sluit twee googly ogen aan het hoofd papegaai. Knip een stuk van oranje pijpenrager en lijm het hoofd naar de snavel. Snijd twee stukken oranje pijpenrager voor de voeten. Lijm twee veren aan elke kant van het lichaam voor de vleugels. Plak je papegaai te zijn baars. Gebruik een zuignap aan uw swing baars te repareren in een venster, of gebruik een touwtje te binden aan uw swing en hang het aan het plafond.

Loopy Parrot

Deze ambachtelijke papegaai vereist een aantal rollen wc-papier. Snijd vier stroken 1 inch brede karton van uw wc-papier rollen. Snijd een strook van 3 inch, 4-inch strip, een strip en een strook van 5 inch bij 6 inch. Verf elke strook met de kleuren van uw keuze, zoals rood, oranje, geel of groen. Rol elk strip in een cirkel, overlappen de uiteinden van ongeveer 1/4 inch, dan lijm de uiteinden aan elkaar. Begin met de grootste cirkel, plak de volgende grote binnen die, en doorgaan tot je alle vier de wielen aan elkaar gelijmd. Snijd een andere strip 3-inch karton en rollen en plak het in een cirkel. Hechten aan het lichaam van de papegaai met lijm. Dit is het hoofd van de papegaai. Gebruik een marker om twee ogen zwarten trekken. Lijm een ​​paar veren aan de achterkant van het lichaam om je papegaai te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha