Toepassing van een SchijfopruimingHet uitvoeren van een Schijfopruiming kunt uw Windows-omgeving schoon te houden en efficiënt te laten werken door bestanden te verwijderen die niet meer in gebruik zijn door u of uw computer. Hoewel het mogelijk is om individuele tabs aan de bestanden van de doelstellingen hulpprogramma Schijfopruiming te houden, is het veel makkelijker om deze tool te gebruiken op een regelmatige basis om bestanden te identificeren en te verwijderen op hetzelfde moment. Met behulp van Schijfopruiming zal niet noodzakelijk de snelheid van uw computer, maar als de tijdelijke bestanden accumuleren buiten de redelijke niveaus, zal deze tool u helpen om potentiële problemen veroorzaakt door hun aanwezigheid op te lossen.

Effecten van tijdelijke en verwijderde bestanden

Zoals de meeste computergebruikers, heb je waarschijnlijk niet de tijd of het geduld om voortdurend te controleren uw harde schijf voor bestanden die kunnen of moeten worden afgeschaft. Maar Windows heeft een talent voor het accumuleren van de tijd in het bestand dat het besturingssysteem niet meer nodig is. Bijvoorbeeld, wanneer u de software installeert, Windows zet vaak een aantal bestanden in een tijdelijke functie met de bedoeling om deze bestanden te verwijderen wanneer u de computer of een andere bepaalde tijd opnieuw te starten. Af en toe, kan Windows niet die bestanden, die op zijn beurt verbruikt ruimte op uw harde schijf te verwijderen en conflicten met andere systeemcomponenten. Bestanden kunnen ook ophopen op uw harde schijf wanneer u ze verwijdert. Wanneer u bestanden verwijdert, worden ze gestuurd naar de prullenbak, waar ze blijven tot je leeg of gebruik Schijfopruiming. Hoe tijdelijke bestanden, is het gemakkelijk om de aanwezigheid van bestanden in de Prullenbak over het hoofd, en deze bestanden kunnen accumuleren tot een niveau van massa-opslag in de tijd.

Voordelen

De meest directe voordeel van het gebruik van Schijfopruiming is vrij kostbare schijfruimte. Moderne harde schijven bieden veel ruimte, maar dit trekt gebruikers om grote bestanden, zoals video's en andere media gerelateerde slaan. Het verwijderen van deze bestanden zal ruimte vrij te maken op uw harde schijf totdat u de Prullenbak leegmaakt of gebruik Schijfopruiming. Op dezelfde manier kan de tijdelijke bestanden (inclusief tijdelijke internetbestanden) ballon in grootte in de honderden megabytes of meer, in potentie de mogelijkheid van Windows 'om efficiënt uit te voeren verminderen.


Usage

Met de Disk Cleanup, heeft Microsoft een tool die is snel en makkelijk te gebruiken gemaakt. De interface kunt u selecteren van het type bestand dat u wilt verwijderen, met inbegrip van tijdelijke internet bestanden, bestanden in de prullenbak, tijdelijke bestanden en andere standaard. Wanneer u het bestand dat u wilt verwijderen, Schijfopruiming toont ook de hoeveelheid schijfruimte die je krijgt na het hulpprogramma verwijdert bestanden.

Overwegingen

Met behulp van Schijfopruiming is niet het laatste woord in de eliminatie van andere ongebruikte en tijdelijke bestanden van uw systeem. Dit hulpprogramma is in staat om te bepalen of de bestanden die op het Windows-bureaublad of in uw persoonlijke mappen woonachtig zijn nuttig voor u, dus het is aan jou om te ziften door zo nu en dan de mappen om potentiële kandidaten te vinden voor de eliminatie. Schijfopruiming verwijdert ook tijdelijke internetbestanden alleen gebruikt door Internet Explorer. Als u een andere browser gebruikt, moet u de tools die uw browser gebruiken voor het verwijderen van tijdelijke bestanden.

Waarschuwing

Voor het selecteren van alle categorieën deletie in Schijfopruiming, kijk op de categorieën om ervoor te zorgen dat je geen bestanden die u nodig hebt te verwijderen.

Delete herstelpunten

Als u hebt geconfigureerd het systeem te herstellen functionaliteit te creëren herstelpunten op een regelmatige basis, zou je niet beseffen dat ze het eten van veel ruimte op de harde schijf. U kunt Schijfopruiming gebruiken om eenvoudig te verwijderen herstelpunten niet meer nodig zijn. Wanneer u deze optie gebruikt, zal Schijfopruiming je vragen of je wilt om alles te wissen, maar de meest recente herstelpunt. Als uw systeem soepel loopt, het is over het algemeen veilig om actie te ondernemen.

Alternatieve

Terwijl Schijfopruiming is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van ongebruikte en tijdelijke bestanden van anderen, is niet bijzonder krachtig. Voor grotere capaciteit schijf schoonmaken, kunt u overwegen Piriform CCleaner, een populaire freeware tool die diep graaft in uw Windows-omgeving te identificeren en honderden ongebruikte bestanden te verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha