Toetsen voor Dell beginnen in recovery modeDe Windows Recovery Console, ook wel bekend als recovery mode, kan u toestaan ​​om het systeem bestanden die mogelijk zijn beschadigd, niet hersteld. Virussen en trojans soms targeting deze bestanden en het besturingssysteem zal niet worden geladen. De Dell-computer, is er vaak de recovery console op de harde schijf, zodat je niet een installatie disk nodig hebt voor Windows om toegang te krijgen. In plaats daarvan kunt u het toetsenbord gebruiken in recovery mode te gaan vanaf het opstartscherm.

herstelconsole

De Recovery Console is een functie van het Windows-besturingssysteem dat werd geleverd bij Windows 2000 en Windows XP. Deze interface heeft een beperkte toegang tot het besturingssysteem bestand lay-out met een opdrachtprompt als dat ingeroepen tekst commando's, in plaats van een visuele interface. Microsoft raadt u aan de herstelconsole gebruiken als u niet in staat om uw computer goed te beginnen als een manier om de belangrijke systeembestanden te herstellen zijn. Sommige fabrikanten, waaronder Dell, zette het herstel van gegevens op een partitie die kan worden geopend zonder de installatie-cd.

Sneltoetsen

Als u wilt dat uw Dell-computer in recovery mode te starten, moet u het programma opnieuw en druk op de "Control" en "F11", zodra u op de knop. Wij raden aan dat u op deze toetscombinatie meerdere malen. Een bericht wordt dan weergegeven, zodat u het opstartmenu te gaan door op de "F8" of "F10", afhankelijk van de computer. Als uw computer is voorzien van een recovery-partitie, zult u in staat om op te starten vanaf het om wijzigingen in de computer te maken of betast om het te herstellen naar een werkende staat.


Overwegingen

Hoewel Dell inclusief recovery partitie, kun je op een gegeven moment hebben geëlimineerd. Als dit het geval is, moet u Windows XP of Windows 2000, of het herstel schijf te installeren. De computer moet uitgerust zijn met de schijf, maar u kunt contact opnemen met Dell om een ​​nieuwe te kopen, indien nodig. Plaats de schijf in de cd-of dvd-station en start de computer opnieuw. U ontvangt een bericht vertel je aan een willekeurige toets om op te starten vanaf de schijf drukt. Druk op een toets op het toetsenbord te doen. Dell start van de gegevens op de schijf, in plaats van de data op de harde schijf. Na de upload-bestand in Windows, ziet u een scherm configuratie dat de optie om de herstelconsole te laden omvat zien. Druk op de "R" toets op uw toetsenbord om het herstelproces te starten.

Waarschuwing

De Windows-installatie schijven bevatten recovery opties, maar je ook toestaan ​​om het hele besturingssysteem opnieuw te installeren. Deze optie niet te selecteren als u geen back-up van uw gegevens, zoals de computer terug naar fabrieksinstellingen en je zal alle bestanden en informatie die u hebt toegevoegd verliezen. Merk op dat sommige Dell-computer met Windows Vista zijn Dell Factory Image-systeem dat kan worden geopend door op de "F8" in het menu Start gereset wanneer u de computer opstart. Dit betekent niet halen het bestandssysteem, maar uw computer volledig formatteren naar fabrieksinstellingen en het is absoluut noodzakelijk om een ​​back-up van al uw gegevens voordat u verder gaat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha