Tips voor het snijden van LexanLexan is een populaire keuze om glas te vervangen in ramen waar de hoge slagvastheid en het lichte gewicht zijn kritisch. Dit maakt Lexan vooral populair onder autocoureurs en autoliefhebbers van high performance motoren. Kan echter Lexan moeilijk zijn goed gesneden. Niet alleen is een hard plastic, maar is zeer vergelijkbaar met glas; een zwakte kan uiteindelijk leiden tot het hele vel zeker.

Gebruik de juiste tools

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het eerste wat op te merken over Lexan is dat geen hout is, dus is niet van plan om op te treden als hout. Hoewel dit betekent dat je niet hoeft te maken over het snijden met het graan of knooppunten vermijden, het betekent dat je gaat om gespecialiseerde bladen en bits nodig. Traditioneel blad kan komen te zitten of springen in Lexan, dan speciale messen en boren zijn speciaal ontwikkeld om het plastic te snijden. Zorg ervoor dat u de juiste instrumenten te kopen, hoe kan 'uiteindelijk bespaart u met een nieuwe full vel Lexan kopen.

koel houden

Een van de grootste problemen de snij van kunststofmateriaal zoals Lexan is de accumulatie van warmte. De warmte zorgt ervoor dat de plastic smelt, wat zal resulteren in gegolfde delen en kan ook de weerstand van de kunststof te verminderen. Houd een kruik water bij de hand en giet het op het blad vrij als je de snede. Dit zorgt ervoor dat dingen koel genoeg om smelten te voorkomen. Het heeft ook het voordeel van het wegwassen van de meerderheid van de plastic poeder dat zich ophoopt, helpen u de snijlijn beter.


Tape It Up

Tape met het gebied rond de snede. Ondanks uw beste bedoelingen en vaardigheid met een zaag, kan het mes nog steeds spring uit de snede. De gespecialiseerde bladen gebruikt om Lexan gesneden zijn meestal alleen een hard plastic of hars materiaal en hebben de neiging om te springen over een metalen mes is gemaakt van hout. Echter, het opnemen van het gebied rond de snede wordt voorkomen dat deze periodieke sprongen uit smet de rest van het papier. Er is echter geen bescherming tegen de zware hand of nalatig is geweest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha