Tips voor het gebruik van het Singer Serger QuantumlockDe lockmachine Singer Quantumlock is een lockmachine vijf draden. Naaien tot ongeveer 1.300 steken per minuut en is in staat om de randen naaien gerold, flatlocking en chainstitching. Het maakt gebruik van gemeenschappelijke naalden voor naaimachines voor huishoudelijk gebruik en dankzij zijn vermogen om een ​​platte, in staat om het uiterlijk van de ready-to-wear repliceren naaien. Instructies

Lees de instructies aandachtig door om vertrouwd te raken met de Quantumlock. Het is altijd een goed idee om het hoofdstuk over onderhoud en draadsnijden, die u kunnen helpen problemen op de weg te voorkomen lezen.

Invoegen Minderjarigen Loopers Eerste

Threading de onderste ringen voordat kan helpen om papierstoringen te voorkomen. De volgorde is voorgeschreven: groen, rood, dan Brown. Dan, na elke looper te hebben gleed, moet u 4-5 centimeter van de draad te trekken op de achterkant van de machine, alvorens verder te gaan naar de volgende. Om te voorkomen dat opnieuw in te rijgen elke keer dat je de kleuren van de draad te veranderen, gewoon knippen en bind de nieuwe thread en til de druk voet en beide leid de draad door de achterkant van de machine, of een zorgvuldig gebruik van de pedaal en macht door de draad.


Discussie

Gebruik kwaliteit draad; over het algemeen op hun hoede voor effect garen of draad dat veel gebreken, die de kwaliteit van het punt kan verminderen en gemakkelijker breken heeft. Draad kegel kan nuttig zijn en helpt om afval te verminderen en tijd te besparen.

Naalden

Gebruik de naald juiste grootte, afhankelijk van de stof. Gebreide stoffen vereisen naalden bal, fijn geweven stoffen vereisen scherper naalden en naalden "universele" werken goed op zowel type weefsel. En 'over het algemeen een goed idee om naalden veranderen na elkaar project, kan instaan ​​voor de kwaliteit van het punt blijft hoog en zal uw projecten gaan soepeler samen.

Differential Vermogen

Experimenteer met het differentieel transport op uw computer, die instelbaar is voor breigoed en geweven. Het verschil zorgt ervoor dat het bekken zijn het voeden van de stof naar behoren en kunnen voorkomen dat de gebobbeld naden.

Foot Pressure

Profiteer van de druk wijzerplaat van de druk voet, die met name nuttig kunnen zijn bij het afwerken boete of delicate weefsel op een andere manier. Dit vermindert de druk van de voet en kan verhinderen het weefsel tegen beschadiging door het einde kaken.

Keep It Clean

Houd uw Quantumlock schoon. Gebruik een kleine borstel af en toe om de innerlijke werking schoon te maken en te houden pluizen, of gebruik een spuitbus met perslucht. Zorg ervoor dat er lucht gebruikt, geen deeltjes blazen naar de achterkant van de machine.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha