Toepassingen van Ozon therapie bij patiënten met diabetes en oncologieEr is een techniek die pijn voor mensen met hernia kunnen verlichten zonder tussenkomst operatie, die beide kunnen voorkomen amputatie van ledematen diabetes. Ozon therapie is een behandeling die beheert, onder andere, deze doelstellingen, zoals verteld door Dr. Humberto Loscertales, expert ozon therapie en medisch directeur van Medicentre Advance Geneeskunde in Barcelona. Ozon is een therapeutische procedure die verbeteringen in ons lichaam bereikt en maakt het lichaam begint te werken onder betere omstandigheden. Het werkt op cellulair niveau en verbetert het proces van oxygenatie van de cellen, onder vele andere. Ozon verbetert alle processen die mis is in ons lichaam zijn, dus niet veel zin om iemand die goed te behandelen.

Ozon therapie bij diabetes

Diabetes is een ziekte waarbij grote delen van onze systeemstoring: hart of cardiovasculair systeem, pancreas, nier zijn een voorbeeld. Sommige werden gebaseerd op patiënten met ernstige vasculaire schade door zijn diabetes die dankzij de werking van ozon verbeterd. Bovendien, deze therapie is nuttig voor mensen die jaren doorgebracht zonder dichtbij een wond in het been of zijn gegaan door chirurgie, maar zweren. Maandenlang heeft ozon deze problemen opgelost.

Oncologische toepassingen

Het is bekend dat kankerpatiënten die bestralingstherapie ondergaan omgekeerd de toxische effecten van de behandeling door de inwerking van ozon. Op deze manier zul je minder risico op nadelige gevolgen voor de behandeling van kanker. Ozon therapie is een aanvullende behandeling die zijn plaats in de geneeskunde heeft en dat helpt veel voor het welzijn van de patiënt.

Ozon als antioxidant

Een ander richt zijn toepassingen op het gebied van geriatrie, aangezien ozon een krachtige antioxidant. Na verloop van tijd het delen van ons lichaam zijn verslechterende effecten van ozon en helpen niet in goede conditie te houden. Voor 30 jaar, de veroudering begint duidelijk op cellulair niveau te zijn, zal dus weinig onderhoud sessies gespreid over de tijd die u helpen de leeftijd, met een hogere kwaliteit van leven.

Voordelen van Ozon

Bij hernia, 80% wachtenden operatie ondergaan, verbeteren hun situatie en interventie opgeslagen door ozon. Qua werking, enige tijd geleden een studie die 5.000.000 behandelingen verzameld en het bleek dat de mate van bijwerkingen was minimaal, maar in 15 gevallen ook technische problemen. De negatieve effecten van ozon therapie is de laagste incidentie van een medische behandeling die vandaag bestaat. Opgemerkt wordt dat de toediening van ozon is zeer eenvoudig en pijnloos, voeg meer voordelen van deze behandeling de gezondheid te verbeteren.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha