Titel - Expert Interview Series - Emerald BarnesDe insider heeft één doel. Groot te brengen, wat is de truc die maakt uw favoriete bloggers vallen verliefd op het! Deze week presenteren we Emerald Barnes uit www.sweettartbeauty.com/about.

Emerald is de ware geest van wat is schoonheid! Verliest zijn vermogen om een ​​genetische ziekte te lopen op 20, ze moest streven wat hij liefhad. Mode, make-up, en nog veel meer! Zijn is wat hij te zeggen heeft.


Wat is het dat je geïnspireerd om te beginnen met het schrijven van schoonheid en make-up?

Ontwikkelde ik mijn liefde voor make-up en schoonheid rond de leeftijd van 1 Een vriend van mij heeft me geleerd de basics van make-up en ik liep met haar. Ik keek Youtube Beauty Guru is als ItsJudytime en Michelle Phan religieus en probeerde alles wat ik zag dupliceren. Ongeveer twee jaar na mijn eerste echte ontmoeting met make-up ik ziek en ik verloor het vermogen om te spreken en te lopen zonder hulp. Dit was een harde klap voor een vrouw van 20 jaar. Ik voelde me alsof ik had niets om mezelf of de wereld te bieden. Vastbesloten om me gemotiveerd te houden mijn familie moedigde me aan om te beginnen met iets dat ik leuk om te doen. Door hun liefde en vastberadenheid Sweet Tart schoonheid, riep toen Dreammua werd geboren.

Hoe lang was je blog up and running?

Ik ben begonnen met bloggen in het najaar van 2010, dus ik zou zeggen dat ik heb geblogd over twee jaar.

Waar komt je passie voor make-up en beauty steel? (Voordat blootstelling)

Corrigeren wat ik al eerder zei mijn eerste blootstelling aan de make-up kwam van mijn tantes, zus en grootmoeder. Ze hadden altijd hun make-up op zijn plaats; kapsel perfect en rook oh zo heerlijk. Ik wist dat ik wilde net als hen, toen ik ouder werd.

Wat was de eerste beauty product ooit gebruikt?

Kohl Eyeliner. En had ik echt misbruik van het product. Ik was geobsedeerd. Ik was ongeveer 16 en had onlangs de film gezien Bunty Aur Babli, en werd verliefd op met make-up in de film en cultuur. Sinds die dag, had ik op eyeliner mogelijk te zetten om mijn ogen pop. Het lijkt er nu op dat ik schrijf dom.

Uw meest populaire product dat je niet zonder kunt? En waarom?

Moisturizer is een must. Mijn oma en tantes maakte ons hydrateren non-stop toen we jonger waren en bleef in mijn volwassenheid. Het hebben van de huid zacht en glad is een must voor elke vrouw, en ik leerde dat de dagelijkse hydratatie houdt ook de rimpels weg. Ik denk dat, omdat mijn grootmoeder, op het moment van zijn dood was hij 83 jaar oud en zijn huid was zo glad en beschimpen.

Hoe komt het dat u denkt dat u in staat om uw lezers te helpen zijn?

Ik denk dat ik mijn lezers, brengen ze eerlijk is bekend en up and coming bedrijf. Ik pretendeer niet alles te weten, maar ik hoop echt dat mijn lezers mijn oprechtheid kan voelen in de woorden die ik schrijf.

Hoe voelt het om te weten dat uw woorden invloed hebben op de beslissingen die zo belangrijk zijn voor hen die naar je toe komen met vragen?

Het is leuk om te weten dat mensen over de hele wereld waarderen het werk dat ik in de wereld. Ik ben dankbaar voor elke dag van mijn speler.

Heb je ooit ontmoet een van uw abonnees van aangezicht tot aangezicht? Hoe voelt het?

Ik heb eigenlijk nooit persoonlijk ontmoet voor een speler, maar ik hoop dat ik misschien iemand in dit jaar de truc Show Orlando draaien.

Als zorg voor jezelf beïnvloed je leven? Persoonlijk en professioneel?

Persoonlijk, het hielp me om te komen om mezelf meer weten. Ik weet wat ik wil en wat ik een bloedhekel nu. Professioneel, is bloggen mij de gelegenheid geeft om meer te praten en weten wanneer nee te zeggen tegen iemand.

Wat is het een ding dat je moet mensen adviseren om een ​​routine schoonheidsverzorging volgen op een dagelijkse basis?

Hydrateren. Hydrateren. Hydrateren. Ik kan echt niet genoeg zeggen. Geloof me je zult blij zijn dat je dit deed toen je 80 jaar met de zachte huid van de baby.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha