TOEVOEGEN chia zaden aan uw dieet kan uw gezondheid ten goede komen?TOEVOEGEN chia zaden aan uw dieet kan uw gezondheid ten goede komen?

Niet iedereen heeft gehoord van chia zaden, die in de praktijk maakt het best bewaarde geheim van de natuur. Maar onze beauty tips en besloot dat het tijd was om de kat te laten uit de zak en laat je weten alles over een van de gezondste voedsel in de wereld. Immers, waarom zou alleen Madonna krijgt om deze dingen te weten ?!

Chia zaden zijn klein, kleine zaadjes zwarten die commercieel geteeld en zijn rijk aan omega-3. De voordelen voor onze gezondheid zijn talrijk, maar omdat velen van ons nog steeds een leven los van chia zaden leven, laten we eens kijken hoe het toevoegen van deze super zaden aan uw dieet kan profiteren uw gezondheid, uw leven en alles daartussenin!


1. Chia zaden worden geladen Voedingsstoffen ... maar nauwelijks calorieën

Chia zaden, zoals hun naam al doet vermoeden, zijn

klein

. We zijn niet van plan om het te ontkennen. Ze zijn eigenlijk kleiner dan een boon! Maar toch weten ze hoe je een stoot te pakken en is geladen met meer voedingsstoffen dan kunt u een stok in kan schudden.

Hun huidige inhoud bevat vezels, eiwitten, vetten, calcium, mangaan, magnesium en fosfor. En dit is nog niet eens sprake van omega-3 en omega-6-vetzuren, zink en kalium. In feite zijn chiazaden geladen met zoveel goedheid een handvol bevat bijvoorbeeld 30% van de aanbevolen dagelijkse dosis van magnesium, alsmede 27% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fosfor. Niet slecht! Ook bevat slechts één keer een snufje van 137 calorieën.

2. Chia zaden zijn vol met antioxidanten

Als u op zoek om uw levensstijl onlangs te verbeteren, hebt u waarschijnlijk al over antioxidanten gehoord. Antioxidanten zijn goed voor onze cardiovasculaire gezondheid, en de strijd van de creatie van vrije radicalen, evenals vermindering van onze risico op kanker.

Het goede nieuws is dat een van de fantastische voordelen voor de gezondheid van chia zaden is dat de zaden worden gevuld met 'em. We hebben het niet over een beetje ongelukkig van hen - we praten meer antioxidanten dan bosbessen. Die gelijk is in wezen om een

veel.

3. Chia zaden zijn rijk aan eiwitten

Als je toevallig een vegetariër te zijn en moet de vraag onder ogen misselijkmakende, "Waar de hel u uw vuur krijgen

eiwit

uit? "Over en weer, dan kunt u altijd antwoord dat je krijgt van chia zaden. En de realiteit is dat het eiwit chia zaden 'is beter dan veel andere soorten eiwitten. Natuurlijk is het

hoogwaardige eiwitten.

Dus vertel je vrienden dat je eiwit is beter dan hun eiwit.

In wezen, chia zaden zijn 13% eiwit, dat is verdomd goed. Ze zijn rijk aan essentiële aminozuren te, die in wezen betekent dat het lichaam in staat is om alle eiwitten gebruikt dus echt productief. En we zullen stoppen met het vertellen van eiwit nu.

4. Chia zaden kan diabetes te bestrijden

Gezondheid voordelen van chia zaden zijn bijna onbegrensd. Chia zaden zijn gevonden in staat zijn om de spijsvertering te vertragen en, bijgevolg, worden momenteel bestudeerd door wetenschappers om uit te vinden hoe ze kunnen helpen in de strijd tegen diabetes type 2. Bovendien, omdat de zaden ontwikkelen van een coating gelatineuze bij blootstelling aan vloeistof, werd vastgesteld dat zij het risico verhogen bloedsuikerspiegel kan verminderen.

5. Chia zaden zijn goed voor de tanden en botten

Dankzij onze collectieve inname van suiker, velen van ons last van problemen met onze tanden. Tegelijkertijd, de gevallen van osteoporose ook in opkomst.

Om het risico op het ontwikkelen van tandbederf of broze botten te verminderen, de voordelen voor de gezondheid van chia zaden komen weer bij de hand; deze zaden zou de oplossing die u nodig hebt in je leven. Bij 18% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium in deze kleine zaden zwarten, deze kinderen een aas het risico van slechte tanden en botten slechte verminderen.

6. Chia zaden kunnen helpen snijden Ventre

Buikvet is echt vervelend, en het kan vaak lijken alsof je heb alles geprobeerd om zich te ontdoen van, maar het gewoon niet bewegen!

In plaats van kauwend op chocolade en snoep wanneer je verveeld / films kijken / het hebben van een slechte dag, waarom niet de zoete dingen te ruilen voor een kom van chia zaden? Deze zaden zijn gevonden om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren, en ook insulineresistentie bestrijden. Is een hoog niveau van bloedsuiker en insuline resistentie kan leiden tot buikvet. Hoe kan chocolade en suikerwerk.

7. Chia zaden worden ingepakt met tryptofaan

U misschien niet weet wat is tryptofaan, maar wat je moet weten is dat het helpt om beter te reguleren onze eetlust, zodat we niet constant honger, evenals verbetert onze stemming en helpt u een goede nachtrust te krijgen.

Het klinkt geweldig niet? Nog beter is het feit dat chia zaden zijn verpakt met de spullen. Get over it!

8. Chia zaden zijn goed voor de cardiovasculaire gezondheid

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van chia zaden is dat deze prachtige zaden zijn rijk aan omega-3. Je hebt misschien gehoord van Omega-3, eerste, als ze kunnen worden gevonden in vette vis, zoals zalm. Hoewel omega-3 in chia zaden zijn niet dezelfde als die in vis, toch goed in overeenstemming onze cardiovasculaire gezondheid.

Ok, deze omega-3 zijn niet zo krachtig als die van de vis, maar als je bedenkt dat chia zaden zijn goedkoper, je in feite het krijgen van een aanzienlijke correctie in tijden van de dag waarop het kraken openen van een blik blauwe vis is gewoon niet sociaal aanvaardbaar - als in een vergadering of op een tram!

9. Chia zaden kan je energie stimuleren

Gezondheid voordelen van chia zaden gaan nog verder. Als je het type persoon die ervan uitgaat dat de enige manier om energie te ondersteunen tijdens een training is 90 minuten te drinken van een sportdrank suiker doorweekt, kunt u overwegen om chia zaden en een fles water een plaats te gaan .

Chia zaden zijn zo goed in het geven van een boost van energie die zijn de perfecte vervanging voor de suiker-drankjes. U kunt dezelfde energie te krijgen zonder al die vervelende suiker. Nog beter, een portie van chia zaden elke dag verhoogt je stofwisseling ook.

10. Chia zaden kan borstkanker te bestrijden

Borstkanker is een ziekte die schadelijk vrouwen voorzichtig moeten zijn, maar het goede nieuws is dat chia zaden bevatten zuur lineic alpha, waarvan gevonden is dat de groei van kankercellen bij borstkanker beperken. Het bleek om hetzelfde effect baarmoederhalskanker.

Het zuur werkt zodanig dat tumorcellen doodt door het handhaven van het leven van gezonde mensen. Passeer de zaden, please!

Kent u andere voordelen voor de gezondheid van chia zaden?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha