Tips voor reguliere haarverzorging"Hair moet worden behandeld als een oude fijne kant." U moet dit hebben gehoord of gelezen deze vele malen als je keek op haarverzorging. En, ik ben een freak als het gaat om haarverzorging. Dus, laat me delen een aantal van mijn geheimen voor haarverzorging met u vandaag.

"Behandel je haar met respect en het zal goed voor je zijn."

Hou altijd het haar als het is. Dit is de eerste regel voor haarverzorging. Vervolgens kunt u uw weg te vechten om het haar dat je wilt.


Als je haar is ruw, droog of beschadigd is, als u lijdt aan een ernstige haaruitval, als je roos of jeukende hoofdhuid of als je dun haar en veel minder haargroei, stoppen met klagen over het feit en altijd waarderen uw haar. Positiviteit helpt om vrede met je haar.

"Respecteer de privacy van je haar. Ze hun eigen ruimte nodig hebben ook."

Shutterstock

Behandel je haar op dezelfde manier als een ander persoon. Je moet nooit voor lief nemen of te beledigen andere persoon of misbruiken of dwalen in hun privé-ruimte. Doe hetzelfde met je haar. Wees goed voor het, zoals ik hierboven al zei en nooit onnodig je handen op het haar of plagen je haar of constant raak je haar. Stijl van uw haar en laat hun vrijheid genieten.

"Breng tijd door met je haar en uitsluitend"

Net zoals ik hierboven al zei, de behandeling van het haar, net zoals je een andere persoon te behandelen. Breng tijd door met je haar, erachter te komen zijn gebreken en zijn goede punten. Verbeteren van de put en proberen om het kwaad te overwinnen. En, nogmaals uitsluitend met je haar. Niet gierig te zijn bij het kopen van producten voor haarverzorging. Gebruik goede producten die aan de haren en maak haar blij.

"Silk gebruiken"

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Quinn Dombrowski

Zoals ik al zei, zijn excusive met je haar. Kussenslopen, sjaals en wat je ook gebruiken voor je haar, moet u ervoor zorgen dat niemand van het katoen. Hoe beter de zijde, maar ik weet dat is niet betaalbaar genoeg dus satijn ook zou doen. Maar, een zachte satijn van goede kwaliteit. Ik slaap altijd op satijnen kussenslopen en helpt haar om gemakkelijk glijden over het en niet zuigen de vochtigheid dat de kussens van katoen vaak doen.

"Het gebruik van de instrumenten van goede kwaliteit haar"

Niet alleen zijn de haarproducten van de belangrijkste, maar ook de gereedschappen van je haar, zoals kammen en borstels en föhn en platen. Zorg ervoor dat u het beste van hen (die in ketens tegen betaalbare prijzen) gebruiken. Kammen moet worden gemaakt van hout of bot (keratine kunstmatige). En, zou de borstels beter zwijnen zijn borstels als ze zijn extreem zacht op het haar en niet vast of trek haar.

Wat zijn uw favoriete tips voor haarverzorging?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha