Tips voor huidverzorging Monsoon !!!Monsoon is een moeilijk seizoen, u last aanzienlijk hoger aantal haaruitval, dan gewoonlijk, en huiduitslag zijn ook vaak niet nat in de regen vervuild een tol niet te nemen op uw huid. En niet om de truc te vermelden, dat maakt niet uit hoe hard je ook probeert, het de neiging om weg in het water verdwijnen in een helaas in grote mate.

Huidverzorging In Monsoon


Dus laten we praten over een aantal tips voor huidverzorging moesson eenvoudig voor dit seizoen.

Vermijd zware make-up:

Niet van toepassing zware make-up moesson. Je kunt echt ruïneren uw dag. Probeer het toepassen van lichte make-up en cosmetica uit de lippen aan de ogen. Gaat naakt kleuren en laat uw huid ademen de frisse lucht. De truc is niet langer het gebruik van meer gezicht weg te wassen en ziet er verschrikkelijk uit als het doet. En dan is er nog meer problemen, de vaststelling van make-up verdwaalde.

Hydratatie:

Dit is erg belangrijk om uw huid te hydrateren minstens een keer per dag, vooral tijdens de moesson, en als je droge huid, zorg ervoor om een ​​regime dat een goede massage geeft, plus hydratatie volgen 's nachts om de beste resultaten te krijgen ..

Make-up producten te vermijden:

Vermijd crème op basis van funderingen gebaseerd en lotion, omdat ze de neiging om uit te komen met schoten van moessonregens, en zelfs uiteindelijk het geven van een olieachtige uitstraling briljant, wat natuurlijk je don 'wilt. Dus ga naar het licht van producten op basis gel die wordt geïmpregneerd in de huid en blijft lang. U kunt ook een crème basis Calamine basis toe te passen vóór het opzetten van make-up die goed zal houden de truc. Lacto Calamine suggestie zou worden op basis van uw huidtype.

Gebruik een toner:

Breng een goede toner die Ph is in evenwicht, dat de truc gehouden en je koel te houden gedurende de dag. Plus een toner verwijdert alle vuil residu van de huid door het verminderen van de mogelijkheid van besmetting of uitgang.

Gezicht pack:

Dit seizoen proberen een aantal scrub vruchten meerdere pakketten: hoe kun je er een maken? Het is heel simpel, verpletteren uw favoriete fruit zoals een rijpe papaja of aardbei of zelfs tomaat of komkommer pulp en deze combineren met korrels scrub. Masseer zachtjes op de huid (de ogen moeten worden gesloten tijdens de hele tijd INDIEN MOGELIJK, anders als het graankorrels GO in uw ogen krijgt, moet u mogelijk contact opnemen met uw arts EYE) voor ongeveer 6-7 minuten, laat het zitten op de huid voor een andere 3 - 4 minuten totale tijd van ongeveer 10 minuten en onmiddellijk.

Drink water:

Onnodig om ongeveer 8-10 glazen water praat zal je huid rashfree gezond te houden en gloeiende tijdens dit seizoen. Dus vergeet niet om water te hebben. Wij houden met Indiase Pakoras terwijl het buiten regent, dus de volgende keer niet de hoeveelheid olie die u intaking met gebakken pakoras en vervolgens het nemen van een goede hoeveelheid water terwijl het hebben van gefrituurd voedsel te vergeten ..

Gezonde voeding:

Er is niets beter dan groenten van het seizoen te worden opgenomen in het dieet. Dus vergeet niet het dieet groene blad met vers fruit en sappen.

Ik hoop dat deze tips voor huidverzorging moesson hulp! Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha